utilizator: Le_Blanc_Lis

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 6

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce vreau de la Mos Craciun
de Le_Blanc_Lis la: 07/12/2006 16:37:00
as putea spune ca vreau un calculator nou, o masina, un permis de conducere, o haina de piele de la "dovani",un telefon nokia de ultima generatie..dar nu o sa spun asta./ acestea sunt cadouri pe care le pot primi/cumpara in orice perioda a anului, practic vorbind. / dar stiu ca multi dintre voi vor astfel de cadouri. asta e problema oamenilor din ziua de azi, vor doar lucruri materiale. am vazut chiar si copii de clasa a 5-a cu mobile 3g.unde au disparut masinutele si papusile cu care obisnuiau s  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Am indraznit
de Le_Blanc_Lis la: 06/12/2006 11:04:00
am indraznit sa ma ridic,/ sa vorbesc, sa critic,/ sa ma cred hyperion,/ personajul mitic./ dar pentru fiecare exista si un demiurg,/ ce controleaza tot, sau cel putin incearca../ mi-am gasit si eu demiurgul,/ ce ma observat de cum am vrut sa imi rostesc gandul./ cine esti tu, ca sa cutezi,/ la gandul ca ai putea sa controlezi,/ cand tu esti mai simplu decat crezi/ vai de tine tinere,/ vai de gandul ce te bate,/ ca ai putea sa fii mai sus,/ nu esti nici macar ca un soare ce'a apus./ dar eu vreau  ...continuare .
7 comentarii
modifica
In umbra amintirii tale, poezie de pe strada
de Le_Blanc_Lis la: 05/12/2006 17:14:00
imi amintesc ca era vara,/ intr-o seara, cand ne adunam cu totii la o tigara,/ la o bere rece, la o vrajeala./ facusem eu o gluma, nu rase nimeni, / dar am auzit totusi pe cineva,/ rase la tampenia mea./ stateai ascunsa printre ei,/ cand te-am vazut, am venit langa tine,/ ceilalti m-au inteles, nu au mai vorbit cu mine./ stateam cu tine si radeam, mai dezbateam ceva si despre "ue"/ cand l-a un moment dat mi-ai aratat "m..e"./ am inceput sa rad, si te-am prins de mana cu pricina,/ dar ai reusit sa  ...continuare .
6 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sancho - de Le_Blanc_Lis la: 11/12/2006 00:06:45
(la: In umbra amintirii tale, poezie de pe strada)
Carevasazica cineva imi urmareste activitatea. Mai incolo o sa va arat dc tot public texte din astea de patru lei si'un leu.
Lia draga - de Le_Blanc_Lis la: 07/12/2006 09:49:41
(la: Cateva randuri pour mon petit lis)
"Lipsa de maturitate"...Maturitatea asta provoaca boli de inima si riduri.Cateodata ma satur de atata maturitate, maturitate inseamna griji, responsabilitati si responsabilitate, iar eu pana la ora actuala am avut parte de prea multe.
Deci sa va spun ceva - de Le_Blanc_Lis la: 06/12/2006 22:15:58
(la: pasi)
In viata fiecare om trece prin niste stari ce nu au de fel predicat, ce nu au o legatura anume, sunt simtiri de moment, o combustie a sufletului care precum de repede se produce asha de repede se termina...
Va multumesc, - de Le_Blanc_Lis la: 06/12/2006 22:15:58
(la: Cateva randuri pour mon petit lis)
Azi dimineata pe la 9:30 cand imi beau eu cafeaua, am intrat si eu sa vad cum mai sta treaba in cafenea. Nu mi-a sa cred ce de'a comenturi "la 7 ...versuri ", precum spune Sancho Panza. Si chiar are dreptate. Ma simt ...high :))
Mi-a placut cel mai tare de Intruder:" Foaie verde drug de fier/Tata e brigadier" - pur si simplu mi-a sarit cafeaua din gura direct pe monitor cand am citit commentul. Thank you all
Maannn - de Le_Blanc_Lis la: 05/12/2006 20:45:55
(la: Cateva randuri pour mon petit lis)
Nee, nu ai dreptate, se spune "lis":) Documenteaza-te inainte sa vb.:)
#161579 (raspuns la: #161566) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: