utilizator: LudmilaClaudia

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 12
comentarii: 15

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Când ploaia
de LudmilaClaudia la: 05/05/2004 07:30:00
ce pot să spun când ploaia crud zdrobeşte,/ un firav fir de vară ce-l doream purtat,/ nu smuls, în timp rănit din file , de poveste/ ce nu sfârşeşte bine şi poate e păcat .../ ce pot să spun când ploaia crud zdrobeşte,/ un vis păstrat în taină, ce tu l-ai alungat,/ precum şi seara frumuseţea florii păleşte,/ de parcă cineva ar învinovăţi-o de vreun păcat./ ce pot să spun când ploaia crud zdrobeşte,/ un frumos chip doar într-o fotografie păstrat,/ iar acum imaginea d  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cand mana-ti intr-a mea o strang
de LudmilaClaudia la: 01/05/2004 12:54:00
chiar de milioane, cineva acum mi-ar oferi,/ de necrezut,cand mana-ti intr-a mea o strang,/ ce as putea alege ? oare tu , ce vei gandi ?/ hartiile-ori iubirea ce de-atatia ani o plang ?/ iubirea mi-este mult prea scumpa./ eu n-o pot vinde, tu n-o poti cumpara,/ asa cum targ nu faci cu marea cea adanca/ si nici nemarginirea de-ncerci, n-o poti trada./ eu imi doresc sa-mi pot pastra iubirea,/ ascunsa-n taina-n sufletu-mi imbatranit./ doar ea imi va pastra vie privirea,/ cand mersul imi va fi imple  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Asteptare
de LudmilaClaudia la: 01/05/2004 12:33:00
te-am astepta sa vii din clipa-n clipa/ si-atat de greu paseau secundele in ora./ ca intr-un vis s-a-firipat o iubire mai vie/ decat jocul tinerilor intr-o hora./ si ceasurile-au plans si-au curs intruna,/ tristetea lor si-a mea n-o pot curma./ in care zi vei stii ? va exista vreuna ?/ ca dincolo de timp iubirea-mi te va astepta./
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pt.Pamfilie - M.EMINESCU - de LudmilaClaudia la: 11/05/2004 02:46:25
(la: M.EMINESCU)
Draga M.Pamfilie,
Eu cred că unui om ca tine, visurile nu i se vor sfârşi.Poate că atâta timp cât visăm, nu ne este indiferent ceea ce se petrece în jurul nostru şi ca atare ne punem tot felul de întrebări, căutând să înţelegem cât mai mult din ceea ce se petrece în această LUME. Probabil că cei ce nu ştiu să viseze sau cărora visele le pier, nu depun nici un efort în a înţelege ceva , nici măcar din ceea ce se petrece în universul apropiat lor.Eu îl consider pe EMINESCU un vizionar, una din stelele care lumineasză cerul poeziei acestei minunate planete, cred în potenţialul spiritual al acestui popor căruia încă nu ia venit timpul să dovedească şi să i se recunoască adevărata valoare.
Respectul - pentru Desdemona - de LudmilaClaudia la: 10/05/2004 07:45:42
(la: Respectul)
Mi-a plăcut, am citit cu plăcere ceea ce ai scris. Cu alte cuvinte, "Prostul dacă nu este fudul nu este prost destul" spune un proverb românesc şi cu siguranţă , eşti de acord cu faptul că un OM , cu cât este mai cultivat, este mai modest , manifestă mai multă înţelegere faţă de semeni şi îşi recunoaşte limitele, propria micime.
Pt. Paianjenul - Definitia SUPREMA - de LudmilaClaudia la: 10/05/2004 04:29:48
(la: Iubirea-cum e ea vazuta?)
Sunt de acord cu tine ! Intrebarea pe care mi-o pun este urmatoarea :
- Unde vom ajunge, atata timp cat traim intr-o lume in care marea majoritate imbraca IUBIREA intr-o cu totul alta haina ? O lume în care cei mai mulţi cred că au dreptul să primească mult, făra a da nimic , care cred ca banul este suprema valoare.
#15196 (raspuns la: #14833) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
(In) justiţia română - de LudmilaClaudia la: 06/05/2004 02:37:19
(la: (In)justitia romana)
Consider că , în justiţia română, ca şi în alte domenii de activitate, corupţia este în floare. Contează prea puţin cunoaşterea legii şi aplicarea ei cu responsabilitate, goana nebună pentru acumularea valorilor materiale fiind mult mai importantă decât deontologia profesională. Probabil că , pentru mulţi dintre cei ce trebuie să aplice legea în litera şi spiritul ei, valorile spirituale au rămas undeva pe prima treaptă a scării pe care se grăbesc, fără scrupule, să o urce cît mai repede. Aceasta nu înseamnă că în justiţie nu există şi oameni curaţi ,care se străduiesc să pună în balanţă totul şi tind spre o cât mai bună aplicare în practică a legii. Eu nu găsesc o altă explicaţie faptului că marii infractori sunt în libertate, în timp ce dosarele care se soluţionează cu rapiditate, pentru justificarea activităţii, sunt cele avînd ca obiect
" găinării" şi rog a mi-se ierta aceasta expresie .
Pentru DESTIN - "Viaţa..., ca DESTIN într-o IUBIRE PURĂ" - de LudmilaClaudia la: 04/05/2004 06:57:35
(la: VIATA..., CA DESTIN INTR-O IUBIRE PURA)
Ziua de astăzi a fost mai frumoasă, mai bogată, după ce am citit ce ai scris în " Viaţa..., ca DESTIN într-o iubire pură ". Mulţumesc ! LC
#14962 (raspuns la: #14944) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: