utilizator: MindBomb

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 6
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Salvati Rosia Montana - Acum este momentul!
de MindBomb la: 15/07/2006 16:28:00
contesta acum studiul de impact asupra mediului/ acum tu decizi soarta rosiei montane! guvernul romaniei trebuie sa-ti auda vocea pentru a lua decizia corecta. campania salvati rosia montana este acum pusa pe treaba, gata sa opreasca acest proiect minier catastrofic. cu sprijinul tau, putem lua o piatra de pe sufletul fiecarui roman. autoritatile sunt obligate sa ne asculte si avem timp pana la 25 august 2006./ ce inseamna proiectul gabriel resources? proiectul de exploatare minieră intensiv  ...continuare .
comenteaza!
modifica
MindBomb pentru Rosia Montana
de MindBomb la: 20/03/2006 20:27:00
mindbomb pentru rosia montana/ www.mindbomb.ro/ / campania mindbomb pentru rosia montana pune problema poluarii mediului din romania in relatie cu coruptia fara chip a statului, a administratiilor locale si nu in ultimul rand a individului, care erodeaza din interior societatea romaneasca./ 12.000 de afise au fost lipite in noaptea de 19 spre 20 martie pe strazile din cluj, bucuresti, constanta, timisoara, arad, bistrita, sibiu, alba iulia, deva, baia mare, oradea, targu mure  ...continuare .
comenteaza!
modifica
MindBomb 2005: "Domnule Iliescu, va asteapta elicopterul!"
de MindBomb la: 19/12/2004 18:35:00
prin ultimele sale actiuni, ion iliescu a demonstrat clar ca reprezinta un trecut cu care nici unul dintre noi nu mai e dispus sa aiba de-a face./ mindbomb considera ca ion iliescu nu mai are dreptul sub nici o forma sa activeze in continuare in politica romaneasca. el reprezinta un trecut pe care l-am ingropat, iar ion iliescu trebuie sa-l insoteasca la groapa de gunoi a istoriei./ ion iliescu trebuie sa dispara din vietile noastre impreuna cu tot ce reprezinta el!/ sa-i cerem sa se retraga pent  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am votat "european" si asa as vrea sa devina... - de MindBomb la: 22/12/2004 20:21:50
(la: Mai este Clujul oras românesc?)
... asta si cu ajutorul noului primar, Emil Boc. SPER! Spun asa pentru ca, din pacate, pina acuma nu se prea vede. Ma refer la "fata" Clujului. Actualul primar pe care l-am votat, n-a facut altceva decit sa calce cu brio pe urmele lui Furnal si sa-l si depaseasca uneori din punct de vedere estetic. Adica kitsch urban cit incape! (cacofonia este intentionata). MindBomb este cu ochii pe el!
#32131 (raspuns la: #32058) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
MindBomb - de MindBomb la: 22/04/2004 13:19:55
(la: Facultatile de $paga)
Salut,
Mindbomb este o acţiune artistică organizată de ExtraArtGroup (Firma 9) şi San Francisco Print Collective, care are ca scop sensibilizarea opiniei publice la câteva dintre cele mai acute probleme ale societăţii în care trăim.

Folosind afişul social pentru a vorbi despre implicarea activă în comunitate, educaţie, siguranţă şi protecţie socială, precum şi despre clişeele culturii consumiste, naţionalism, piaţa neagră, săracie şi corupţie, Mindbomb îşi propune să promoveze arta ca vehicol al schimbării sociale.

Oricine se poate implica in actiune participând la forumul deschis la adresa www.mindbomb.ro

Asteptam idei, comentarii, schiţe de afiş pe forum şi pe adresa de mail contact@mindbomb.ro.

Suportul direct pentru acţiunea Mindbomb venit din afara cercurilor artistice este dovada că dezbaterea propusă interesează o largă categorie de populaţie, căreia ii pasă unde şi cum trăieşte.

Mai multe detalii la adresa www.mindbomb.ro

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...