utilizator: fleurty

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oda vanatorului suprem
de fleurty la: 05/05/2004 13:07:00
odă vânătorului suprem/ "Încercăm să arătăm că românia este, din punctul meu de vedere, o mare putere vânătorească" (adrian năstase, prim-ministru)/ În frumoasa mea ţară nu e bine să iubeşti. pasiunea nu este la loc de cinste, nu este nici măcar starea de spirit a unei oarecare femei care mătură trepţii casei poporului. nu, în patria mea, trebuie să fii fiară supusă instinctului şi nu spirit care ştie că în afara vieţii mai există şi altceva după… vulturul  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce bine imi pare c-ai luat teapa! - de fleurty la: 06/05/2004 03:08:36
(la: Da' daca iese tot Psd-ul?)
in mod sigur va iesi tot **... cred ca ne vom muta cu totii (electoratul existent in Romania, mai putin mortii si emigrantii din liste) in spatiul cosmic... s-au vom curata toate gradinile de trandafiri...

Ffffleurty
situatia reala - de fleurty la: 06/05/2004 02:50:48
(la: Uniunea Europeana, vecina noastra)
EU nu este un club politic este o uniune construita pe ratiuni economice. Romania ca tara nu indeplineste criteriile stricte pentru a face parte din acest ea (amintim numai rata criminala a impozitului pe venit din tara noastra!) si de aceea este ignorata in cadrul EU si va fi si pe mai departe. Romania nu are o strategie economica pe gustul EU, de faptul nu are nici una, nu are un sistem de protectie sociala si nu face pasi importanti in nici un sector al vietii sociale, politice si mai ales economice. Nu exista un lider politic roman vinovat, ci mai degraba este efectul de recul al statu-quo-ul moral in care se complace Romania de la mijlocul anilor '90.
da si nu - de fleurty la: 06/05/2004 00:46:18
(la: Studenti romani plecati la studii, va mai intoarceti?)
Si eu am studiat in strainatate, burse de specializare nu foarte lungi, ce-i drept, conditii foarte bune de viata asigurate, dar m-am intors. Si nu cred ca as ramane in alta tara doar pentru ca acolo, aparent as putea face mai multi bani sau alte motive. Sa fim seriosi! Doar stim cum suntem priviti afara, in Europa mai ales! Si daca esti nu bun profesionist intr-o meserie onorabila, ti se lipeste eticheta de est-european! Totusi, fiecare are sansele lui si nu sunt putine cazurile celor care desi nu au pornit din pole position in privinta bakground-ului, au ajuns pe cele mai inalte culmi. Daca se impune un raspuns punctual, acesta ar fi: as ramane dupa studii in strainatatate intr-o singura tara :SUA si m-as intoarce din UE inapoi in Romania. Scurt pe doi!

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...