utilizator: maitreya82

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 9
comentarii: 1

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
despre "Faust"(3)
de maitreya82 la: 10/02/2008 13:22:38
bun traducător al textelor biblice, faust oscilează între folosirea doctrinei ioaneice : „la început a fost cuvântul” şi termenii care să nu implice folosirea ideii de cuvânt:/ „stă scris! la început era cuvântul!/ mă şi opresc. cine m-ajută să fac pasul?/ cuvântul? – nu pot să-l preţuiesc aşa de mult!/ dacă de spirit eu ascult./ stă scris : la început a fost ideea./ dar cântăreşte bine-ntâiul rând,/ ca pana să nu fugă, slove goale aşternând./ ar trebui s  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Despre "Faust"(1)
de maitreya82 la: 10/02/2008 13:18:22
lucrarea de faţă urmăreşte motivul pentru care legenda lui faust a constituit un subiect de inspiraţie atât de căutat şi de utilizat, de ce l-a abordat tocmai un geniu precum goethe, de ce a avut succes şi, nu în ultimul rând, influenţa pe care a avut-o asupra unui amplu segment al umanităţii./ primul capitol înfăţişează contextul istorico-religios care a generat apariţia legendei lui faust în germania şi influenţa reformei luterane în operă. acest prim capitol conţine t  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Simboluri in visele noastre
de maitreya82 la: 29/08/2007 18:59:38
ghinda-aparitia ghindei in vis trimite la ideea de abundenta,prosperitate,putere spirituala.sugereaza intelepciunea care asteapta sa fie descoperita ,drumul spre o marire a constiintei/ ingeri-fiinte spirituale desemnate ca fiind mesageri ai domnului ce poarta cu sine raspunsuri ,sfaturi trimise de divinitate.aparitia unui inger in vis poate insemna o pierdere a echilibrului vietii,o prea mare concentrare catre un anumit domeniu .ingerul iti aminteste ca trebuie sa existe mereu un echilibru int  ...continuare .
29 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Stimate domni/domne - de maitreya82 la: 12/02/2008 15:18:10
(la: despre "Faust"(3))
Cele trei fragmente pe care le-am trimis pe site fac parte din licenta "Legenda lui faust in literatura europeana". Mi-am dorit ca prin trimiterea lor pe site sa aflu care este parera dumnevoastra, a celor de pe site, depre ea-dragosteea vietii mele- si din tot sufletulam sperat ca cineva sa o ia si sa o editeze. In curand o voi prezenta la un centru de litereatura si apoi ma voi stradui sa o public. Nu cred ca vor mai aparea si celelate 5 capitole....va multumesc ca ati citit ce am scris si ca v-ati exprimat opiniile. Aveti dreptate in privinta lui mephisto...toate laudele i se cuvine lui pentru ca el a dus tot greul si a suferit a imensa bagatelizare in final....nu ca as fi avocatul diavolului!:)
#284983 (raspuns la: #284400) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: