utilizator: ofemeie

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 14
comentarii: 151

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
si daca fericirea ar exista cu adevarat?
de ofemeie la: 31/08/2005 20:41:00
nu numai o singura persoana si-a pus deja intrebare:fericirea absoluta exista?/ ar trebui sa incep insa cu o definitie a cuvantului dar eu cred ca nu exista o definitie exacta pentru ca vorbim aici nde un sentiment pe care i-l percepem diferit de la individ la individ si de la situatie la situatie./ sunt totusi curioasa sa stiu daca printre voi exista cineva care poate spune ca a gasit fericirea deplina? eu am simtit ca da la nasterea copilului meu dar pare atat de banal...  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Stare
de ofemeie la: 19/04/2004 03:17:00
visez in sufletu-mi adormit/ si tip in inima-mi oprita/ si merg in gandu-mi oprit/ si vad in mintea-mi adormita./ lacrimi fara sursa-mi scalda totul/ si lame fara cutit imi taie avantul/ si gandind prea incet imi uit scopul/ si ideile fara sfarsit imi zboara cu vantul./ zbuciumul fara rost ma face sa nu stiu/ de trebuie sa mor,de trebuie sa fiu.../ si cred a plande,si cred a vrea,si cred a crede;/ dar fug de mine,de inima,de lumea ce ma vede!
comenteaza!
modifica
Iertare
de ofemeie la: 17/04/2004 09:11:00
din trista-mi ratacire revin/ printre vechi colegi ma gasesc ca un strain./ si incerc sa-mi recastig un nume/ printre atat de multa lume./ / uitasem si nu voiam de frica/ sa ma intorc,ca ma intrebam ce o sa zica/ ca i-am lasat la greu iar acum/ cand totul e frumos,ma intorc din drum./ / iertare-mi cer si cu dor/ ii intreb pe cei mai vechi de vor/ cuvintele-mi sarace sa le scriu/ ca am adunat multe pana sa viu.
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
eu... - de ofemeie la: 19/04/2004 02:50:36
(la: Romania, al doilea Kuweit)
Credeam aproape acelasi lucrul anul trecut si i-l mai si scriam intr-unul din subiectele mele,dar nu i s-a dat importanta.Ar fi o buna ocazie sa redeschidem subiectul unei viitoare "demostenire" a Romaniei.
Certificatul de cutuma - de ofemeie la: 19/04/2004 02:12:55
(la: Casatorie in Franta)
I l poti obtine de la Consulatele Romaniei din alte tari si este un act care certifica capacitatea persoanei de a se casatori.
#14078 (raspuns la: #13327) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Merci - de ofemeie la: 19/04/2004 02:07:04
(la: Pentru cei care nu m-au uitat inca)
Merci Dane!Imi face placere sa te regasesc!
#14077 (raspuns la: #14019) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Continuare - de ofemeie la: 17/04/2004 08:14:32
(la: o poveste...)
Ma intreb pe mine cefaci pentru ca imi vad in fata imaginea sufletului sfarsit de tristete.Ei da,si acum realizez pe unde imi intra tristetea,pe afara, prin picurii de ploaie ,prin sufletu-mi care sbura in vantul aspru."Ce mai faci?" si sufletu-mi raspunde cu acelasi planset sfasietor.Ma simt coplesita vazand tristetea si ma intreb de ce?!
Nu toata lumea e la fel - de ofemeie la: 20/11/2003 20:00:05
(la: Prietenia in zilele noastre)
Si ne e asa de usor sa vb. de altii!Nu conteaza cu ce ajutam daca nu stim sa o facem.Poare ca noi ne credem super prieteni,si pt. cei de langa noi nu suntem.Tocmai de asta prietenia e rara ,pentru ca toti suntem diferiti si avem diferite cerinte in raport cu ceilalti.De aceea e valabila zicala:"Cine se-aseamana se-aduna",pentru ca mereu cautam persoane cu aceleasi cereri ca si noi!De aceea e greu sa gasesti un prieten,pentru ca avem priviri diferite de viata.Cand gasim pe cineva care apreciaza aceleasi valori si vede aproape cu aceleasi culori simturile vietii putem spune ca ne-am gasit un prieten.Asta e rar,pentru ca noi insine pentru noi ne suntem dusmani.
La cerere dezvolt fraza.Merci.Alexandra

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: