utilizator: Danutz462

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 05/06/2007 subiecte: 2
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cu dosarul la S.R.I.
de Danutz462 la: 18/09/2009 20:06:57
astazi nu mai colecteaza "baietii cu ochii albastri" notite delatoare despre anumite persoane considerate subversive. omul singur isi face pagina web., indosariindu-se mai bine decat ar face-o orice for reprimativ. blogurile, fotografiile, muzica preferata, toate apar cu finete indescriptibila pe pagini personale, devenite din ce in ce mai "free", pentru ca, nu-i asa, insemnarea cu 666 trebuie sa se faca de buna voie si nesilit de nimeni. ingerul digital ne imbie sa ne manifestam liber calitatile  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Mai ceteste oarecine Sf. Scriptură?
de Danutz462 la: 22/04/2009 22:56:35
da, chiar...mai citeste cineva, in ziua de azi, sfintele sscripturi? sunt ele oare depasite? daca da...de ce sunt ele...sau de cine???!ca, daca stam sa ne gandim [ desi se gandeste f,f,f,rar adanc, in ziua de azi] mi se pare ca intrebarea lasa guri cascate? <<ce-are aista, dom`le? e dilimac?>> daca mai exista ratiune astept parerile dvs, dragi internauti...ce credeti despre autenticitatea lor? despre sfaturile date de dumnezeu oamenilor? despre actualitatea acestor versete...etc.
32 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
trafic cu sentimente de joasa speţă - de Danutz462 la: 06/06/2007 00:33:22
(la: Romania, regat al manelelor?)
Din pacate, "surferii" acestui gen sunt atat de derutati incat lipsa de cultura duce, inevitabil, la prosteala. Si cum CULTURA nu se face pe NET, chiar daca este o forma cuceritoare prin design si posibilitati, sa nu uitam ca este doar o retea, adica o plasa de prins... fraieri. Iar cum gramatica nu se prinde de oricine, ci se dobandeste doar citind carti adevarate, cosmarul stalcirii ei a inceput demult, odata cu dezvoltarea net-ului. Ideile obscene, vicioase, incitarea la furt, frauda, aruncatul cu bani sunt cele mai frecvente teme ale manelistilor, manelele abunda, marlania are deja un imn:MANEAUA. Mandria, laolalta cu smechereala, furtisagul, laudarosenia sunt "meandre ale concretului" sadite de cei ce manipuleaza din umbra tinerimea. Proliferarea pe piata este atent monitorizata si dirijata, este facuta "scapata" cu toata lipsa de raspundere a celor care ar trebui sa vegheze la poluarea, inclusiv fonica, a cetatenilor. Originara, ca denumire, din Dobrogea, era o specie folclorica tatarasca si cu amestecuri turcesti, cantata de taraf si cu teme in special agrare sau de dragoste. Acum este de fapt un compost de ritmuri latino- sudamericane (tejano, bossa, socca dance, merengue,etc..,) impopotonat cu versuri care exibitioneaza viciile, incita la incalcarea legii, perpetueaza vaicarelile tipice ţiganesti si zapaceste ascultatorii prin constructia perfecta [dat fiindca e facuta pe calculator!]. In lipsa unor valori, tineretul crede ca smechereala si practicile propovaduite prin intermediul manelelor, sunt demne de urmat si ca atare le urmeaza fara discernamant. Pericolul vine si pentru etnia tiganeasca, pentru ca ajunge sa creada ca maneaua ar face parte din folclorul tiganesc, lucru neadevarat, chiar daca sunt cantate de majoritari rromi, asta insemnand sfarsitul traditiilor autentice tiganesti care sunt [sau... erau!] deosebite ca frumusete si pitoresc.
reincarnarea, fals in acte publice - de Danutz462 la: 06/06/2007 00:06:29
(la: Credeti in reincarnare?)
Da, pot spune ca nu exista si ca totusi exista(!) reincarnare. Nu exista pt ca nun putem raspunde la Judecata de Apoi decat la un singur NUME si nu putem raspunde de faptele noastre rele, pe care le-am facut inconstient si netinand seama de "vietile anterioare" fiindca, nu-i asa, aveam de "reparat" ceva din greselile trecutului.
Si DA, exista reincarnare crestina, adica tu - copil- esti reincarnarea parintilor tai, porti in tine ADN-ul parintilor tai, pacatele si virtutile alor tai, pe care ai datoria sacra sa le vindeci. Astea rele din ADN-ul tau, constituie "crucea" crestina si vindecandu-te pe tine, vindeci si pe stramosii tai. In limbaj biblic, ei sunt in iad pana cand tu, asemeni lui Iisus, vii si-i scoti din iad vindecandu-te de...vicii. Capisci???!!!
#203259 (raspuns la: #150227) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...