utilizator: NadT

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 06/06/2007 subiecte: 2
comentarii: 26

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cartier de case tip canadian linga Braila
de NadT la: 08/06/2007 16:23:03
intentionez sa construiesc un cartier rezidential linga braila, mai bine zis la 7 km afara din braila pe marginea soselei/ braila -buzau./ deocamdata nu m-am hotarit asupra tuturor amanuntelor/ suprafata este de 27 ha (900 de-a lungul soselei pe 300m adincime de la sosea)./ am gasit pe acest forum pareri si sfaturi f bune si la obiect si asi vrea sa continuam si cu acest proiect. cel mai important lucru este in cazul asta paraerea cel din ro./ pcky, sancho p, si cine mai e interesat va rog dati u  ...continuare .
74 comentarii
modifica
Se poate trai decent cu 1000 E la Brasov
de NadT la: 06/06/2007 15:18:49
sunt inginer mecanic si am 50 ani/ acum locuiesc in canada si sunt aici de 18 ani din care 15 am lucrat din plin/ acum de 2 luni nu am de lucru / in america de nord este "slow" in industria auto./ m-am gindit sa caut si in romania si cu experienta de aici poate gasesc un loc de munca bun./ am aplicat la niste pozitii la e-jobs si am primit o oferta de la o companie din brasov dupa un interviu pe internet./ mi-au dat 1000euro pe luna si bon de masa/ (nu prea stiu ce e aia)/ problema mea e ca nu am  ...continuare .
30 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rodica M. - de NadT la: 12/06/2007 16:39:02
(la: Cartier de case tip canadian linga Braila)
Balta nu are peste in planuk meu dar poate c-o facem si cu peste dar nu crap , salau
dc. putem...
Site-ul acela pe care l-ai publicat e bun sa vad cit de jos merg unii in Ro doar ca sa-i faca pe altii sa cumpare case.
Eu mai bine nu fac decit sa-mi bat joc de banii omului.
ce imi e 40000E sau 100000E calculat pe 25-30 ani. Apoi sa nu uitam ca tre sa ai sau sa cumperi un lot ...
Am mai adaugat 2 poze si o sa vin cu o noua conferinta tot pe aceeasi tema si mai adang poze interioare. Poate ca tu indirect imi dai o idee,eu nu ma agat de cartier de case rezidential ci poate fi si altceva dar care sa aibe case sau constructii.
Sancho P. - de NadT la: 11/06/2007 14:29:27
(la: Cartier de case tip canadian linga Braila)
Voi incerca si asta dar nu prea stiu de unde sa-i iau in Ro. Ce fel de consultant de specialitate, etc. ma intelegi.Din discutiile avute la cafenea imi dau seama ca e f. greu si raspuunsul e cam acelasi pe care mi l-au spus si apropiatii,dar am zis ca niciodata nu sti de unde rasare idea si de aceea am facut publica problema mea pe net. Poate ca am gresit forumul,poate ar trebui sa caut un forum mai specializat dar eu nu-l gasesc.....
#205018 (raspuns la: #205016) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de NadT la: 11/06/2007 14:00:29
(la: Cartier de case tip canadian linga Braila)
Don Q. nu conteaza ce gaz au inauntru geamurile etreba specialistilor.
Cu incalzirea prin podea descrisa de mine
asa stau lucrurile aici in Canada. Astea sunt amanunte pe care le rezolv acolo.Eu imi mentin parerea ca acest sistem este cel mai economic, problema e alta ptr care nu se aplica in Ro. Sa nu iutam ca exista o Companie care incearca sa popularizeze acest sistem in tara.
Amplasamentul lacului este dupa cum am descris pe soseaua Braila -Buzau cam la 2km de punctul cel mai sudic al lacului Sarat. Combinatul de celuloza si hirtie e
dezafectat,cind am fost eu anul trecut cineva inchiriase intr-o hala un spatiu unde facea pungi de plastic, nu stiu exact.combinatul se afla pe soseaua braila -Slobozia.Cu porcii treaba este mai reusa din cite am auzit si este mai spre dunare.
Ai dreptate cind spui ca se va dezvolta Braila urbanistic in nord ptr ca se preconizeaza unirea cu Galatiul pe cei 12 Km care ii despart. Podul peste Dunare se va construi tot acolo.
Eu stiu ca toate datele problemei sunt impotriva mea , dar apelez la publicul larg ptr gasirea UNEI SOLUTII , acolo
am terenul si incerc sa profit de el punind in aplicare ce stiu.Dc. nu se va putea trebuie sa mai astept sau sa-i dau in judecata ca mi-au dat terenul f departe de unde era dreptul meu. Sunt satul de procese si batutul pe la usi.
Zarazo - de NadT la: 11/06/2007 00:17:40
(la: Cartier de case tip canadian linga Braila)
Nu se incalzeste cu aer conditionat ci cu aer cald si e pe gas.
Vara prin aceleasi burlane in perete la nevoie circula aer rece si e electric.
Dc. vrei sa nu fie rece in toata casa ai in fecare camera niste trape in podea pe care le poti inchide. In basement adica la demisol trapele sunt in tavan .
Este f f economic ptr ca tu trimiti aer cald/ rece in camere deci nu incalzesti aerul de la calorifer static ci aerul este recirculat si filtrat si reincalzit si nu se simte dif de temp. Este f uniform.
La casele din profile usoare cu geamuri duble cu argon intre ele izolatia este f buna.
Asta e cu un pret de 80000pin ain 100000 ai un palat zic eu nu acele case de chibrit aratate de Rodica pe site care sunt asa de urite si scumpe ca asi prefera sa stau la bloc.
In fine revenim la problema este vandabil la 7 km de Braila sau nu.sau ce ar trebui sa fac sau sa scot in evidenta ca sa vind ?
#204897 (raspuns la: #204862) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Cher - de NadT la: 10/06/2007 21:37:24
(la: Cartier de case tip canadian linga Braila)
Asadar domnisoara Cher recunoaste ca e circitase...
In fine in lumea virtuala este poate un mare avantaj
Utiti-va la poze am mai bagat 2 luate din basement de pe scaunul din fata computerului.
mai bag si altele mai tirziu.
Ce dracu eu nu ma mut intr-un cartie sa zicem mai bun si civilizt ptr ca cine stie ce mahar e vecin. Cind am cas mea pe o supr de 500 mp aprox eu vreau intimitate si sa-mi aranjez curtea cit mai frumos, cu flori-navasta, poate un mic pool, poate un hot tub care uneori e si rece depinde de citi bani ai, poate un flat screen sa vad Steaua si Rapid,aste sunt exempple de pe aici de la unii romani , neinsemnind ca se aplica automar si in Ro. unii vor sa-si puna un pom fructifer altii o bolta de vie pe marginea gardului,etc.
Cine se muta, oameni cu stare sociala medie care poate mai au si un business in afara serviciului. Va place casa din poze,eu la pretul asta nu am vazut asa ceva in Ro, are air condition in toatea casa,incalzire cu aer cald f f economic in timpul iernii, loc ptr exercitii pe diferite aparate in Basement, cold room ptr vin iarna si primavara, vara aici se bea mai mult bere Romanii beau in spoecial Heinecken . Berea canadiana sau americana nu prea e pe gustul nostru si nu are spuma groasa deci ptr. mine e rasuflata din start.
#204848 (raspuns la: #204839) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...