utilizator: badboy_john6

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 26/06/2007 subiecte: 5
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
iad,rai....toate exista
de badboy_john6 la: 27/12/2009 09:15:54
am revenit din incercarea mea patetica de a imi pune capat zilelor au trecut 2 ani si aproape 6 luni.....dar tot nu am uitat-o inca mai e o parte din mine./ mi-am vazut moartea cu ochii dar de tine n-am uitat. am fost in iad,mergand prin flacari si dureri de ne imaginat, dar n-ai plecat din mine..../ stii nu mai cautat deloc in tot acest timp, nu te-a interesat nici macar o clipa persoana mea, sa vezi ce fac mie bine? mai traiesc sau am murit? stii am incercat sa te omor urcandu-ma beat la volan  ...continuare .
74 comentarii
modifica
Finalul......
de badboy_john6 la: 04/07/2007 13:53:31
ultima poveste si-am plecat/ ultimul lucru care il las in urma mea/ ma lepad de lumea asta de tot ce m-anconjoara,/ trece timpul si tot mai greu imi e/ incep sa realizez ca nu mai sunt bun la nimic/ nu mai pot sa fac nimic fara tine/ nu mai am nici un rost in lume,/ nu mai am pentru ce trai/ nimic care sa ma mai tina in viata/ desi stiu ca viata e grea nu pot trece prin ea/ nu singur.../ sa caut nu mai am putere/ desi ma trezesc dimineata si-adorm noapte/ nu ma mai simt,nu mai simt ca traiesc/ nu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Destinul...
de badboy_john6 la: 03/07/2007 02:17:17
tot ce spun aici e sfarsitul unei noi povesti/ care s-a terminat repede cum nici nu gandesti/ vreau sa scriu toata viata mea/ iar in acest capitol s-a intamplat sa fie si ea/ eu nu stiam ce inseamna,decat baiatasi,tigari si bautura/ nu vroiam decat sa termin viata asta; sa-o iau pe scurtatura/ de ce nu m-am uitat in fata si am privit doar in trecut?/ iubirea mea era prezenta; era un nou inceput/ mai pot schimba ceva? sau deja s-a terminat?/ puteam fi fericit dar orgoliul nu m-a lasat/ as fi vrut  ...continuare .
13 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
badboy_john6 - de zaraza sc la: 03/07/2007 12:02:43 - de badboy_john6 la: 03/07/2007 12:35:36
(la: Primavara sufletelor...)
De ce ma agat de ceea ce imi provoaca durere?
Pentru ca imi e firica,inca mai tin la ea nu vreau sa o uit,candva a fost totul pentru mine si inca mai e. As putea sa imi gasesc o ocupatie dar tot ce fac imi aduce aminte de ea.
#212056 (raspuns la: #212052) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
hopa sus! - de maan la: 03/07/2007 08:38:09 - de badboy_john6 la: 03/07/2007 11:21:31
(la: Primavara sufletelor...)
Ai dreptate n-am sa mor. Am murit deja! Nu ma alint pe mine incerc sa imi alin suferinta. Din cate stiu eu sufletul are 2 parti:
- una plina d iubire,de fericire,de gradini cu vise,sperante care asteapta sa iasa la iveala.
- si una plina d intuneric,de regrete,suferinta,dezamagiri lipsita de lumina si de culoare.
Cum oare as putea trai cu aceasta parte? Asta este partea sufletului care nu moare niciodata,cat vom trai aceasta parte ne va zdruncina noptile.
Daca ce am simtit nu e "Iubire reala" spune-mi u ce a fost? Cand tot timpul ma gandeam numai la ea, incepusem sa ma uit, sa uit de tot, am lasat chiar si tovarasi pt ea, timp d 1 an si 4 luni nimik nu mai exista decat ea. Am crezut ca aici o sa gasesc alinare, ca o sa gasesc puterea sa trec peste dar vad k mai rau imi fac incercand sa vorbesc despre asta. Acum inca odata spune-mi u ce inetegi prin "Iubire reala"? Spune-mi u daca poti sa imi definesti Iubirea?
#212046 (raspuns la: #212015) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
sall - de badboy_john6 la: 03/07/2007 01:41:54
(la: Tristete,Fericire....mai departe vom vedea)
As vrea sa pot sa-i spun fata-n fata tot ce v-am zis voua dar nu pot mie frik sa nu sufar iar am mai facut odata gresala de a-mi arata sentimentele si am suferit ink ma mai doare si nu cred k voi trece peste asa usor desi as vrea nu am puterea d a mai avea incredere intr-o alta persoana.Chiar nush ce sa fac spune-mi u ce ai face dak ai fi locul meu chiar as avea nevoie de niste sfaturi dar va rog sa nu ma descurajati mai rau, vreau sa mai iubesc e placut sentimentul dar singur nu cred k am puterea:( mss
#212013 (raspuns la: #210572) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...