utilizator: GloriaVictis

statut: utilizator confirmat
inregistrat pe: 02/10/2007 subiecte: 69
comentarii: 5537

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Curtea Constitutionala a decis:
de GloriaVictis la: 23/03/2011 14:14:28
vom avea un nou cod al muncii./ de la cei care mai munciti prin ro, as fi curioasa sa aflu cum se vede asta de la voi su cum credeti ca veti fi impactati./ evident, asta nu inseamna ca opinia celor care muncesc prin alte parti nu e interesanta!
22 comentarii
modifica
Mi-e lene sa caut titlu
de GloriaVictis la: 15/02/2011 12:27:56
“where is the asylum? have you ever read the instructions on a packet of toothpicks? you may want to do that. you may find that it clarifies things for you a little. you may find that it indicates to you where the asylum is. thank you./ hold stick near centre of its length. moisten pointed end in mouth. insert in tooth space, blunt end next to gum. use gentle in-out motion./ / "it seemed to me,” said wonko the sane, “that any civilization that had so far lost its head as to need  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Cave "Einstein" Man
de GloriaVictis la: 06/01/2011 12:53:15
un material despre scăderea semnificativă a dimensiunilor creierului uman şi, posibil, a nivelului de inteligenţă a omului modern a făcut turul presei române în acest început de an. materialul a fost preluat, în diverse variante, din mai multe publicaţii occidentale care citează un studiu recent al cercetătorilor americani david geary şi drew bailey scrie antena3.. În acest context, puţină lume ştie că în septembrie 2010 un român a publicat o carte în care susţine teza  ...continuare .
117 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
felul in care ai incercat sa dai o orientare cafenelei :)
va avea probabil un efect rezonabil, in timp. dar inca nu-mi dau seama unde va fi competitive advantage-ul fata de alte produse similare.
poate sunt eu aberanta cand sustin ca diferentierea e totul... in orice intreprindem.
irma - de GloriaVictis la: 02/06/2011 21:35:20
(la: Intr-o doara...)
and this was the beginning of a beautiful frienship... :)
ahhh. devin nostalgica. bodega aia s-a transformat in lumpen ordinar... :))
#614693 (raspuns la: #241508) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
o tempora... - de GloriaVictis la: 02/06/2011 21:32:14 Modificat la: 02/06/2011 21:37:28
(la: Intr-o doara...)
N-am fost un "stalp" al cafenelei, nu. Am ajuns pe-aici din intamplare si am vrut sa vad cine sunt si cum sunt perceputa atunci cand n-am nimic altceva decat cuvinte la indemana.
N-am fost bine primita, nu. N-am primit nici e-mail cu reguli. M-am descurcat asa cum am stiut. Pentru mine asta a fost bine: mi-am ascutit cuvantul, mi-am folosit intuitia. Gasesc ca asa am castigat mai mult decat ma asteptam de la locul acesta.
Descrierea cafenelei, asa cum am gasit-o eu, e descrierea locului in care mi-a facut placere sa stau.
Am gasit aici oameni care acum imi sunt prieteni si am citit si invatat o gramada.
Acum nu-mi mai face placere. Vin, dau o raita scurta si plec. Nici macar nu-mi mai bat capul sa ma loghez: ingros randurile partii "invizibile".
Am trait multe schimbari de cultura; asta imi e meseria. Motiv pentru care nu am reactii viscerale si le inteleg bine mecanismul. Numai ca aici nu vin in calitate de profesionist si nu ma intereseaza decat marginal fenomenul.
As putea, desigur, sa fac teoria culturilor autoreglate vs. cea a culturilor normate strict. Dar nu-mi pasa suficient de mult. Schimbarea a fost gestionata neglijent. M-a uimit intotdeauna lejeritatea cu care se purcede in procesul schimbarii la detonarea unor valori culturale care, din pragmatism macar, meritau pastrate - prin simple exercitii de gasire ale unor sinergii.
Cafeneaua nu va disparea, nu-i asta problema. De "conopizi" cum li se zice pe-aici, e plina lumea; nu ma agreseaza nici aici nici aiurea. De oameni care scriu inspirat, asisderea. Ceea ce avea locul asta si nu mai are era o atmosfera anume. Atat. De-acum e un loc care va trebui sa-si reconstruiasca identitatea.
Habar n-am daca o sa mai am chef sau nu sa vin si sa ma implic. Neimportant.
Dar pentru ca recunosc ca am primit ceva de la locul asta, ii datoram un feedback. Cum ni se spune adeseori in cursuri sau carti, feedback-ul este un dar si este problema celui caruia ii este oferit ce face cu el.

*** - de GloriaVictis la: 13/05/2011 12:24:13
(la: one night stand)
:)))))
#613217 (raspuns la: #613215) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Intruder - de GloriaVictis la: 11/05/2011 13:39:33
(la: one night stand)
"One night stand" pentru mine exclude vreo gandire despre "ce anume vrei sa fie". in lipsa evaporarii si cu coup de foudre nu mai am a face - in acceptiunea mea - cu un "one night stand"...
#613018 (raspuns la: #613012) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: