utilizator: sumo

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 11

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Regulile si noi
de sumo la: 30/07/2004 11:17:00
desi pe ici pe colo se poate vorbi de preludiul schimbarii, nu au disparut de tot obiceiurile vechi..vine ue.cu un set de reguli.. imediat cei ce ne conduc "se aliniaza" si raporteaza aquis-ul. / romanul insa tot ce stie el face./ citeva exemple:/ desi deja de mult introdusa regula centurii de siguranta pt automobilisti e mai degraba privita ca "un moft".. am numarat intr-o zi din curiozitate -- 37 de autovehicole de la o intersectie importanta si doar 12 soferi cu centuri puse.. cel mai des nu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Imi place cum gindesti. - de sumo la: 23/08/2004 11:32:14
(la: Regulile si noi)
Imi place cum gindesti.. Ma bucur ca vrei mai mult.. Dar sa stii ca nu toti cei care am mai ramas nu am plecat de teama de necunoscut.. pot fi si alte motive. ( Nu am sa le insir aici). Apoi mai e si timing-ul corect pentru unele actiuni.... dupa care intervin alte si alte evenimente siiiiii.. te trezesti ca esti tot in RO. ..
Nu teama de nereusite m-a oprit..... Si apoi daca m-am decis sa ramin incerc sa schimb aici.. Sigur ca daca as fi plecat nu cred ca mai reveneam. Si asa cind plec in strainatate, la intoarcere regasesc aceleasi stari care ma nemultumeau.. Sigur ca e greu sa fii roman azi.. Dar e la fel de greu sa fii american,sau german..sau polonez.. italian, Deosebirea primordiala este ca la ei e alt standard al vietii....
Oricum daca ai decis sa pleci o vei face...It's a free world..
Si cum ar zice Ozzy" Love & peace".
#20151 (raspuns la: #20007) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Oamenii nu poti sa-i schimbi.. - de sumo la: 19/08/2004 14:03:56
(la: Regulile si noi)
Ba eu cred ca se poate, dar sigur ca e nevoie de timp.. Cei care au vazut ca se poate altfel, care nu mai vor sa dea spaga, sa fie "jmekeri", sa fenteze legea, civilizatia, respectul, normalitatea, .. cei care cred ca merita mai bine prin efort personal... Sigur ca daca vrei poti sa alegi sa pleci.EU nu condamn si nici nu ma uit urit la cei care pleaca...It's a free world.. Dar cei care raman nu pot face abstractie de RO. ... Pustii din fata blocului exista in toate tarile si la toateo virstele..( Desi mincatul de seminte parca e "de-al nostru ,dintre noi, despre noi" :-).)Poate vor mai trece generatii dar sigur "ceva e pe schimbate"..eu inca mai sper..
#19973 (raspuns la: #19776) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Libertate - de sumo la: 17/08/2004 09:43:56
(la: Cum va simtiti cand va intoarceti in Romania ?)
Am mai spus ca nu locuiesc in alta tzara.SUnt din RO.. Nu am fost inca in SUA si sunt " fan" al Europei.. Dar dupa ce am citit cele scrise de tine nu pot sa nu iti raspund cu un citat din textul tau "ALO???????????????
E cineva acasa????????????"...Fiecare tzara are bine si rau, pt ca asa e omenirea.. SI in RO, si in Franta, Austria, Canada, Germania, etc.. sunt situatii si oameni de toate felurile...Chiar nu ai inteles nimic pe unde ai imigrat/emigrat?
#19898 (raspuns la: #18016) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Multumesc Ozzy , pentru un - de sumo la: 17/08/2004 09:15:39
(la: Mitul dualitatii)
Multumesc Ozzy , pentru un exemplu atit de sensibil . Chiar textul insusi este un model de dualism, aparent atat de "tough" prin refrenul "Death or Glory" , dar subliminal atit de trist si de incarcat de suferintsa.
#19896 (raspuns la: #19879) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
De ce nu vrem inapoi... - de sumo la: 13/08/2004 09:15:56
(la: De ce nu vrem inapoi, desi ne e dor?)
Eu nu traiesc in strainatate, ci in RO.. Poate am gresit ca nu am plecat atunci cind puteam.. Acum nu mai stiu.. Dar totusi plec relativ des din tara.. Si cred ca inteleg de ce romanii "de afara" desi mor de dor ( unii), nu vor inapoi.. SI eu cind revin dupa cite o vizita prin tari mai evoluate mi-e dor de casa.. dar imediat ce intru in tara ma enerveaza lipsa de civilitate, de politete, de profesionalism,... nu vorbesc de curatenie,de respectarea orarelor,etc.. apoi e mai usor sa te obsinuiesti cu binele, decit sa revii la o treapta inferioara... Am prieteni din Germania sau Italia care au ales sa stea in RO, dar ii nemultumesc inca multe.. EI privesc pozitiv lucrurile si le place linistea din locurile unde s-au asezat in RO..Romanii duc poate dorul unora dintre locurile in care au crescut, dorul copilariei, al parintilor .. dar sigur nu au plecat ca le era bine.. Timpul tinde sa estompeze detaliul din amintirile rele si poate a le aglomereze intr-un sentiment de genul "... era rau...". Mai cred ca exista la intoarcere si "suprizele" compatriotilor care te suspecteaza, si se gindesc" da'l deaq ca are bani.." chiar daca pt banii aia.. "revenitul" a tras serios si corect..Sa nu mai amintim de contactele neplacute cu personalul din consulate, ambasadele noastre de afara..
Poate gresesc, dar trebuia sa spun ce gindesc..

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: