utilizator: anonim1

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 16/11/2007 subiecte: 1
comentarii: 9

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
PROVOCARE
de anonim1 la: 16/11/2007 10:39:55
trebuie sa recunosc ca sunt noua pe acest site si am intrat din intamplare pe el cautand altceva si dupa ce am citit cateva subiecte trebuie sa recunosc ca m-au intrigat opiniile barbatilor si atunci m-am gandit sa pun urmatoarea intrebare:/ de ce ne cautati compania daca nu va place felul in care am fost construite?(aici ma refer la tot fizic si psihic)/ si acum va las sa raspunde-ti.
20 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
thorn bird - de anonim1 la: 06/12/2007 08:42:34
(la: De ce alearga femeile dupa barbati?)
Aici ai dreptate fetele din ziua de azi pica prea repede pe spate si din pacate s-a pierdut farmecul vanatorii. Pacat ca vor sa se maturizeze prea repede.
#263231 (raspuns la: #263152) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
? - de anonim1 la: 26/11/2007 14:04:34
(la: Maşina preferată)
Masina preferata nu este cea pe care o am dar la ce circulatie este in romania(nu trebuie sa fii din bucuresti)numai o masina mica te scoate din multe belele, deci eu am un tico si merge bine bani prea multi nu am bagat in el si este si nervos daca insist.I-mi place viteza si o recunosc sincer ca atunci cand am avut ocazia am apasat pedala aproape pana jos.Masina preferata este tot una mica(Mini) dar una tuningata.
oare si acum o sa va para ca nu traim in alta epoca - de anonim1 la: 22/11/2007 12:11:22
(la: CATEVA MOTIVE PENTRU CARE IUBIM FEMEILE de Mircea Cartarescu)
Doua femei pe saptamana

Doua femei pe saptamana
În România două femei sunt ucise în fiecare săptămnână de soţii violenţi.
Sunt statistici îngrijorătoare şi prea puţine soluţii. Una dintre ele ar fi introducerea ordinului de restricţie pentru agresori, aşa cum se întâmplă în Occident. Din ianuarie 2004 până în septembrie 2007, în România au fost peste 33 de mii de cazuri de violenţă în familie. În primele nouă luni ale anului, 79 de femei au fost ucise de soţii violenţi. Asta înseamnă două femei pe săptămână. Organizaţiile neguvernamentale au venit cu soluţia - introducerea ordinelor de restricţie pentru soţii violenţi. O propunere care se lasă mult aşteptată.

„Acest ordin de restricţie permite victimei să obţină o restricţie împăotriva agresorului ... exact aşa cum funcţionează în afară”, a declarat Corina Horia, directorul executiv al Fundaţiei Sensiblu. De la începutul anului au fost în total 4.400 de cazuri de violenţă asupra femeilor. Psihologul Simona Burduja a stabilit că printre cauzele acestui comportament se numără „cele de ordin financiar, pot să fie cauze de ordin social, poate să fie o dependenţă economică a femeii faţă de soţul ei.”

Primul pas pe care îl poate face o femeie agresată este să cheme poliţia. Apoi, să se adreseze unui centru specializat, care îi poate acorda găzduire şi asistenţă juridică. Sfatul psihologilor este ca înainte de a face pasul spre căsătorie, femeile să analizeze cu atenţie comportamentul viitorului soţ.

ce nu se spune in articol este ca de multe ori barbatii violenti se ascund sub diferite "masti" pe care le dau jos numai dupa casatorie, cei mai multi ar lua oscar la cel mai bun actor.
#258610 (raspuns la: #256525) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
raspuns - de anonim1 la: 19/11/2007 09:10:49
(la: PROVOCARE)
Adevarat ca sunt noua pe site si nu am apucat sa citesc toata arhiva doar anumite subiecte si ca urmare a aparut si intrebarea aceasta. Totusi nu se putea sa nu generalizez deoarece nu poti vorbi despre femei si sa te referi numai la una anume dar ce este sigur ca fiecare incearca sa inteleaga lumea din jur si felul de a gandi pe cat posibil. Eu incerc sa inteleg lumea asta dar nu reusesc si poate si de aici inversunarea asta.
? - de anonim1 la: 16/11/2007 13:25:26
(la: Cum trebuiesc tratate femeile?)
se pare ca da mai ales de intruder si nu este singurul dar nu a reusit daca tot se diseca atat de mult sa dea un raspuns, pe mine nu m-a multumit nici unul.
#256498 (raspuns la: #256497) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: