utilizator: sami_diamantul@yahoo.fr

statut: sters
inregistrat pe: 13/12/2007 subiecte: 2
comentarii: 6

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
lansare de carte
de sami_diamantul@yahoo.fr la: 30/04/2009 17:15:30
lansarea cartii are loc la casa de cultura/ din resita in perioada zilelor culturii intre 19 si 26 mai,ziua lansarii este pe data de 25 mai./ va doresc tuturor mult noroc si sanatate./ hailaviu cafe,hailaviu bafta del bafta la toti cafengii./ / multumesc din toata inima tuturor cafengiilor care m-au citit pe cafenea,tuturor celor care m-au placut si criticat,tuturor celor care au citit si n-au lasat nici-un comentariu./ multumesc celor care inteleg si care pricep ca am scris totul intr-un ti  ...continuare .
176 comentarii
modifica
tiganii,aurul si diamantele
de sami_diamantul@yahoo.fr la: 17/12/2007 14:07:31
"so te dicleaua ando barosano"?i-mi zice georgescu pe tiganeste.dar de ce vorbiti cu accetul brunet,santeti tigani?aa,nu pralea,mucles!!!)santem gagii,dar experti in limbi straine!poate are àstea nevoie de noi?macar soferi ,ori sa transportam ceva de sutealà de la primarie.repede ca ne e foame.cineva a batut cu un creion pe marele birou:lasati galagia va rog...liniste,liniste fratilor.unde va credeti ca santeti aici "la usa cortului"?pe o foaie de hartie am desenat un os.am impis foaia de harti  ...continuare .
248 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu inteleg nimic,am incercat zile intregi sa intru cu profilul meu,foarte cunoscut pe cafenea "sami_paris 75"dar a fost totul in zadar,mi-ati acceptat sa intru cu alte adrese cum este "sami_siamantul,Contele de Futilac...va rog sa stergeti aceste adrese care-mi sunt inutile si sa ma lasati sa intru cu adresa mea "sami_paris 75"este ultima oara ca apelez la dv.Va doresc o zi buna.Sami_Paris 75.
esti o clona mai Sami! - de sami_diamantul@yahoo.fr la: 05/05/2009 14:28:27
(la: Ce parere aveti despre comoara mea?)
Ce crezi ca nu te-am recunoscut?
Sa nu te mai prind pe-aici ca te rup cu bataia.
#434144 (raspuns la: #434124) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Va multumesc.*** - de sami_diamantul@yahoo.fr la: 02/05/2009 15:45:21
(la: lansare de carte)
Adevarul este ca inca de la inceputul inceputului,omul s-a nascut cu màna pe piatra si pe bàtà,asa a inceput el sa-si faca dreptate si asa a inceput el sa-si procure hrana.
Apoi lumea s-a impartit in oameni inteligenti si oameni prosti,s-a diferentziat ca rasà si ca specie,s-au impartit in oameni bogati si oameni saraci.
Apoi s-a descoperit ca oamenii fara caracter n-au nici inteligenta si nici prieteni :de unde si cunoscuta maxima ca oamenii fara caracter,nu valoreaza nimic!
mai despic o data firul si uite ce iasà!
referitor la domnul Bucu.Cred ca este o necesitate a ta ,de a descoperii greselile de stil in scrierile mele si a celorlalti cafengii si chiar a oamenilor care te inconjoara,tocmai pentru ca sa eviti greselile tale.
Eu iti multumesc in primul rind tie si apoi tuturor celor care m-au sustinut si apreciat.
Din greselile mele am invatzat ca sunt o sursa inepuizabila de informare in literatura.
Logica mea a fost:am stiut de unde-am plecat,am stiut unde am sa ajung,dar ceea ce este mai important este c'am reusit sa scriu o carte.O carte pe care-am visat-o s-o scriu si sa ramina ca o relatare exacta a exodului emigrantilor romàni si tigani.
Fiecare metru patrat parcurs de emigrantii romàni in strainatate,cu intàmplari si fapte reale,pas cu pas parcurs in raiul visat si care dezvaluie o lume apocaliptica,hidoasa,despre tigani,hoti,crime,iubire si suferintza.
Nu sustin pe nimeni in cartea mea,dle Bucu,afla ca nu sunt manelist si nici rasist si nici tigan ,sunt un romàn obisnuit,poate putin mai deosebit ,c'am reusit bine in viatza.
Dragi prieteni va multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri.
Inca o data va multumesc,oricine doreste sa primeasca cartea gratuit,sa-mi trimita prin mesageria cafenelei numele si adresa exacta.
Multumesc.


#432548 (raspuns la: #432531) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
imi place,am ascultat-o de cateva ori.Mai am insa destule preferinte pentru muzica romaneasca si oroare de manele.O zi buna.
#266246 (raspuns la: #265384) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
imi place,am ascultat-o de cateva ori.Mai am insa destule preferinte pentru muzica romaneasca si oroare de manele.O zi buna.
#266238 (raspuns la: #265384) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: