utilizator: neacsu_m

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 16/01/2008 subiecte: 4
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un gand despre unire
de neacsu_m la: 24/01/2008 16:52:33
imi ceri tu, creatorule, / cat de putin sa-ti dau/ din ale tale pentru ale tale./ ridicarea mainilor mele/ jertfa de seara./ nerabdatoare povara./ sa ma unesc cu tine/ pentru o clipa.../ sa-ti dau din ce mi-ai dat,/ iubirea... / inzecit m-ai rasplati./ golindu-mi sufletul/ mi-e teama de intuneric./ pana cand? pana cand adanc/ ma voi cufunda in tarana/ din care m-ai creat, unindu-ma./ si atunci... / atunci iti voi da sufletul./
4 comentarii
modifica
dragostea care aduce moartea 4
de neacsu_m la: 23/01/2008 15:17:48
continuare4/ -ar trebui sa cobori mama,mihai deja a scos masina din curte,cand iti mai bei cafeaua!…/ -da ,era vocea mamei sotului meu ,asta era ;atunci ca si acum, trebuia sa traiesc in prezent sa uit trecutul./ -patul invechit al batranei soacre trezea si mortii cu scartaieturile lui .nu aveam nici o idée cum sa ma ridic .trebuia sa gasesc o metoda de a parasi patul in asa fel ca sa nu-l trezesc pe fred.nu a fost chip, de la prima miscare s-a auzit un scartait, un trosne  ...continuare .
1 comentariu
modifica
continuare dragostea care aduce moartea
de neacsu_m la: 20/01/2008 12:06:51
continuare:/ -pe mine nimeni nu ma iubeste,pe mine nimeni nu ma iubeste , plangea,plangea cu sughituri mici ;din cand in cand cate un oftat intrerupea linistea diminetii./ frigul ori teama de a nu fi respins pusese stapanire pe mica fiinta ce sta zgribulta atat de stransa langa mine incat imi era teama sa- mi desfac mainile cuprinse in imbratisarea nevinovata .../ am adormit ori am visat cu ochii deschisi ?daca un vis poate derula trairile unei vieti, atunci c  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intruder de Neacsu Marius Mihail - de neacsu_m la: 20/01/2008 12:22:38
(la: Dragostea care aduce moartea)
Am citit cateva din poeziile tale. Fiind un novice in ale scrisului, nu am indraznit sa le comentez. Daca as fi apreciat scrierea ta as fi nedreptatit poate pe multi din cei pe care azi ii pot numi colegi, multumindu-va astfel pentru acceptiunea de a ma primi in randurile voastre...
Intruder, departe de mine gandul de a fi un Alecsandri sa pot spune: "...E unul care canta, mai dulce decat mine?..." Pe cand tu poti fi ori poate esti cel care canta mai bine decat multi dintre noi. Doresc tuturor colegilor sa nu ma ocoleasca si nici sa nu ma ierte in criticele lor.
#276818 (raspuns la: #276167) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
dragostea care aduce moartea - de neacsu_m la: 17/01/2008 22:28:39
(la: Dragostea care aduce moartea)
Admin-ului: Cafeneaua.com pentru mine acum reprezinta mijlocul ideal de comunicare, va multumesc pentru gazduire. La 18 ani poate sunt stangaci; am orientare spre clasicism, nu copiez si nu plagiez. Sunt numai gandurile mele pe care le-am asternut pe sute de pagini si pe care cu ingaduinta gazduirii le voi publica riscand de a pune pe jar pe unii din colegii mei carora le doresc numai bine intr-o critica benefica.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...