utilizator: sami_paris75

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 08/02/2008 subiecte: 34
comentarii: 830

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pe carare.
de sami_paris75 la: 04/04/2009 16:36:46
mergeam linistit pe carare,de fapt singura carare din lanul meu de porumb./ brrrrrrrr, am strunit calul meu .un cal pur-sànge cumparat din tirgul de la romanesti./ calul s-a ridicat pe picioarele din spate,a nechezat de doua ori,semn ca cineva fura din drugile de porumb./ daca necheza o singura data,insemna ca in lanul meu de porumb,exista doar un animal fara stapin./ daca calul meu necheza de doua ori,inseamna ca in lanul meu de porumb este un animal impreuna cu stapinul animalului,si daca ne  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Hagamenon
de sami_paris75 la: 10/02/2009 11:53:39
colo la neajlov pe balta se zice,ca mihai viteazul a adunat o mare oaste ca sa-i invinga pe turci./ ne-avind oameni suficienti ca sa lupte, mihai viteazul a apelat la marea boierime sa trimita tiganii robi de pe mosii./ pe-atunci exista un bulibasa care se numea hagamenon./ a fost eliberat din robie si-a primit ordin direct de la mihai viteazul sa organizeze o mica oaste tiganeasca./ fiind foarte entelegent hagamenon primii comanda corpului trei de armata si este numit in functie de comandant al  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Soarele,ah soarele! socardeam?
de sami_paris75 la: 31/01/2009 15:00:38
n-ai simtit nimic ghetare?/ nu vezi ca inima i-ti moare?/ da!in aprilie stiu ca vine soarele/ plutesc si simt ca ma topesc./ am sa vorbesc cu tine despre soare/ atita timp cit eu plutesc./ eu,insa stiam ca se topesc ghetarii/ am citit asta, stiu,apocalipsul!/ si ràse,si ràse pina cind se topii cu totul./ la urma s-au topit copiii,/ s-au topit si bunicii ghetarului/ aisbergurile batrine ca bunicii./ si cine e de vina,noi s-au soarele?/ eu zic ca de vina-i maria si gheorghe/ ca spala rufele  ...continuare .
19 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Knulp_dui(adica doi in romales) - de sami_paris75 la: 09/04/2009 21:26:39
(la: O iubesc pe CRISTINA , ce sugestii imi dati? Doresc s-o fac fericita?)
Eu cred ca daca te iubesti doar pe tine te-asemeni cu majoritatea romànilor!
Cred ca singura persoana vinovata dintre tine si imaginea ta din oglinda este ce-a din oglinda.
#425743 (raspuns la: #425738) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
abecedar - de sami_paris75 la: 09/04/2009 21:22:38
(la: Tiganii,aurul si diamantele*2 (vinatorii de carduri))
pai atunci sarbatori fericite,multa sanatate,fericire si noroc.Cu toata stima .
Sami.
#425741 (raspuns la: #425731) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
dedicatione pour azuro Abecedaro - de sami_paris75 la: 09/04/2009 18:37:51
(la: Tiganii,aurul si diamantele*2 (vinatorii de carduri))
De-as putea sa uit toate supararile,care stau aproape de sufletul meu,da-mi macar o luna sa uit de ele fluturasul meu albastru.

Cite ceva despre viermii diabolici.

cap-1

Dupa ce-au experimentat zile si nopti sa dea gauri cu bormasinile portabile pe un aparat de plata pentru stationarea masinilor din Paris,faceau concurs de viteza la gàurit punctele sensibile care sustin caseta de bani,apoi concurs pe distantze de citziva km la viteza cu patinele pe rotile.
Gaurile erau date in citeva minute,adica trei minute maxim,exact in cele doua puncte de sprijin al casetei cu monezi.Imediat ce gaurile erau date cu mare precizie,casetele cu bani cadeau singure si intr-o ora devalizau copii càte 10-12 aparate.
Problema asta era putin dificila,pentru ca ,casetele contineau càte 6-7-8 mii de franci fiacare si piesele erau de metal,greutatea unei casete era de aproximativ 6 kg si putea sa aiba si 10 kg daca era plina cu monezi.
Asa ca s-au organizat in doua echipe/
O echipa care facea gaurile si desfaceau casetele si o alta echipa care recupera casetele si le depuneau intr-o perioada de citeva minute in porbagajul unei masini furate garata undeva la citeva sute de metrii de parcare.Seara cind se facea bilantzul aveau strinsi cite 70-80 de mii de franci....
Un copil de 10-12 ani experimentat pe patine cu rotile si la gaurit aparatele din parcarile auto era uneori imprumutat altor echipe din regiune la pretzul de 100 000 de mii de franci.
Putzin mai tirziu s-au experimentat tiganii la recuperarea banilor din masinile automate de spalat,aparatele de distributie de cafea de pe autorute,si la toate aparatele de distributzie de dulciuri si bauturi racoritoare.
Metoda era foarte simpla.
Se gaurea o moneda de 5 franci sus la baza,aproape de partea zimtzata,se pilea si din diametru si din grosime,apoi o legau cu un fir subtire de nailon de pescuit.
Introduceau moneda legata cu nailon si o treceau de citeva ori prin senzorul de inregistre,dupa ce se inregistra exemplu suma de 15 franci,apasau pe buton si recuperau restul ,operatia se repeta pina atunci cind aparatul era golit de toate monezile existente in aparat.In final cumparau doar o singura cafea, pe care o plateau tot cu moneda legata cu firul de nailon si il serveau pe sef in parcare.
Seful o servea repede si spunea ca este o cafea capucino delicioasa.Metodele astea erau secrete si cine divulga aceste secret risca sa-si piarda viatza.
Asa au devalizat toate aparatele din occident.
Multi dintre ei au fost prinsi,dar spre surprinderea organelor de politzie,toti cei prinsi erau minori,asa ca erau expatriatzi in Romània.
Adevaratii hotzi au ajuns foarte bogati,iar la petreceri cind se cinta manele,arunca banii cu milioanele,fara numar,la tonà,c-am asa incepe prima parte a crizei mondiale.

Acum cànta Salam:

Se-ntreaba dusmanii mei,de unde cistig banii grei!
Poate-am dat vre-o spargere s-au poate e afacere!
E soarta mea de la Precesta
E norocul meu de la Dumnezeu,sa fac ce vreau eu,ca e mirul meu!
Am dusmanie la bani
Sa-i dau totzi la lautari.

I-a auzitzi fratilor,de la Contele de Futilac,farà numar fratzilor,10 000 mii si de la Jumara 5000 fratilor...Mai usor saxofonulll....re minor...Si de la Benga 10 000 sa-i traisca familia.

Asa se termina inca o pagina istorica despre viermii diabolici.#425719 (raspuns la: #425429) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
proletaru - de sami_paris75 la: 09/04/2009 11:28:40
(la: Stână la Bruxelles)
vezi ca ai un mesaj prive.
#425483 (raspuns la: #425481) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Pentru proletaru* - de sami_paris75 la: 08/04/2009 16:37:28
(la: Tiganii,aurul si diamantele*2 (vinatorii de carduri))
Cind viata mea afost mai grea,fluturii au fost salvarea mea.

Fluturii albastrii traiesc o singura zi,ei sunt singuri fluturi care te pot indruma spre minele de pietre pretzioase.Ma prapadesc de ràs ca alti n'au ochi sa priveasca ceea ce vad eu!
Uneori ma simt atit de sleit de puteri,asa de obosit,incit sunt capabil sa depun armele si sa evadez din unuiversul vietii,simt in mine niste fiori care strabat pina si ultimul nerv.
Alteori vàd soarele,vàd florile si fluturii albatrii.
Atunci revin la viata si optimismul imi da inca o sansà sa-mi continui ritmul vietii.

Fluturii zboara!

Tu stii ca fluturii care traiesc o singura zi sunt mai fericiti ca noi care traim zeci de ani?
Se aseazà in grupuri mari exact in zona de refractie a pietrelor pretioase.
Lumina reflectata de pietrele pretioase,este lumina care este atrasà de minunatele aripioare albastre,zboara in directia comorilor si se aseaza in grupuri foarte mari,exact pe locul unde se gasesc diamantele,rubinele,safirele,si de venele de Quartz.

Aveti o idee de unde provine acest diamant?

Pe tot parcursul anului,o gramada de diamante brute defileaza introduse in micutze pliculetze de hirtie fina si lucioasa ca matasea,hirtii pliate cu grija,ca sa nu se piarda parca din sralucirea si valuarea pietrei pretzioase.
Cele mai mari mine din lume se gasesc in Africa de Sud,Africa Centrala,Brazilia si Rusia.
Singura bursa din lume,ce-a mai sigura si ce-a mai cautatà,este bursa de la Anvers,30-40% din pietrele descoperite in lume se vind pe aceasta piatà.

#425429 (raspuns la: #425248) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...