utilizator: radu_f

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 11/03/2008 subiecte: 6
comentarii: 9

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iisus – super-ofertă!
de radu_f la: 18/03/2008 12:22:26
/ „credincioşii” au reuşit să transforme şi paştele acesta într-un circ. ei au ţinut post în gura mare, au dormit în supermarket-uri şi au luat lumină cu tot atâta evlavie câtă folosesc eu când cer „un foc”. / hristos are nevoie de un nou manager de pr! mă enervează să constat că nu numai iepuraşul şi cozonacii italieneşti, dar până şi banalul mop de spălat pe jos se descurcă mai bine de paşti... pur şi simplu sărbătorile religioase nu mai au nici un dumnez  ...continuare .
8 comentarii
modifica
O ţară de spectatori.
de radu_f la: 15/03/2008 21:44:03
/ există multe tipuri de acţiune. cele mai multe: isterice. unele reuşesc: suspecte. altele nu. penibile. dar ce au toate tipurile de acţiune în comun este împlinirea pe care ţi-o dă transformarea din spectator în actor. / shakespeare n-a scris că lumea e o sală de cinema şi toţi avem bilet. caz în care am putea să renunţăm la delirul ăsta de carne prinsă pe-o umbrelă de oase şi să devenim ceea ce spectatorul este de facto: un nod care vegetează între ochi şi urechi. lume  ...continuare .
21 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
VaeVictis - de radu_f la: 26/03/2008 13:37:45
(la: C)
Oana Balutza (doctoranda) a fost chiar OK. Greshala lui Cristi Tabara a fost ca m-a lasat singur cu ea vreo juma' de ora. Inainte de intrarea in studio. Si ne-am imprietenit... Asta s-a vazut in emisiune, ca nu vroia sa ma atace pentru ca realizase ca nu suntem in tabere diferite.
#296233 (raspuns la: #296187) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
vai-vai! - de radu_f la: 26/03/2008 08:04:51
(la: Ajutor)
stiu TONE de cazuri in care s-a intrat la facultate si fara meditatii. nu ma dau de exemplu, desi a trebuit sa lucrez de la 17 ani pentru a supravietui. cand am dat la fac... lucram. in timpul facultatii lucram... etc. poate ca e mai greu sa cauti puterea in tine si e mai usor sa te umilesti. cat despre modul cum cineva poate "administra" 360RON Of, Doamne!!! E o suma de trei ori mai mica decat platesc intretzinerea pe o luna! Ce sa faca amaratul? Sa se duca la munca in constructii? Poate nu mai vrea! A dus o viatza de 2 lei si vrea o pauza. mi se pare amuzant cum a decis progenitura ca ta-su e apt de munca. News-flash! Si tu, draga mea, esti numai buna pentru asta.
Parte de Carte, ProTV, 9Martie - de radu_f la: 25/03/2008 17:48:49
(la: C)
cu si despre partenerul vostru de conversatzii (adica eu) pe blog...
http://www.filosofiasexului.blogspot.com/

zodie? - de radu_f la: 16/03/2008 17:20:45
(la: Filosofia Sexului - de post...)
ce-i aia? eu sunt fecioara, dar am putine lucruri in care sunt ordonat... sunt foarte rau cu ceea ce scriu, ce-i drept. am facut Litere si asta invetzi acolo: sa vezi prin text. eu sunt adeptul criticii literare "socio-istorice" si am demonstrat ca Dimitrie Cantemir era... un om care suferise deceptii in dragoste... am luat examenul cu pricina... culmea...
lamuriri - de radu_f la: 16/03/2008 17:17:12
(la: Filosofia Sexului - de post...)
sunt insurat. chiar a doua (si sper, ultima) oara. am o fetitza absolut superba, care nu poate, deocamdata, sa ma citeasca. castig bine ca DJ si producator (culmea, pe stiri). scrisul nu-i pentru bani... poate ca nu stiatzi, dar o librarie castiga pana la 40% din pretul de raft al unei carti. iar autorul... maximum 18%. si asta daca-l cheama Cartarescu... eu... 10% si mi-am facut party-ul de lansare din buzunar...
asha ca trebuie sa vand vreo 3000 de exemplare pana sa spun ca n-am pierdut nimic din aceasta aventura (LOL)

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...