utilizator: lorcan

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 27/08/2008 subiecte: 2
comentarii: 1

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doar ceva la care lucrez
de lorcan la: 17/12/2009 10:40:26
"am deschis ochii brusc. / eram într-o cameră pe care nu o mai văzusem până atunci. Îmi simţeam pleoapele atât de grele încât trebuia să fac un efort extraordinar ca să reuşesc să-mi ţin ochii deschişi. eram întins în pat, un pat cu structură metalică dar confortabil în timp ce un miros slab de dezinfectant se făcea simţit în atmosferă./ am inhalat o cantitatea mare de aer ca şi cum ar fi fost pentru prima dată când aş fi făcut-o însă imediat am realizat că a fost  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ce spuneti?
de lorcan la: 27/08/2008 19:56:35
"femeia îşi simţi braţul cuprins de o mână puternică. strânsoarea o determină să îşi întoarcă privirile spre bărbatul cu care purta o discuţie, discuţie ce părea foarte aprinsă. simţea nevoia să izbucnească în lacrimi dar vroia cu orice preţ să-i arate celui pe care îl avea in faţă că poate fii la fel de puternică pe cât este el de crud. Îşi reprimă orice sentiment de acest gen şi reluă discuţia./ - ce trebuie să fac ca să te razgândeşti? întrebă femei  ...continuare .
8 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de lorcan la: 28/08/2008 13:50:44
(la: Ce spuneti?)
Am citit toate sfaturile voastre si vreau sa va multumesc.
Adevarul este ca nici mie nu-mi place ce-am scris.Ideea de a scrie o carte mi-a venit cu ceva timp in urma dar de fiecare data cand incepeam sa scriu mi se parea ca nu e bine scris si incetam.
Acum, revenind la comentariile voastre. A intrebat cineva unde este fantasticul? Pai, intr-adevar , am spus ca am gandit-o ca pe o carte de domeniul fantasticului dar nu vroiam ca acest fantastic sa fie dezvaluit inca din ceea ce eu m-am gandit sa fie un prolog, nici macar un capitol.
In ceea ce priveste ultima parte : "- Tu ar trebui să fii cea mulţumită. În definitiv, nu am de ce sa-mi pun planul în aplicare." , chiar este corecta aceasta parte. El chiar nu isi va pune planul in aplicare pentru ca nu stie anumite detalii, detalii dezvaluite pe parcursul desfasurarii subiectului.Oricum acest plan va afecta multa lume.
Tocmai prin faptul ca nu am dezvaluit multe lucruri vroiam sa impun o nota de suspans, sa trezesc interesul.Altcineva spunea ca trezesc interesul ceea ce mi se pare un motiv bun pentru a continua.
Oricum nu m-am gandit ca voi deveni un mare scriitor, sincer nici nu m-am gandit daca voi publica sau nu cartea.Important pentru mine in acest moment este sa termin ceea ce am inceput.
Va multumesc inca o data pentru pareri...si alte comentarii sunt binevenite.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...