utilizator: ionuţu

statut: sters
inregistrat pe: 03/09/2008 subiecte: 19
comentarii: 117

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romîne, fii şomer!
de ionuţu la: 23/02/2009 10:19:09
a nins din nou azi-noapte. ninge aşa de vreo cîteva zile: vîrtos noaptea, anemic ziua. dar ninge. asta e important. ninge alb peste oraşul gri-cenuşiu. oameni grăbiţi, maşini murdare, cerşetori, vrăbii obraznice. se succed ca imaginile unui film mut, în care nu se întîmplă nimic./ te trezeşti de dimineaţă, ca în fiecare zi de fapt, a ultimelor două luni. poate ca să nu îţi ieşi din program, poate din sentimentul de vinovăţie. e greu să rămîi fără job în perioada a  ...continuare .
77 comentarii
modifica
Anti-fumători.
de ionuţu la: 20/02/2009 09:15:46
faptul infinit mai scandalos în acest edict ţine de ceea ce se întâmplă de peste un deceniu în statele unite şi de câţiva ani în uniunea europeană: este vorba de interzicerea prin lege a fumatului în toate spaţiile publice şi de diabolizarea oficială, folosind toate instrumentele statului (de drept ori nu), a fumătorilor. fumătorii au devenit, prin consensul tuturor militanţilor progresişti, cea mai persecutată minoritate din toată lumea civilizată şi singura care nu po  ...continuare .
178 comentarii
modifica
Don Farfui - portret.
de ionuţu la: 16/02/2009 13:10:56
/ mulţi dintre voi îl cunoaşteţi deja pe don farfui din primele două episoade. la cererea cititorilor, voi publica astăzi şi o descriere fizică minuţioasă a deja celebrului personaj de epopee actuală, omniprezent între cei ce stau la bloc, deci sunt cu toţii nişte domni./ don farfui este cum vă spuneam, un bărbat trecut bine de vîrsta a doua, poate să aibă vreo’ 60-65 de primăveri, pensionat înainte de termen, din cauza uzurii la care a fost supus. poartă întotdeauna un  ...continuare .
7 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
INSULA ALTUIA - de ionuţu la: 23/02/2009 21:19:33
(la: Romîne, fii şomer!)
Faţă de vîrsta şi anii de muncă acumulaţi pînă la acel moment. continuam tot eu, în acelaşi comentariu. Dar se pare că aici, pe cafeneaua struţilor, e la modă să scoţi din context spusele celor care dacă nu sunt cu noi, sunt împotriva noastră.
Acestea fiind spuse, mă retrag de pe acest site unde nu se comentează texte ci se caută greşeli, unde nu se atacă idei ci se atacă oameni. Nu sunt nici şomer, nici struţ cu capul în nisip, nu sunt nici burlac, nici divorţat, nu am venit aici nici ca la matrimoniale. Am crezut că e un spaţiu de dezbatere. Nu e. La revedere.
Da, sunt arogant şi-mi place al dracului de tare de mine.
#409704 (raspuns la: #409695) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
bucule - de ionuţu la: 23/02/2009 16:09:49
(la: Romîne, fii şomer!)
eu vorbesc despre angajatorii români şi piaţa de muncă din România. Dacă nu e aşa, atunci cum se poate ca firmele de afară stabilite aici, sau la ele acasă, să angajeze tineri cu sau fără experienţă, să-i plătească rezonabil şi să-i mai şi formeze pe cheltuiala lor? Aud?
Problema Bucule, vine din faptul că angajatorul român (în cea mai mare parte ca să nu generalizez), este un speculant şi un îmbogăţit peste noapte, din nimic. Aici e buba.
#409506 (raspuns la: #409495) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
maan - de ionuţu la: 23/02/2009 15:55:57
(la: Romîne, fii şomer!)
pace acum. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Eu sper să nu mă sting niciodată.
Şi acum, salut sunt Ionuţ şi nu ştiu să scriu servici u . Lucrez, nu sunt şomer, am mai precizat asta odată. Năcazul unei persoane dragi mie m-a inspirat să scriu textul cu pricina. Nu şomerii sunt problema, ci modul în care Statul romîn abordează situaţia. Şi e umilitor ca o persoană pregătită poate mai bine de 10X decît ghişeistele de la AJOFM, să fie tratată cu acelaşi sictir cu care sunt trataţi nefericiţii mai prost îmbrăcaţi şi mai săraci din . de vedere al pregătirii şcolare.
Şi maan, n-am ştiut că eşti femeie, doamnă. Puteam să jur că eşti bărbat. :)))
#409496 (raspuns la: #409486) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
all şi gata. - de ionuţu la: 23/02/2009 15:44:19
(la: Romîne, fii şomer!)
îndrăzneşte vreunul dintre voi să afirme sus şi tare că nu este aşa? Că în România (cum vrea Intruder să scriu) se promovează elitele şi nu mediocritatea? Că nu există incompetenţă la tot pasul? Că suntem nişte lei cu toţii sub anonimatul tastaturii, dar puşi faţă în faţă cu realitatea devenim doar nişte banale oi ce se consolează cu veşnicul "asta e!" ? Toate confele de aici ascund frustrări acumulate din cotidian. Permiteţi-mi să nu cred contrariul despre voi, şi lăsaţi-mă să cred că nu v-am supraestimat eu.
şi maan - de ionuţu la: 23/02/2009 15:37:32
(la: Romîne, fii şomer!)
nu s-a băşicat nimeni. Mă surprinde doar mediocritatea în care, pare-se, ne face plăcere să ne scăldăm.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...