utilizator: Livia Lazar

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 3
comentarii: 1

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iubita lui Antonio Vivaldi
de Livia Lazar la: 17/07/2004 02:08:00
cum se face ca muzica are atata putere incat ma ia de maneca si-l lasa pe/ cronos sa ranjeasca trist in coltul clipei ?? cum se face ca nu ma inec in/ ploile planse de viori, cum se face ca ies mereu mai curata, antonio, te/ uita la mine si altfel, el ma arcuieste iar, anotimp dupa anotimp, se joaca/ cu faldurile rochiei, e vant, e furtuna, ma arde, soare e, dupa ce dansam,/ ne asezam osteniti si parguiti pe salteaua de maci, / imi spune de ce toamna/ are 11 minute, de ce e cea mai lunga, pentru  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Te scoala, Lazare si mergi !
de Livia Lazar la: 10/07/2004 13:30:00
se rasnea amarul langa tampla, harsht-harsht, a mai trecut o clipa cu/ mersu-i de cocota ... simti timpul atunci cand esti captiv in cetatea/ socialului, iubesti timpul atunci cand nu exista decat ca o simpla unduire a/ unui prezent izbavitor./ si ce te izbaveste azi decat cafeaua fumata-ndelung in sorbita tigare si-n/ lene, si tic-tac-ul de pe perete, de la mana, de pe strazi, pe care l-ai/ invins - ce minune ! - in spuma lovita de unic a propriei renasteri. cum/ vine asta ? ! pai, vine simplu s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Voita captivitate
de Livia Lazar la: 09/07/2004 05:58:00
si uite asa isi luase iubirea costumul ei de gala, ponosit de atatia ani in care n-a fost decat o biata sperietoare pe campul in care prea atent itzi cultivai macii dorintzei. la ce spectacol, la ce intrunire cu iz de formal, formol, forbidden s-o fi dus, inca nu shtiu, pentru ca n-am tzintuit-o niciodata de manerele frigiderului in care ma locuiesc bulimica de cate ori ma apasa cerurile din ochii tai.../ si totusi...am alergat s-o prind din urma...ce soi de cursa e asta?! imi erau gandurile zbor  ...continuare .
1 comentariu
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iadul social - de Livia Lazar la: 09/07/2004 06:24:34
(la: Radu Herjeu: televiziune, radio, prietenie si cultura)
Radu,


Voi fi sincera,asa cum stiu ca ma prinde in unele dimineti de primavara:
Nu inteleg sau nu ma pot abtine din uimit cand vad cu cat firesc imbraci oamenii in hainele pe care ai muncit atat de mult sa le obtii, explicandu-le lumea (deformatie profesioanala?), chiar daca stii ca treapta sistemului lor de valori la care apelezi, e de mult inlocuita cu o mica scara rulanta ce sare peste adanc ! Consider ca e curaj si nebunie sa faci naveta intre atatea tipologii umane, dar nu te judec, mi te uimesc si ma rog sa aiba sens intr-o zi tot ceea ce spui pentru unii care cultiva maneaua in rasadurile culturii generale sau visele la cea de-a paisprezecea masina ...
Mi-ai facut pofta de social,iti multumesc, dar nu pentru social in sine, ci pentru senzatia pe care o ai atunci cand acesta incearca sa te transforme ... Sper ca nu ti-am parut mai aberanta decat imi spun amicii, si nici mai naiva decat ma crede barbatul ce ma iubeste ...:)

Vie si intensa vietuire, sanatoasa si puternica ! Pe acestea nimeni nu ti le poate fura !


Be yourself no matter what they say ! (Sting in "Englishman in New York")
#17538 (raspuns la: #17455) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: