utilizator: sunglasses@night

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 01/02/2009 subiecte: 4
comentarii: 24

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Eu nu-s eu...Dar tot eu iti scriu...
de sunglasses@night la: 06/03/2009 00:37:55
vechea poveste...doua fete-ana si tea...una are tot, cealalta e umbra primei...clasic...si totusi, dupa ani, oare se intoarce roata? ar fi si mai cliseist...nu intoarcem decat timpul, pentru un popas pe aripile timpului in care ana avea tot ce eu mi-am dorit dintotdeauna...am invidiat-o mereu pentru aparitiile ei inca de mica, pe scena, la tv, in ziare si reviste, pentru promovarea de care are parte, pentru cum arata, felul in care-si face mereu prieteni noi, pentru veselia cu care iti invadeaza  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Inca o poveste
de sunglasses@night la: 02/03/2009 01:29:59
l-am cunoscut pe nimeni intr-o vineri...punea muzica.../ bataile inimii lui emise de boxele hiperbolice care-i transformau intreaga fiinta in materie rasunau la unison cu ecourile regasite prin colturile intunecate ale incaperilor... aceleasi beaturi demente ce puneau fara ezitare zambete nebune si neintelese pe chipurile corpurilor prezente, angrenate in "procesul" de miscare latenta, ii dadeau aripile necesare zborului prin fumul negru si dens...si s-a ridicat deasupra tuturor si ne privea de  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Vis Inertiae
de sunglasses@night la: 04/02/2009 01:12:16
a: hello hello my dear friend/ c: hello / a: what's shakin' in your part of the world?/ c::) / c: nothin` yet/ a: hmmm...boring stuff?/ c: kinda../ c: tu ce faci? / a: ma dau pe net/ a: am chef de discutii filosofice si caut partener de tacla/ a: la modul ft serios.../ c: dangerous lands.../ a: i know/ a: pot sa dau de tot felul de ciudatei sau de filme care nu sunt ale mele dar pe care risc sa mi / le insusesc / c: pai ce-ti lipseste ?/ a: conversatia despre lume/ a: despre i  ...continuare .
26 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de sunglasses@night la: 06/03/2009 01:13:02
(la: SALVE)
Sincer, mi se pare o jignire adusa fara motiv...S-a gasit un "plecat (cu sau fara sorcova) si uitat pe drumuri pline de nimicuri, de la anul nou incoace" s-a gasit sa ne dea buzna "in casa" si sa ia peste picior persoane la nivelu' carora nu va ajunge niciodata, intelectual vorbind, afirmandu-si pe propria raspundere incapacitatea de adaptare...Dragilor, imi pare ca sunteti prea blanzi...Chiar va admir!
proletaru - de sunglasses@night la: 06/03/2009 00:17:29
(la: Inca o poveste)
mi-a placut indemnul de la final
voi tine cont de el :) 10x
#414040 (raspuns la: #412157) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de sunglasses@night la: 06/03/2009 00:16:38
(la: Inca o poveste)
Sunt intr-adevar foarte depresiva, cat despre respectivele substante...Sincer, prefer sa fac lucruri constient decat sa nu imi pot asuma raspunderea asupra lor...
#414039 (raspuns la: #413401) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de sunglasses@night la: 06/03/2009 00:15:27
(la: Inca o poveste)
Daca v-as raspunde simplu- no hash on board, ati zice ca negarea e primul semn...Ei bine, daca as zice da, ati raspunde ca stiati voi...Adevarul e altul, la mijloc as always, citesc foarte mult in ultima vreme si foarte diversificat, a devenit o dependenta de la inceputul anului ca sa ma exprim in termeni din sfera semantica aleasa de voi...Cioran si Bruce Lipton aka omul cu "Biologia credintei"- clonare de gene, fizica cuantica si cateva sfaturi usurele care te indreapta spre "cele vesnice", la care se adauga un research puternic asupra muzicii din ultimii 50 de ani plus o criza clara de personalitate, ma fac sa imi exploatez vocabularul si sa incerc cele mai ciudate frazari...De ce le postez aici? Din curiozitatea pura de a primi reactii...That's all folks! :)
diana - de sunglasses@night la: 12/02/2009 19:44:13
(la: Ana şi conştiinţa ei sfărmată)
citisem primele paragrafe si am zis sa trec la altceva...ti-am scris un comm si gata! apoi am revenit...e ok si-atat, parerea mea

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...