utilizator: magi

statut: utilizator confirmat
inregistrat pe: 31/03/2009 subiecte: 7
comentarii: 178

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de-ale campaniei
de magi la: 28/05/2009 21:38:30
m-a sunat azi o voce suava rau.../ "buna ziua, numele meu e ... si va sun din partea dlui crin antonescu..."/ zbang... asta a fost receptoru' scapat din mana... ete ce mai 'zdosenie... din partea dlui crin si nimic alta.../ voia sa-mi retina atentia cu cateva din propunerile de campanie ale dlui cu pricina... care campanie ...o fi la europarlamentare sau la presedintie?/ cine poa' sa stie? io nu ca nu am avut nerv sa auz ... / /
26 comentarii
modifica
o fac, n-o fac
de magi la: 24/05/2009 09:12:51
http://www.hotnews.ro/stiri-international-5736255-chinez-care-voia-sinucida-aruncandu-pod-fost-aruncat-gol-trecator-exasperat-faptul-traficul-era-intrerupt-ore-intregi.htm/ chiar daca subiectul pe fondul lui e unul tragic, disperare, necaz, dezechilibre...recunosc spasita ca nu m-am putut abtine sa nu raz la faza asta.../ mi-am adus chiar aminte de gabila al nostru, disperat ca n-are noroc in draguste, care la fiecare petrecere dupa ce se imbata, nu nu era urat beat, se ducea in baie si state  ...continuare .
9 comentarii
modifica
aveti probleme cu vecinii?
de magi la: 23/05/2009 08:10:51
pana invat sau gasesc un bun samaritean sa ma ajute sa pun niste foto pe for sugestive la acest subiect, am sa incerc prin a va explica pe scurt .../ doi vecini cu doua terenuri negranituite. unul are teren cu casa in actele de proprietate altul teren. / problema a aparut in momentul in care au inceput discutiile amiabile despre granituirea proprietatilor. niciuna dintre discutii nu a dus la rezolvarea cazului. / cel cu teren mizand pe faptul ca celalalt proprietar e om cumsecade si va ceda pan  ...continuare .
46 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de magi la: 09/08/2010 21:31:58
(la: Cum si unde se poate reclama un notar?)
gasesti aici ce te intereseaza:
http://www.uniuneanotarilor.ro/?p=2.1.1
am citit - de magi la: 22/08/2009 18:20:52
(la: Mortii nu conteaza)
stirea... pe langa substraturile vis a vis de petrol despre care banuim , motivatia care a stat la baza eliberarii libianului este cea medicala - cancer de prostata in faza terminala.
sua regreta?
taman citeam stirile si iaca peste ce am dat ... nici macar nu am scormonit dupa ea... habar nu am daca are vreo legatura aparitia acestei stiri taman acu
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6072153-singurul-soldat-american-condamnat-pentru-masacrul-lai-din-1968-cerut-scuze-publice.htm
ca si-a cerut scuze e ok.. insa din articol am aflat ca au fost masacrati 500 de civili. americanul a facut 3 ani de arest la domiciliu, dupa ce i s-a comutat pedeapsa cu inchisoarea pe viata.
despre victime? oameni, conteaza ca sunt americani, libanezi sau americani? pentru mine sunt oameni.

nu stiu ce prevede codul penal scotian - probabil pentru pedeapsa inchisorii pe viata exista posibilitatea liberarii conditionate dupa 27 de ani de pedeapsa. la noi, termenul este de 20 de ani. asta nu inseamna "motive umanitare" ci de executare efectiva a pedepsei si cu indeplinirea unor conditii.

una dintre conditiile ca un condamnat sa poata executa pedeapsa este discermanantul. trebuie sa aiba discernamant si in timpul anchetei penale si in timpul judecatii si in timpul executarii pedepsei. citeam despre un caz de condamnare la moarte in care condamnatului i s-a amanat punerea in executare a acesteia pentru ca intrase in coma. l-au dus la infirmerie, l-au scos din starea de coma si de abia dupa aia i s-a aplicat injectia letala. lipsa discermantului condamnatului a facut ca toata operatiunea sa se amane.
ma intreb, fara sa intru in amanuntele cazului libianului, un bolnav de cancer in faza terminala ce discernamant mai poate avea?
expresia "motive umanitare" in penal se aplica in cazurile de gratiere. motivele medicale care duc la lipsa discermanatului facand imposibilila executarea unei pedepse sunt cu totul altceva.
din punctul meu de vedere, acest condamnat nu mai indeplinea conditiile de baza pentru executarea unei sentinte penale.

#473879 (raspuns la: #473824) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de magi la: 18/07/2009 07:46:01
(la: Ce credeti despre mostenire?)
eronata vestea ta don.
#464414 (raspuns la: #458309) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
horia - de magi la: 15/06/2009 08:24:43
(la: Ce credeti despre mostenire?)
in general cand vad ca un om este intr-o eroare si am posibilitatea si stiinta sa il scot la lumina, o fac. insa tre sa mai vrea si omu'. uit de cele mai multe ori treaba asta futui ... de aceea, de obicei mi se intampla sa mi se raspunda asa cum ai facut-o tu... ceea ce confirma o data-n plus ca mai bine as bea o bere ...

asa-i cand s'tem toti filosofi. :)#451440 (raspuns la: #451428) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de magi la: 14/06/2009 22:10:35 Modificat la: 14/06/2009 22:21:01
(la: Ce credeti despre mostenire?)
"Testamentul reciproc intre soti se face in ca de deces al unuia dintre parinti,toata averea e mostenita de celalalt parinte supravietuitor,copiii primesc doar dupa ce au decedat amandoi parinti.Acest testament se poate face cand parintii sunt in viata.La acest testament se evita cazurile de presiuni din partea unor copiii denaturati care incearca sa-i scoata pe parinti din case ca sa poata sa-si valorifice partea lor de mostenire.Acest testament a fost modificat.Pentru boli mintale sau contagioase sunt tetamente separate."

gresit. din aceleasi motive: descendentii nu pot fi indepartati de la mostenire in niciun fel de situatie, alta decat nedemnitatea insa nu e cazul in aceasta discutie. descendentii si sotul supravietuitor au parte rezervatara , parte legala si nimic nu ii poate scoate de la mostenire. testamentele si legatele sunt valabile atata vreme cat nu depasesc cotitatea disponibila. ce depaseste aceasta cota se va reduce.
#451355 (raspuns la: #451171) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: