utilizator: tomazian2

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 15/07/2009 subiecte: 1
comentarii: 9

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nedumerire
de tomazian2 la: 20/09/2009 17:08:32
sal'tare taica si noroc./ nedumerit, poate total pe nedrept, de atitudinea presei mioritice în general vreau sa va întreb cati dintre dumneavoastra ati aflat, si eventual cand, din presa ca presedintele asociatiei 21 dec. se afla de 48 de zile în greva foamei ca protest împotriva nerezolvarii dosarelor mineriadei si "revolutiei"?/ vi se par mai importante stiile realitatii despre soferul care a parcat masina in lacul straulesti sau taximestristul care a aterizat în canal ?/ vi se pare norma  ...continuare .
15 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tot areal - de tomazian2 la: 16/11/2009 16:09:10
(la: PENTRU TOTI CEI CE-SI BEAU CAFEAUA AICI !)
Parerea mea, vorba vacareasca, cam ai dreptate. De circa 5 ani caut conexiunea in "cafeneaua.com" si nu prea stiu unde sa o gasesc.
Si zic iarasi vorva vacareasca, parerea mea, este ca asta sta in sistemul de clasificare al consumatorilor în bautori de capucino si consumatori de satz.
Chestia cu "confirmarea" este ca la biserica (scuzati) catolica unde dupa 7-8 esti apt pentru "Konfirmation".
Parerea mea, na beleaua, este ca acest sistem este doar un scut, un tarc tras împrejurul cercului de creta caucazian.
Protectie contra nesimtitilor ? Oricine poate fi aruncat afara (blocat) daca nu respecta regulile bunei conduite, chiar si dupa 1-2 contributii necorespunzatoare.
Asa însa este oricine este lasat sa arate ca poate corespunde comunitati si dupa aceea are accesul "confirmat". Se cere pentru asta o participare intensa, mai ales presupus literara, pentru a avea sanse de a fi confirmat. Cei care nu au timp decat din cand în cand sa bage nasul pe usesau sunt ingineri dpdv poietic au sanse minime.
c'est la vie, asa-i la gara.
Oferta politica... - de tomazian2 la: 25/10/2009 19:33:07
(la: Presedinte la tara)
...nu este de loc multumitoare.
Care din ei merita sa fie presedinte ?.
Cred ca niciunul.
In conceptia mea presedintele unei tari care se respecta, si eu as dori ca Romania si romanii sa se respecte însusi înainte de a fi respectati de altii, este cineva mai presus de oferta actuala. Dar, neavand ce face, trebuie sa alegem din ce ne este oferit.
Geoana e un prostanac, nu numai pentruca asa a spus "seful" ci si pentruca a dovedit lucrul asta de nenumarate ori. Antonescu e deocamdata un nimeni, fara program, fara trecut si dupa cum se vede si fara viitor. A ajuns în fruntea liberalilor fiind singur surprins de asta si nu stie deloc cum sa se profileze.
Politic Basescu sta mai bine decat toti, dar ma ia groaza ca daca iese iar presedinte vor urma iarasi 5 ani de blocare a activitatii politice. Dpmdv, intentiile lui de a împiedica mogulii sa-si imparta mai departe Romania, fara o sustinere mai larga a populatiei nu poate duce decat la un continuu conflict între el si PSD-PNL-UDMR.
Sorin Oprescu se declara independent, poate este, in sufletul lui, dar fara sa aiba politicieni in spate, membrii ai parlamentului, nimeni nu poate face nimic (vezi Boc) si atunci, daca sustinerea vine de la PSD - PNL nu mai poate fi "independent" fata de acestia. Afara de asta, in lunile in care a fost primar de Bucuresti a aratat ca mai bine ramanea "doctor".
Nu ma întrebati ce propunere am eu ca nu am niciuna...
monte - de tomazian2 la: 24/09/2009 18:40:21
(la: Viata netului...)
eu unu nu sunt ala care sa-mi dau repede chilotii jos în public. accesez de 14 ani forumuri internetiale si am constatat ca unii din cei care au afisat poza si CV-ul la gazeta de perete au avut mari...mari probleme. eu unul nu am facut-o decat în particoler cu cei care am simtit eu ca merita. pana acum nu am fost dezamagit.
Cine cauta gaseste... - de tomazian2 la: 23/09/2009 13:47:41
(la: Nedumerire)
...e drept ascuns pe undeva într-un cotlon nu prea umblat.

http://www.observatorcultural.ro/Doru-Maries-o-luna-de-greva-foamei*articleID_22385-articles_details.html

Este doar o opinie, pare însa plauzibila, la care se adauga faptul ca sunt precis persoane influente care nu vor sa iasa la iveala adevarul.
Mai trist este faptul ca actinea lui Maries nu e luata în seama pe motivul, auzit si de mine aici, "se pare ca individul e cam dubios". Probabil eticheta pusa tot de presa care acum ignora total actiunea. Nepasarea asta nu poate duce la nici o schimbare.
Daca aceiasi nepasare actiona în '89 la biserica Sf.Nicolae din Dresda si s-ar fi adunat acolo doar 2-3 oameni in fiecare zi de luni nu ar fi cazut Honecker si nu ar fi fost astazi Germania unita.Doar un exemplu de atitudine civica, si înca unul care la ora respectiva cerea curaj.
Am înteles ca azi au plecat spre CEDO cele 1200si ceva de dosare, lucru care, sub presiunea tribunalelor internationale si a presei straine ar putea pune în alta lumina evenimentele din dec.'89 si mineriadele.
Si asta pentruca un singur OM a aratat dezinteresat curaj civic, cu toata lipsa de sprijin a societatii.
monte - de tomazian2 la: 21/09/2009 15:58:53
(la: Nedumerire)
e asta un motiv de resemnare ? crezi ca nu se mai poate face nimic ?
#483761 (raspuns la: #483751) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...