utilizator: ionbarb

statut: utilizator confirmat
inregistrat pe: 28/07/2009 subiecte: 75
comentarii: 625

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Noul Holocaust?
de ionbarb la: 04/04/2020 20:57:55
dacă aveți puțintică răbdare vizionați filmul de mai jos. ce erau acum 75 de ani armele convenționale (puști, pistoale, mitraliere, grenade, bombe și torpile) și ce ar putea fi acum o presupusă armă biologică? ceva aș zice complementar - ruine și oameni vii sănătoși tun față de clădiri intacte și oameni bolnavi de covid-19 sau chiar muribunzi...noul holocaust nu mai vizează evreii ci rasa europoidă.../ <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/a  ...continuare .
4 comentarii
modifica
50 de ani de la aselenizare
de ionbarb la: 19/07/2019 11:34:26
azi google ne-a întâmpinat cu celebrarea a 50 de ani de la aselenizare. acum 10 ani regretatul tot areal a postat un subiect similar în care el prin ghilimelele de rigoare și-a exprimat îndoiala unei asemenea isprăvi a americanilor. eu la rândul meu îmi exprim aceeași îndoială și le dau dreptate celor ce aderă la teoria conspirației. de ce oare o fi fost asasinat cu șase ani înainte jfk, un politician prin excelență și nicidecum un om de știință, cel ce și-a dorit cu atâta  ...continuare .
2 comentarii
modifica
aer lichid vs carburanți
de ionbarb la: 01/03/2019 19:09:50
cică într-un viitor nu prea îndepărtat automobilele vor putea merge pe aer lichid în loc de benzină, motorină sau chiar hidrogen. inventatorul englez peter dearman a făcut un astfel de motor care-i poartă numele, un motor ce merge pe azot lichid./ <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xwtsxtzlyhg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>/ dar pentru că e 1 martie urez tutur  ...continuare .
5 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
zaraza sc - de ionbarb la: 14/01/2021 22:46:57
(la: Dincolo de ziduri)
n-am avut răbdarea să citesc de la cap la coadă toate cele cinci texte înșirate de tine dar am trecut fugitiv peste ele. eu unul cred că dintre toți președinții SUA, John F Kennedy și Donald Trump au fost singurii care au prezentat ușoare semne de alienare mintală (asta nu înseamnă însă să-i considerăm nebuni cu adevărat...) primul dintr-un motiv care nu merită comentatiar al doilea pentru că refuză să-și recunoască înfrângerea în alegeri și continuă să ocupe în continuare fotoliul prezidențial...
zaraza sc - de ionbarb la: 03/01/2021 20:31:02
(la: Știați că...?)
dacă din toate cele 20 de curiozități enumerate de tine cei care le-au debitat ar fi puși să jure că sunt adevărate, eu unul sunt sigur că ar răspunde prin da, da sau (mai știi?...) nu, nu...corect ce ai spus tu că dacă da este da iar nu este nu, nu mai avem nevoie de jurăminte. dar mie răspunsul prin da, da sau nu, nu, îmi sugerează inocularea unei îndoieli în suflet cu privire la ceea ce poate fi (sau nu...) adevărat. în concluzie câtă credibilitate poate fi acordată (unora nu tuturor...) celor 20 curiozități enumerate mai sus? aș mai adăuga în final și eu una: știați că...în anul 2016 în toată lumea au fost produse automobile într-un ritm de 2 automobile pe secundă iar un număr de 12,856 avioane care au transportat 1,590,929 oameni au zburat pe cer în același timp?
#656225 (raspuns la: #656224) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de ionbarb la: 02/01/2021 19:33:01
(la: Știați că...?)
interesant. dar cel mai mult mi-a dat de gândit curiozitatea cu nr 14 cu privire la numărul sinapselor din creierul uman. în noul testament domnul nostru ne spune să nu jurăm nici pe cer căci este scaunul de domnie al lui Dumnezeu, nici pe pământ căci este așternutul picioarelor Lui și nici chiar pe capul nostru ci să răspundem prin da, da sau nu, nu căci ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rău. povața asta înțeleaptă vine în acord cu facerea omului după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. așa că ce semnificație corectă ar putea avea cuvântul (sau mai degrabă metafora...) ”cer” menționat atât de des în vechiul și noul testament? nu cumva o asemănare interesantă între creierul uman și spațiul plin de stele?
zaraza sc - de ionbarb la: 18/04/2020 22:01:59
(la: Noul Holocaust?)
”chiar cei de la putere, de undeva de foarte sus, ar putea avea dorinta sa ne micsoreze numarul”

s-ar putea să ai dreptate...(Matei 23, 1-12)...îmi aduc aminte dintr-o carte scrisă de un filozof și psihiatru german (Karl Jaspers se numește acel filozof și psihiatru dar titlul acelei cărți scrise de el nu-l mai țin minte) de modul cum trata acesta conștiința culpei - culpa criminală, culpa politică, culpa morală și culpa metafizică - toate aceste patru culpe fiind ordonate după ordinea lor de gravitate. a experimenta la un microscop ultraperformant cu virușii, cu înmulțirea acestora și răspândirea lor în mediile supraaglomerate de oameni mi se pare un act criminal premeditat dar dacă această experimentare ar fi susținută tacit de unii politicieni aflați undeva foarte sus la conducere gravitatea e și mai mare...așa cum crezi tu.
#656150 (raspuns la: #656148) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de ionbarb la: 06/04/2020 20:41:34
(la: Noul Holocaust?)
cred că am greșit titlul subiectului...ar fi trebuit mai degrabă să zic în contextul actual ”terorism biologic” sau pe scurt ”bioterorism”. mă întreb cum sunt gestionate microscoapele performante în instituțiile medicale specializate ca să nu ajungă în mâinile criminale ale bioteroriștilor? căci scopul urmărit de ei nu ar fi altul decât depopularea Pământului prin mijlocul puzderiei de vehicule care îl cutreieră...indiferent cine ar fi la putere nu ar face altceva decât să privească neputincioși.
#656147 (raspuns la: #656146) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...