utilizator: GV is back

statut: sters
inregistrat pe: 21/01/2010 subiecte: 7
comentarii: 64

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Va rog mult, ajutati-ma! Sunt disperat.
de GV is back la: 29/01/2010 19:55:01
:) eh, poate am exagerat un pic cu titlul, dar altfel cum era sa va aduc aici, cand oferta cafenelei este atat de bogata? monte_oro imi spunea deunazi ca felul in care studiam oamenii cativa ani mai devreme, pretinzand a fi altceva era... cum era, in fine astazi imi place sa cred ca sunt matur chiar daca asta inseamna sa recunosc ca acum 5 ani eram inca... un copil batran cum ar spune honey. vreau sa fiu eu si asta va doresc si voua. vreau sa veniti aici sa-mi dati exemple de o comedie spumoasa c  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Ciocu' mic, mah!
de GV is back la: 26/01/2010 10:36:11
fratilor, sau cum va vine voua mai comod sa va spun; nu mi-o luati in nume de rau daca va vorbesc stand in picioare facand abstractie de vechimea si rugina acumulate pe cafenea. / din intamplare, dupa ce am plecat cu un sut in fund de aici acum vreo cinci ani, au urmat ani in care am tot creat useri incercand sa vin inapoi si sa explic o situatie mai veche. n-am reusit pana azi. acum se poate sa fi reusit din cauza ca domnul daniel lipseste o vreme iar moderatorii n-au intrunit inca un consens. i  ...continuare .
109 comentarii
modifica
Filozofie Contemporana
de GV is back la: 24/01/2010 00:34:35
unii filosofi mai noi fac afirmaţii care frizează un real poate din mintea lor, pentru că până la a mea si-a multora, ar avea nevoie de ceva pe care în cărţile pe care le rod dumnealor din bibliotecă, nu au cum să-l afle: e vorba de viata cu v mare! eu nu ma refer la toti filosofii batrani sau morti si de bun simţ pe care ştiinţa asta i-a şi marginalizat dealtfel, ca pe paria, fiindcă în loc să sfâşie, se mulţumeau doar să oblojească. vorbesc de fanatici şi acel stil care  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
... - de GV is back la: 30/01/2010 10:22:32
(la: Va rog mult, ajutati-ma! Sunt disperat.)
standup cafe sambata la hbo de pilda, sau dod dar asta lasa de dorit in ultima vreme.
cartea e o experienta pe care filmul nu o poate egala niciodata, asta mai ales pentru ca lasa loc si imaginatiei sa lucreze, ca ne da ragazul de a rumega momentul care ne place si pentru ca forwardul si rewindul functioneaza mult mai bine. cartea o putem incepe de la sfarsit, de la mijloc sau de oriunde, o putem amana sau compune dupa cum ne place.
multumesc vera. sugestii inspirate. revin cu feedback.
da prole, cum le vezi tu pe toate. iar de la tine nu razbate nimic decat incruntare. relax!
sancho am sa incerc, putin filme rusesti am vazut, iar o carte n-am citit niciodata. nici tolstoi nici dostoievski... sa-mi fie rusine, dar asa este.
#521379 (raspuns la: #521333) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
cu prepozitiile zarazo e cam asa: - de GV is back la: 29/01/2010 23:19:33
(la: ... credeti in...)
ori ai dragan de ele din prima clipa, ori nu le ai la suflet niciodata. asa mi se intampla mie cel putin cu ele (adica asa cum vezi, uneori asa alteori asa). de ce vi tu cu gramatica sa tulburi niste vorbe de suflet? cui ii sta capu la astea cand e vb de iubire? dragostea la prima vedere exista: ca uneori vine din suflet iar alteori din adancurile necunoscute iarasi e adevarat. in ce priveste a doua parte, pe cuvantul meu daca in toti acesti ani a existat vreo dragoste peste care sa nu pot asterne macar indiferenta daca nu uitare, desi era o vreme cand credeam ca nu-i voi supravietui. sincer. si suna f frumos, eu si multi cred ca visam ca ea sa existe, dar ma indoiesc f tare.
gru - de GV is back la: 29/01/2010 23:03:15
(la: Va rog mult, ajutati-ma! Sunt disperat.)
am mai zis, l-am vazut, e reusit dar... l-am ars, mai rad si eu cand mi-aduc aminte (mai ales ca brad nu se preface ca-i tampit), dar nu l-as mai vedea again soon, in vreme ce la "distractie cu dick si jane" de pilda, m-as mai risca si acum o data sau la "un sac de bani". melodia o caut, pt mine netul il descopar cu google cand am vreme, nu sunt consecvent, poate doar aici incerc sa fiu.
#521324 (raspuns la: #521311) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Seinfeld e tare - de GV is back la: 29/01/2010 22:56:03
(la: Va rog mult, ajutati-ma! Sunt disperat.)
si in general imi place standup si romanesc. seinfeld e reusit dar e un maraton. cel mm imi place sa rad la un film, mm decat la un serial pt ca il pot vedea cu prietenii si mai radem si unul de rasul altuia.
#521320 (raspuns la: #521308) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
cine te poate prinde si cum te verifica? - de GV is back la: 29/01/2010 21:20:50
(la: Va rog mult, ajutati-ma! Sunt disperat.)
nu te poate prinde nimeni si daca ar face-o n-ar putea decat sa ia adn-ul undelor radio sa vada de la ce provider sunt. :)) ideea e ca nu ma uit f mult la tv, dar e o pasiune asta. e super sa stai intins in pat si cu telecomanda sa vezi ce program e, ce urmeaza, sa citesti chiar descrieri detaliate, sa vezi vremea, prognoza pe 7 zile si imaginea din satelit, sa stai la chat pe skype scriind din telec, sa citesti ziarele de pe net moca, sa sari peste reclame si tv sa revina singur cand e gata publicitatea, pana atunci sa joci un joculet tot cu telecomanda, sa vezi o secventa dintr-un film pe care-l ai sau sa asculti ceva frumos. ce zici?
#521290 (raspuns la: #521282) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...