utilizator: celalat

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 31/05/2010 subiecte: 3
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
din jurnal: un vis...
de celalat la: 01/06/2010 10:01:39
zilele sunt negre si ploioase, gandurile sunt adanci pierdute in abis, concentrarea mi se pierde usor, iar mintea imi deseneaza icetosat imaginea ei ducandu-ma ca prin vis spre cele mai tenebre ganduri pana in templul sufletului meu, candva luminat, acum intunecat, malefic, razbunator dar in acelasi timp cald... uneori ma simt un demon printre oameni. o conduc prin templu iar ea nu vede nimic... decat un desert intins la infinit unindu-se cu iadul... si fara sa-si dea seama calca pe ranile inca n  ...continuare .
5 comentarii
modifica
din jurnal: pierderi...
de celalat la: 31/05/2010 23:20:11
traiesc pierderea nu unor sentimente ci unor persoane care intra in viata mea si pleaca mai departe pe un drum pustiu necunoscut de mine ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat... iar gandul meu striga catre ele: nu sunt ce par a fi, nu ma mai judecati dupa ideile tampite impuse de oameni mai tampiti!!! iar altor persoane: merit oare sa fiu parasit pentru ca voi in alta parte ati gasit.. ce? ce eu nu am si ei au? apoi ma vad singur(inconjurat de banalitatea chinuitor de staruitoare a unor fapte si  ...continuare .
57 comentarii
modifica
bine vam gasit
de celalat la: 31/05/2010 23:14:39
in memoria jurnalelor mele arse, am ales.. sa public si... sa tastez un scurt drum spre cafeneaua unde pot publica citate si povesti ce duc spre gandirea celui neinteles... bine v-am gasit
53 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tastaturistule - de celalat la: 02/06/2010 07:57:01
(la: bine vam gasit)
vezi poate incerci sa scri si tu romaneste intruder nu ca nu as intelege, dar am impresia ca esti un mare lenes, tu si cu ceilalti probabil ati vrut sa va aratati "mescheria", dar ceva concret nu am "cetit" deci vad numai prostie ca de altfel peste tot in tara, era imposibil sa nu dau peste oameni ca voi aici, mai ii criticati pe romani dar voi sunteti la fel, apropo de "globu", eu sunt un admin la un site, lucrez in tv asta asa ca sa va da-ti seama de ce nu prea am timp sa las comm-uri la timp, oricum mesajul nu ar avea o oarecare valoare, pot sa fiu si un distrus de popa dala care va mananca banii si nu pot sa demonstrez ca sunt eu decat printr-o semnatura digitala("Cine?... un neb00n, un neinteles, un editor video, un baiat care bea vin in cartier si poate fumeaza si ceva bun, ") si daca intruder e tipa cu "globu" e nasol pentru ca eu chiar o cunosc si am sa o intreb, apropo de unde ai luat link-ul ala?
#546830 (raspuns la: #546394) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
intrusther - de celalat la: 01/06/2010 14:31:20
(la: bine vam gasit)
ar fi inevitabil sa te rad in cap daca ai fi tigan, grec nu, neamt poate sunt intr-un fel sau italian, blogul nu cred ca e al tau, sunt neinteles dar comm-urile voastre se abat de la subiect mai ales cand vreti voi sa va aratati "maestria cu care sunteti misto cand faceti misto de alta lume" ai imbulina si tu o bila alba daca ai fi totusi grec
#546322 (raspuns la: #546239) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
next!!!!!!!!! - de celalat la: 01/06/2010 13:12:38
(la: bine vam gasit)
citesc comentarii fara sens, dupa cum gandesc unii cred ca au vreo 13 - 14 ani, am blog domnule intruder dar fara sclipurici. totusi esti tigan? sau esti fata cumva? cine e tipa aia careia ii apartine blogu ca e dragutza raw :x are gajic?

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...