utilizator: xpol

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 22/12/2010 subiecte: 4
comentarii: 5

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Taximetristul de lângă noi
de xpol la: 31/12/2010 11:18:30
orice şofeur sau pieton are propriile motive pentru a-i înjura pe taximetrişti, acestea putând fi reduse la câteva experienţe. din perspectiva şofeurului, taximetriştii “se bagă”, “nu se uită şi nu dau prioritate, oblâgându-te să-i fereşti tu”, “claxonează ca bezmeticii” (asta am auzit-o de la unul care cred că s-a născut cu 3 mâini – una pe volan, una pe schimbător şi una pe claxon), iar dacă s-’ntâmplat să te buşeşti cu unul, ai dat de dracu’, pentru  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Libertate vs. cultură politică
de xpol la: 29/12/2010 17:44:19
subiectul principal (şi secundar, şi ternar şi quaternar şi …) cu care ne-a obişnuit presa din ultimul timp îl constituie critica guvernului şi/sau a preşedinţiei. aproape orice declaraţie, orice acţiune ale preşedintelui, primului ministru sau ale unuia dintre miniştrii ori secretarii de stat sunt în direct şi în reluare blamate şi înfierate de către presă. fie că deschizi un ziar, asculţi un radio ori urmăreşti un taifas-show, titlurile şi vorbitorii îţi spun că ia  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Ultimul dictator al Europei. Sau doar cel dintâi din noul val?
de xpol la: 28/12/2010 15:20:29
zilele trecute, în belarus, aleksandr lukaşenko a fost reales în funcţia de preşedinte. rezultatele au fost contestate şi mişcări de stradă s-au întâmplat, dar au fost reduse la tăcere de bocancul şi bastonul forţelor de ordine. sute de oameni au fost arestaţi – printre care 7 dintre candidaţii preşedinţie -, riscând închisoare de până la 15 ani pentru violenţe publice, iar studenţii care au participat la proteste au fost exmatriclaţi din universităţi. astfel, cel  ...continuare .
9 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de nyx - de xpol la: 31/12/2010 11:32:38
(la: Libertate vs. cultură politică)
Avem timp să scriem, aşa cum şi tu ai timp să scrii comentariile (multe de altfel, dacă mă uit pe articlele publicate prin/pe cafeneaua asta- prin urmare nu ne deosebeşte decât motivaţia: unul militează, aşa cum zici tu, celălalt critică, dezamăgit şi descurajat de tot ce-i în jur.
Ca o menţiune... nu există în limba română cuvântul "impicioare".
#589403 (raspuns la: #589298) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
polus - de xpol la: 29/12/2010 18:32:10 Modificat la: 29/12/2010 19:01:42
(la: Libertate vs. cultură politică)
Politică nu fac - deocamdată, doar că mă dau și eu în bărci pe tema asta crezând că am ceva de spus.
Acum, e adevărat, ne putem lăsa pradă speculațiilor și să suflăm în iaurt dacă ne-am ars cu ciorba.
Și da, ce public aici este deja publicat pe site-ul meu - nu cred că acest lucru era vreun mister demn de vreun Holmes. E drept, nu am citit cu atenție condițiile acestui site - nu agrează publicarea unui conținut deja publicat în altă parte? Aici am trecut articolele doar pentru că mi s-a spus că vor exista reacții. Și că aduce trafic. Altfel, să urlu de unul singur spunându-mi că am dreptate, mi se pare pierdere de vreme neproductivă - nici măcar doar ca exercițiu intelectual. Sănătateși la mulți ani! Din partea echipei www.xpol.ro! Ups! Suntem mai mulți...
#589271 (raspuns la: #589269) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
React si donarea de sange - de xpol la: 28/12/2010 16:45:06
(la: Asociatia REACT lanseaza Fabrica de Bine)
Intr-adevar, proiectul 'O sansa pentru viata' este desfasurat tot de catre Asociatia React. Ca un argument privind reala implicare si seriozitate a acestui ONG in proiectele sale, desi finantarea s-a incheiat, asociatia sustine in continuare desfasurarea proiectului, rezultatele acestuia fiind semnificative d.p.d.v. cantitativ si calitativ al sangelui donat in Romania. Cat priveste zona politica, este doar o confuzie de nume. Si nu, nu are legatura cu Crucea Rosie. Multumesc!
#589216 (raspuns la: #589213) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Marketing - de xpol la: 28/12/2010 16:03:54
(la: Asociatia REACT lanseaza Fabrica de Bine)
Într-adevăr, POSDRU nu impune un plan de afaceri sau de marketing, dar chiar dacă nu există o atare specificaţie, rolul înfiinţării intreprinderilor sociale este ca ele să existe şi după terminarea proiectului.
Sunt de acord cu tine că urmărirea rezultatelor şi după finalizarea proiectului ar presupune o creştere a siguranţei locului de muncă din perspectiva angajaţilor şi poate, un plus suplimentar (să nu-i zicem temere) în ceea ce priveşte implicarea echipei de management. Îi ştiu însă pe cei de la React (aşa cum ai intuit) şi sunt convins că nu şi-au fixat ca ţintă un eşec plătit. Mulţumesc!
#589213 (raspuns la: #589086) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Aşa nu - de xpol la: 28/12/2010 15:37:49
(la: Asociatia REACT lanseaza Fabrica de Bine)
Da, ai dreptate, există o mulţime de provocări pe care un atare proiect le va avea de depăşit, determinate fie de regulile pieţei, fie de cele care ţin pur şi simplu de calitatea managementului.
Ceea ce ne dorim într-adevăr este ca întreprinderile să fie sustenabile după încheierea finanţării, astfel ca acestea să reprezinte, pe de o parte un început în dezvoltarea acestui segment al economiei, cât mai ales o alternativă reală pentru cei aflaţi în situaţii limită din punct de vedere profesional, social şi financiar.
Nu, nu sunt PDL-ist, deşi, din ce laşi să se înţeleagă, ar fi o chestiune bună pentru acest proiect... Şi cred totuşi că viitorul acestui proiect nu este de domeniul SF-ului. Mulţumesc!
#589210 (raspuns la: #589167) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: