utilizator: korny

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 57

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
* - de korny la: 23/06/2005 08:58:50
(la: EXPERIENTA CANADIANA "Canadian Experience")
Cand am spus "manager" m-am referit in sensul de promovare, nu de "sef"...ceea ce in Ro nu se intampla decat cu spaga...deci sa fim realisti.
Am spus-o si o spun din nou...in Canada se munceste...nu conteaza ca esti manager, asta nu-ti da dreptul sa stai cu mainile in san.
In Ro, daca esti manager, nu conteaza ca firma e falimentara, tu esti seful si trebuie sa dai ordine...ca doar asta inseamna sa fii manager in Ro...nu?
e vina lor - de korny la: 21/06/2005 11:18:40
(la: EXPERIENTA CANADIANA "Canadian Experience")
Mda...este prea mult...si am reusit doar sa citesc printre randuri.
Ceea ce vreau sa spun referitor la acest comentariu este ca...depinde foarte mult de noroc...si mai ales de cat de dispus esti sa muncesti, pentru ca acolo se munceste.
Fratele meu este plecat in Canada impreuna cu sotia lui de un an jumatate...au lasat totul in urma si au plecat cu trei bagaje.Mult curaj.Fratele meu a terminat conservatorul(slabe sanse sa-ti gasesti in domeniu), iar cumnata mea stiinte politice.Au inceput cu niste cursuri de limba si auto.Primul interviu a fost pentru fratele meu ca profesor de muzica...dar nu ca titular.A luat interviul cu felicitari.
Insa a intervenit un nou job...un fel de administratori de bloc...pentru amandoi.Nu parea mare lucru.Era insa un bloc de miliardari evrei(8 terenuri de tenis, de squash, piscina, sauna, sala de fitness, parcare subterana, plus alte facilitati).Au acceptat ca administratori de bloc...adica spalat pe jos si alte treburi de genul asta. De sase luni sunt amandoi pe postul de asistent manager...si pentru ca fac o treaba foarte buna...li s-a propus sa devina manageri.
Si asta incepand de la zero.E adevarat ca nu conteaza studiile pe care le ai aici...insa incepand acolo ca asistent medical(schimbat plosca si alte treburi),poti fi sigur ca daca faci treaba buna....poti deveni director in scurt timp...ceea ce aici nu prea ti se acorda sansa asta.
Au venit anul asta in tara si au stat 2 saptamani....si au spus ca nu mai au ce cauta...si le dau dreptate.Au viata lor si o duc foarte bine.
Referitor la romanii emigranti care nu au reusit...e tot din cauza lor si nu trebuie compatimiti.Cartierele de romani de acolo...nu difera foarte mult de cele marginase din Romania...acelasi stil:iesit in fata scarii, mancat seminte si jucat table.Daca pentru asta au emigrat...no comment.Insa puteau sa stea linistiti sa manance seminte in tara...sa nu ne mai faca de rusine prin alte parti.
Sunt si multi romani care muncesc zi lumina pentru a reusi...insa prea putini.
Cocluzia mea este ca romanul e mult prea mandru sa inceapa de la zero...si prea comod sa munceasca.
atat am de spus:) - de korny la: 07/04/2005 11:40:14
(la: inimioarele maggy)
http://samarandeath.go.ro/pics/IMG_00501.jpg
it's just me
... - de korny la: 06/04/2005 09:12:04
(la: muzica buna-definitie)
Trupe ca Holograf si Iris, care faceau candva muzica, trebuiau sa se retraga in glorie la timpul lor.Pana si Hi-Q face muzica mai buna decat Holograf (just kiding:), insa nu sunt departe de adevar), iar pe cei de la Iris ii compatimesc cu adevarat, pentru ca au reusit sa demonstreze ca sunt lipsiti de inspiratie (piese preluate de la trupe gen Thin Lizzy, Whitesnake).Daca trupe ca Holograf si Iris, trupe care le ascultam cu mare placere pe-o vreme, au reusit sa-mi trezeasca un sentiment de repulsie, atunci cred ca am spus totul despre muzica romaneasca.
Raman sa ascult Renaissance, Pink Floyd, Deep Purple etc..."muzica buna" nu este de ascultat?

it's just me
... - de korny la: 10/03/2005 15:47:15
(la: Sunt români în YEMEN ???)
In ce hal isi pot complica unii viata...
Chiar sunt foarte curioasa sa aflu ce va iesi din toata povestea asta, interesanta de altfel, dar nu pot decat sa o compatimesc pe aceasta fata...
it's just me

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...