utilizator: lecturator

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 08/12/2011 subiecte: 9
comentarii: 75

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CAPUCINO
de lecturator la: 08/03/2012 17:16:52
ascult "l'apocalipse des animaux" si rememorez scurta viata a lui capucino./ acum un an, undeva la 30 km de rm.valcea am petrecut un weekend magnific. alina a auzit spre seara dintr-un sant nu departe de casa in care locuiam un scancet. stefan era in casa si astfel m-a rugat sa merg cu ea sa vedem ce se intampla. intr-o tufa mare de brusturi se chinuia sa iasa la lumina un cotoi de culoarea spumei de capucino si putin miop. il vazusem in cursul diminetii pe un gard la vre-o suta de metri. l-am lu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Cu masina prin salon
de lecturator la: 27/02/2012 08:40:11
textul in ghilimele este cules dintr-un ziar. astfel:"... nu aveti voie sa utilizati sistemele anti-radar si detectoare radar, sa nu depsiti limitele maxime de viteza admise: in localitati -50 km/ora; in afara localitatilor - 90 km/ora; pe autostrazi - 130 km/ora pentru autovehicule pana la 3.500 kg; in zonele de autostrada din localitati - 90 km/ora, informeaza un comunicat al mae remis ziare.com./ de asemenea limitele minime de viteza: pe autostrazi - 80 km/ora; in zonele de autostrada din loca  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Cu cizmele de cauciuc prin Salon
de lecturator la: 25/02/2012 12:26:26
zaraza e suparata. pe olandezi. probabil ca se va supara si pe mine. pentru ca umblu cu cizmele de cauciuc pline de noroi prin salon. dar rog a tine cont ca umblu prin salonul meu. si cred eu ca sunt in drum spre baie. pentru a le spala. desi, daca stau si ma gandesc, intru respectul sotiei si a muncii depuse de ea, puteam sa ma descalt la intrare si sa trec cu cizmele noroite in mana.../ undeva in danemarca, acum cativa ani discutam cu localnicii extrem de invidiat fiind pentru fiscalitatea redu  ...continuare .
33 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pilaf cu sofran si pui - de lecturator la: 12/03/2012 10:17:33
(la: Pui sichuan și orez curry)
Ce ne-am face fara fatuca asta?
Am trait in ignoranta atata timp...
Lumineaza-ne Bianca.
Despre sex? Nu aflam nimic nou?
Lumeee, lumeee... - de lecturator la: 12/03/2012 09:27:43
(la: Bruschete și cocktail de fructe)
Mens sana in corpore MENTOSANA.
Intrucat fata are la ea doar vorbe alese m-am gandit sa va talmacesc ce ne recomanda aristocratic:
Pesmet cu limonada.
la pescador - de lecturator la: 09/03/2012 14:53:37
(la: CAPUCINO)
Multumesc.
Ai dreptate cu privire la gradul de afectiune. este poate un fel de a incerca sa fii un pic mai bun - atunci cand il accepti. Apoi apare rutina, animalutul te trateaza corect si se infiripa dragostea. Cred ca undeva in strafundul sufletelor suntem buni. Insa viata ne inraieste si uneori uitam sa ne oprim. Uitam sa fim generosi, buni, tandri, sinceri, complacandu-ne in a fi altfel.
O chestie ciudata pe care am observat-o in occident este faptul ca animalele salbatice nu au frica de om. Ba din contra, cauta compania acestuia...
Si cu riscul de a ma repeta, pe meleaguri carpatine omul daca intalneste un caine in drum in loc sa il ocoleasca ii da un picior.
#630497 (raspuns la: #630482) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
SUPRINSA - de lecturator la: 09/03/2012 11:33:09
(la: Suprinsa)
Acesta este titlul materialului la mine pe ecran.
Solicitam lamuriri. Singura etimologie a cuvantului de mai sus in opinia mea are ceva in comun cu SUPA PRINSA. Dar poate ma insel... O fi SUPA APRINSA? Sau SUPRA INSA? Bianca, nu ma mai tine in ceatza.
Printzese... - de lecturator la: 09/03/2012 11:29:03
(la: Lasata)
Dragi cafegii
Din tot sufletul va rog a inceta sa-i cereti raspuns la comentarii. Nu o va face. Ne ignora cu un aer princiar. Suntem prea mici pentru a ne vedea de acolo de unde este.
Haideti sa incercam strategia inversa: sa o lasam fara comentarii. Asta cred ca ar face-o sa sufere si sa isi cheme neuronii ravasiti din concediu. Si poate ar izbuti sa ii puna in ordine.
Daca aveti curiozitatea sa intrati dincolo (don'soara pune link-uri) o sa vedeti ce priza are la colegii de la facultatea pe bani: toti ureaza de bine, pupa fesa (fesele) si felicita. Ai zice ca-i adevarat. Dar nu are mai nimeni un comentariu mai lung de 10 cuvinte... Evident, admiratorii don-soarei nu au capacitatea de a inchega o fraza si nici nu dispun de alte cuvinte peste cele 50 uzuale.
Oare simpatiile politiuce ale Biancai de ce orientare sunt? O fi inregimentata in vre-un partid? Parintii ei stiu ce face? Si sunt de acord?
Sa fugim, cat timp mai putem...
Acum intelegeti de ce vad viitorul in culori sumbre?

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...