utilizator: proud

statut: utilizator confirmat
inregistrat pe: 16/06/2012 subiecte: 11
comentarii: 1333

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Hello"
de proud la: 30/03/2017 16:46:34
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yqhsxmglc9a" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
6 comentarii
modifica
Fotografiile noastre din natura
de proud la: 22/02/2014 11:56:53
in canada natura sare din cizme direct in șlapi. nu prea am cu ce contribui la ora asta, dar va astept pe voi. :)/ pun un filmulet extraordinar din patru parti, sa-l vizionati cand afara ploua. :)/ <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nlzkzn_zfj8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ http://www.youtube.com/watch?v=wel2iaiuj60/ http://www.youtube.com/watch?v=twc03eksmjw/ http://www.youtube.com/watch?v=qnrbcmutaj8
170 comentarii
modifica
pe cine alegem la presedintia Romaniei
de proud la: 16/02/2014 12:58:37
eu personal, am fost si inca sunt pentru monarhie constitutionala. nu asta este insa discutia. romanii nu sunt pregatiti. / intr-una din discutiile din cafenea la un subiect pe care nu mi-l amintesc, un user a facut afirmatia ca tara este impanzita de securitate. am avut reflexul sa-l contrazic. daca putea sa existe ceva care sa-i uneasca pe romani, era ura impotriva securitatii. mi se parea rizibil ca dupa, sa zicem, douazeci de ani de la rasturnarea acelui regim securist, sa se ajunga la exa  ...continuare .
151 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de proud la: 24/10/2017 10:33:02 Modificat la: 24/10/2017 10:37:09
(la: ROMANIA)
 photo animated-laughing-image-0182.gif

lol photo suicidal-smiley-holding-a-gun-to-his-head.jpg
#655488 (raspuns la: #655487) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
acuma daca m-am pornit .... - de proud la: 21/06/2017 08:05:47
(la: Cu șopârla în casă)
nu le este dat tuturor sa beneficieze de un suflet nevinovat de animalut.Pur si simplu, vezi oameni care nu empatizeaza, nu comunica, nu stiu sa interactioneze cu animalul. Ori pisicul si cainele sunt animale domestice, nu supravietuiesc, au pierdut abilitatea sa se descurce singuri. Pentru ei o mana intinsa inseamna devotiune totala. Se zice ca pisica nu, nu a evoluat pana acolo... Dar am exemplu sa va povestesc.

Intr-o dimineata cand sa arunc gunoiul vad in pubela o pisica inerta. Ma gandeam la inceput ca a fost aplatizata pe asfalt. Dar era acoperita de viermi, ca si cand murise de o saptamana...Nu recunosteam pisica, probabil ca era a unor vecini care o tineu in casa, altfel participa si ea la supa comuna din curtea noastra. :) Ma uitam asa la ea s-o recunosc, alb cu gri tarcata, o mâța comuna, cand o vad ca misca. Am fost chiar pe faza pentru ea. Am scos-o din pubela, asa jumate teapana, sa vad ce are, era ranita rau dar nu avea fractura deschisa. In rana respectiva cineva a pus ceva unsuros, ma gandeam antibiotic?! Fara nicio speranta insa.
Mustele au avut acces si au halit-o viermii de vie. Am turnat spirt pe piciorul ei de sus in jos, puteai sa studiezi anatomia muschilor pisicii, totul era la vedere. Piciorul nu mai avea blanita. Viermuia locul unde curgea spirtul din rana ei. Ea nu avea nicio reactie. Teapana dar vie. Am turnat antibiotic praf, pansat, lasat pisica la umbra. Dupa o saptamana a reusit sa se suie pe gard sa treca la vecini sa merga acasa. Asa am descoperit si cine erau ei, mama lor de cretini! Pusesera untura de porc pe rana sa se vindece ... Oricum, pisica tot acolo se simtea acasa, cum spuneam mai sus.
#655364 (raspuns la: #655363) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
zaraza sc. - de proud la: 20/06/2017 10:43:35
(la: Cu șopârla în casă)
putem vorbi la nesfarsit despre mâțe! Pisoi am avut ultima data de la Sofica. Asa de trist a fost episodul cand i-am dus la petshop c-am hotarat in viata mea sa nu mai las pisica neoperata. Eu stiam ca pisica trebuie sa nasca macar o data ca sa aiba parte de o viata normala. Asa ca i-am lasat ... si m-am atasat de ei. Apoi i-am vazut la magazin la vanzare in cușca, micutii de ei, lasati fara apa. Eram eu pe dinafara magazinului si inca o doamna care a lasat acolo pisoi, ne consolam una pe alta si plangeammmmm! Sper sa gasiti familii normale de adoptie. Am avut si cu asta experienta traumatizanta. Cred ca nu-mi lipseste nimica din repertoriu. :)
#655363 (raspuns la: #655361) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
ai pisica? - de proud la: 17/06/2017 19:33:09
(la: Cu șopârla în casă)
semnezi un pact! Ma oblig sa accept cadouri pisicesti! Am avut in casa soareci, lilieci, iepuri... Cu totii au iesit in natura, putin strofocati, dar absolut functionabili... :D
nu sufera comparatie - de proud la: 12/05/2017 18:05:23
(la: Mai suntem ?)
cafeneaua cu FB. Nicicum! Am fost in cafenea timp egal cu FB. Coexista. Domeniile lor nu se intersecteaza. Chiar daca se scrie cantitativ, interventia in selectie a unui blogger, altul decat cel pe care l-am acceptat cu totii, adica Racovitan, face ca o concluzie sa fie influentata. Meaning controlata. control in exprimare si abordare este un fapt, dar control in concluzionare este manipulare.

Asa ca .... mă leși?! Niciodata cafeneaua nu a fost parasita din alta cauza decat prostia. PROSTIA cu P mare. Trebuie sa fi tare fudul si prost sa pleci dintr-un loc in care te-ai format si te-ai imbogatit spiritual.


#655339 (raspuns la: #655337) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...