utilizator: mony13

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 15/10/2012 subiecte: 4
comentarii: 12

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre prostie!!!
de mony13 la: 22/10/2012 19:37:35
proştii sunt siguri că deţin adevărul suprem în orice domeniu, că nu mai au nimic de aflat prin efortul propriu de gândire şi cunoaştere, că tot ce au recepţionat în mod întâmplător reprezintă realitatea pur imuabilă şi de necontestat. progresul omenirii nu este realizat de proşti, chiar dacă, la un moment dat deţin înalte funcţii politice sau religioase./ o regulă de bun simţ ne spune că informaţia nu se naşte din nimic, ci este transmisă şi acumulată de-a lungul  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Oare ... de ce?
de mony13 la: 22/10/2012 14:49:47
/ oare..de ce?/ / <<sufletul se desface precum un lotus în petale fără de număr>> (kahlil gibran)/ esenţa sufletului este mai profundă decât ne-am imaginat vreodată: este singurul lumii liant./ cu toţii avem câte o întrebare. mereu ne întrebăm unde sunt răspunsurile, iar când le aflăm intrăm într-o confuzie totală. dorim cu ardoare să ştim totul, numai că fiecare alege diferite căi de a privi lucrurile. confundăm iluzia cu realitatea şi uităm de unde am pornit. În  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Efecte...
de mony13 la: 20/10/2012 02:16:16
sper sa-mi intelegeti exemplul din prima mea expunere a gandurilor mele pe acest site (gandind in perspective) referitor la coca cola si la faptul ca datorita exprimarii (putin ironica cei drept) in care incercam doar sa dau simple exemple despre ignoranta oamenilor din zilele noastre, am primit comentarii din clasa a doua ./ aici aveti exemplul patetismelor mele si a teoriei conspiratiei de care s-au legat personalitati importante de pe acest site. jos palaria daca intr-un comment era o r  ...continuare .
12 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Baby - de mony13 la: 22/10/2012 16:56:05
(la: Oare ... de ce?)
Poti extrage ideile principale asa din mers ca doar asa fac actorii grabiti.
Nu este necesar sa mai si gandeasca.Merge si o cafeluta anti post:)
#635831 (raspuns la: #635828) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
ok - de mony13 la: 22/10/2012 16:42:50
(la: Efecte...)
Deja am raspuns mai sus.Asta era si ideea, ma bucur ca ai prins-o.
Ca se spune sau ca se spun, sau ca s-a spus... Nu mai conteaza un ´´e´´ scris gresit din tastaura. Pe bune.
Ai dreptate.

Cand va fi cineva in stare de acea critica constructiva sa ma anuntati si pe mine.

Pana atunci hai noroc.
#635827 (raspuns la: #635821) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
- - de mony13 la: 22/10/2012 16:12:30
(la: Tinerii si problemele de directie)

Sentimente mutilate datorită faptului că părinţii în general gândesc că dacă eu nu am reuşit măcar copii mei să reuşească, dar de fapt vor, că copii lor să îşi aleagă viitorul în funcţie de dorinţele lor reprimate. Ei bine, frica vine din educaţia părinţilor. Încă de mici prinţii lucrează în a transforma personalitatea acelui copil în ceea ce vrea sistemul. Trăiesc din aparenţe şi mai apoi îşi dau cu stângul în dreptul că nu le-a reuşit odrasla în viaţă.
´´ Ce va spune lumea despre băiatul meu că nu a intrat la bac a doua oară´´- ´´ Ne va rata lumea cu degetul că nu a intrat fata la facultate´´. Etc..

Anturajul îşi pune şi el amprenta destul de mult, deoarece copilul văzând în familie că proprii părinţi trăiesc după aparenţe şi el urmează acelaşi exemplu involuntar.

´´Cum să mă duc la şcoală fără bani în buzunar sau cu haine care nu sunt în pas cu moda? ´´Ce vor crede colegii despre mine´´´´?.Şi aşa mai departe.


Sunt extrem de mulţi factori care influenţează din nefericire, plus că mentalităţile diferă enorm faţă de alte ţări.

Datorită sărăciei lumea a ajuns la capăt de drum, iar viitorul tinerei generaţii este dus pe apa sâmbetei.

Pentru că: ´´ nu e bani şi e foame multă´´...
#635819 (raspuns la: #635818) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Buna Baby - de mony13 la: 22/10/2012 14:09:24
(la: Efecte...)
Multumesc frumos pentru commentul tau. In acest text incerc sa explic faptul ca in prima mea expunere (gandind in perspective) am primit comments cum ca sunt ironica doar pentru simplu fapt ca am spus ca inca mai exista oameni care habar nu au cat de mult rau poate afecta coca cola un nou nascut. Traim in 2012 si inca nu se stie cum se foloseste si la ce serveste prezervativul.Drept dovada ca avem mamici de 12 anisori.
La fel a fost si exemplul meu despre cum ca unele mame pun coca cola in biberonul noilor nascuti .
Pare aberant sau din preistorie, dar chiar exista specimene de acest gen.

Nu sunt aici ca sa mi se analizeze greselile gramaticale. Sunt plecata din tara de foarte mult timp si cred ca oricui i se poate intampla sa greseasca avand in vedere ca nu am mai vorbit atat de des in limba materna. Nu asta este ideea. Nu caut scuze. Daca am avut greseli gramaticale mi le asum si pe cele viitoare la fel, dar nu sunt aici pentru a fi in dispute cu nimeni, ci doar sa imi expun gandurile .
Poate cum si eu am invatat la randul meu de la altii, totodata pot fi si altii care incearca sa evolueze putin mai mult decat le este permis sau decat le permite creierul.

Nu incerc sa par ceea ce nu sunt (nu imi plac snobii) dar incerc sa redau putin din viziunea si experienta mea.Atat si nimic mai mult.

Am intrat aici dupa foarte multi ani pentru ca am descoperit intamplator acest site in care cineva spunea: ´´ pe cafenea se spun lucrurilor pe nume si oamenii iti aduc mereu o critica constructiva´´.

Ei bine nu caut critici contructive. Caut doar sa socializez si sa impart atat cat pot putin din experienta mea.#635813 (raspuns la: #635807) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
:) - de mony13 la: 22/10/2012 12:56:36
(la: Efecte...)
Probabil stii despre ce este vorba!:)
#635801 (raspuns la: #635799) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...