utilizator: LILY GOTH

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 25/10/2012 subiecte: 0
comentarii: 22

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Badea Traian,lupoaica,... - de LILY GOTH la: 26/12/2012 13:49:19
(la: Badea Traian, lupoaica, si exhibitionismul)
Ne-am pricopsit. Pina-n primavara sper sa treaca niste culegatori de fier vechi.Pe badica Traian sigur il rezolva. Dar cu teapa revolutiei ce s-ar mai putea face. O admir sprijinindu-ma de alta celebritate adica statuia lui Maniu. Oare celor de la Primaria Bucuresti nu le este rusine.Dar cu Coposu ce au avut de impartit. Din ce in ce mai multe ciudatenii pe Calea Victoriei.Propun sa-i schimbam numele in Calea Uriteniei si a Ciudateniilor.
pe Calea Victoriei... - de LILY GOTH la: 26/12/2012 13:07:27
(la: pe Calea Victoriei, peste drum de CEC)
Muzeul de istorie al Romaniei. Noroc ca am nepoti si trebuie sa-i culturalizez pe undeva. Am fost fascinata nu de tezaur, frumusetea vaselor de lut din neolitic si de COPIA IN GIPS A COLOANEI LUI TRAIAN DIN ROMA. Parca cineva a tras o perdea de pe sufletul meu...Chipurile barbatilor si femeilor portul hainelor, armele, citeva colibe rotunde, copacii si caii uluitorii si fascinatii cai. Am avut senzatia ca sint veche cit pamintul stramosesc, ca as putea sa-mi fac loc in gipsul alb printre ei, stramosii mei, prietenii mei. In drumurile prin Roma am ocolit Forumul lui Traian.Eu personal, pe Traian, l-am desconsiderat dintotdeauna, pentru mine este doar un barbar cotropitor, tradator de neam,dar in ziua aceea in sala rece, imensa m-am intrebat ce a fost in capul lui,care a fost adevarul,ce a vrut sa ne transmita peste ani,care este adevarul escamotat. Frumusetea scenelor iti transmit o pace si liniste interioara pare mai degraba o declaratie de dragoste decit o RITORNA VINCITOR Primaria Bucuresti a platit multi bani pe statuia lu`badica Traian (Traian gol, contorsionat, murdar de colb,putin zoo...putin parafilic, el care s-a crezut un cuceritor-ce bucurie ce fericire bolnavicioasa m-a cuprins) Pacat de bani, pacat ca se sperie copiii. Unde sint statuile stramosilor regi-eroi-luptatori morti pentru neatirnare Calea Victoriei de la un cap la altul ar trebui cucerita de statuile romanilor Burebista, Decebal, Mircea, Vlad Tepes Mihai Viteazul Brincoveanu.
iNTELIGENTA VS.INTELEPCIUNE - de LILY GOTH la: 26/12/2012 12:01:42
(la: Inteligență vs. înțelepciune )
Scuze.Inteligenta nu am fost niciodata n-am habar cum ar fii.Pare a fii o boala genetica sau o raceala care te indoaie de coloana si te pliaza dupa interesele si pofta altora. Intelepciunea stiu ce este, am auzit povesti despre ea.Cica, daca traiesti bine, sanatos si ajungi sa maninci pensie minim vreo 25 de ani atunci devii intelep ierti si uiti pe toti si toate. Pare un fel de Alzheimer. Oricum ar fii nu vreau sa devin inteleapta sa uit de cafea si cafenea.
svasticile de pe coroana Reginei Maria a Romaniei - de LILY GOTH la: 26/12/2012 11:38:11
(la: Svasticile de pe coroana reginei Maria)
Cind m-am nascut counismul se instalase bine.Inca nu eram toti tovarasi si prieteni.Exproprierile ne-au adus in casa strabunici,bunici,veri si multe matusi din toate generatiile.Regina Maria moarta in vara lui 1938 era personalitatea cea mai des evocata in familie.Toata copilaria si adolescenta am auzit cit era de cumsecade,omenoasa priceputa si cunoscatoare in cultura,arta,simbolism,traditii obiceiuri si portul romanesc, cit de repede s-a adaptat fiind un sprijin pentru Regele Ferdinand Carol al II-a sau Ex-regele Mihai in diplomatie sau pe frontul primului razboi mondial.Coroana reprezinta declaratia de dragoste si respect a Reginei Maria pentru Romania si Romani. Svastica-prinsa in cerc-cu aripile spre dreapt-simbolul stramosilor pentru roata vietii-roata timpului (mosul care invirte roata timpului curmind firul vietii)-simbolul reinvierii al renasterii al primaverii al binelui SEMNUL LUI ZAMOLXE. Cele trei svastici in cerc prinse pe paraurechi inseamna TRECUTUL PREZENTUL VIITORUL (TIMPUL REINTREGIRII RENASTERII ROMANIEI) Svastica crucea cu aripi spre stinga prinsa in cerc era simbolul mortii,renasterii,al vietii vesnice intilnirea cu Zamolxe si stramosii-romanii o insemnau pe crucile si portile cimitirelor.Svastica fascista este crucea cu aripile spre stinga-simbolul razboiului al subjugarii al mortii.Nu stim cine l-a sfatuit pe Hitler/s-a spus ca este din vechiul Tibet-un simbol al invingatorilor-simbol al Arienilor/.Un cioban din zona Sibiului a povestit prin anii `70 cum in sat in al doilea razboi au venit nemtii, un batrin a intrebat de ce cara cu ei simbolul mortii,ce steag,este semnul mortii din poarta cimitirului.Nemtii s-au crucit.Povestea mosului a ajuns si pe la Hitler se spunea.INTERESANT DE SEMNALAT LA ACEASTA COROANA ESTE SUPRAPUNEREA INTREI COROANA MARE SI COROANA MICA-SIMBOLUL GLANDEI PINEALE-A LEGATURII CU DUMNEZEU SI STRAMOSII-BINECUVINTAREA CERULUI/IAR PERLELE-LACRIMI. Chiar daca nu este pomenita in cartile scolarilor,pentru Romani,cea care a fost iubitoare de neam si tara ramine REGINA MARIA SIMBOLUL INIMII DE ROMANCA.
Plictiseala pe internet - de LILY GOTH la: 26/12/2012 02:26:30
(la: Plictiseala pe internet)
Plictisita.Cuvintul care nu exista in vocabularul,viata si internetul meu. Dimineata ora 5.00 incepem cu horoscop si alinierea planetelor. Romanii isi impart viata inainte si dupa revolutie.Inainte unii scriau altii citeau,dupa revolutie toata lumea scrie nimeni nu citeste. Eu sint o progresista,am devansat timpurile nu citesc nici macar ce scriu eu. Mie frica sa nu ma ingras.Mai nou scriu carti de bucatarie si gospodarie. Sper sa nu ramina vreo virgula intre dintii cuiva. Sint nevoita sa folosesc un PC. Adorm spre ziua, de oboseala.Simt ca nu-mi mai ajunge timpul.Merg in fiecare saptamina la concerte, teatru, tirguri si expozitii,magazine.Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec cu prietenii si familia.Ei au prioritate zero. S-ar putea crede ca am innebunit.Cam asa ceva. Pictez, bricolez restaurez mobila, repar instalatia la bucatarie.Anul trecut am invatat sa cos la masini casnice si industriale.MULTUMESC PARTIDULUI COMUNIST ROMAN ca ne-a tinut din scurt,dar ne-a lasat sa visam sa ne dezvoltam imaginatia.MULTUMESC OARINTILOR MEI care mi-au spus DACA VREI POTI. Internetul este asemeni iadului.In rai liniste si pace in iad societate mai aleasa. De toate pentru toti. Nu-mi plac informatiile trunchiate, IMI DORESC UN SITE IN CARE SA ADUNAM LEGENDE POVESTI DOCUMENTE DESPRE ROMANI. SA NE SCRIEM ISTORIA CEA ADEVARATA A ROMINILOR SA RESCRIEM CARTEA DE ISTORIE. SA SPONSORIZAM STUDIEREA SI COPIEREA ARHIVELOR BIBLIOTECII PAPALE, A INCHIZITIEI SPANIOLE, SA LE PUNEM PE INTERNET.Mepotii mei invata la scoala despre ESCA.despre PELASQ-chi VELACHi nu au auzit. SA INNEBUNESC..

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...