utilizator: dacia1300

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 73

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Admin - de dacia1300 la: 15/12/2006 08:26:31
(la: Ameliorari la Cafenea. Planurile.)
Admin

Ma gindesc ca conferinta asta e practic un schimb de idei, asa ca indraznesc sa iti pun si eu tie o simpla si scurta intrebare. Poate primesc un raspuns... Sint pur si simplu curios ce parere ai tu, ca admin, despre atacurile la persoana (a la maan pe conferinta asta, dar nu numai).

Am vazut ca (pe buna dreptate!) nu ti-a convenit o afirmatie facuta de mine, care din cauza exprimarii mele incomplete, parea un atac sub centura si nefondat la adresa Cafenelei. Ce parere ai despre atacurile similare la adresa unor utilizatori? Sint la fel de nedrepte ca un atac la adresa Cafenelei? Sper sa nu stric prea mult atmosfera cu intrebarea mea. Multumesc
latu - de dacia1300 la: 14/12/2006 00:10:08
(la: Ameliorari la Cafenea. Planurile.)
latu

Inteleg. Mesaje ca cel al lui maan #163138 contribuie la armonia generala, pe cind mesajele mele, la obiect si fara atacuri la persoana, perturba aceasta armonie.

Sper din tot sufletul ca admin sa gaseasca putin timp si sa isi impartaseasca parerea. In functie de raspunsul lui s-ar putea rezolva definitiv problema prezentei mele (incomode pentru unii) pe Cafenea.
latu, ai dreptate. Nu exista - de dacia1300 la: 13/12/2006 20:36:03
(la: Ameliorari la Cafenea. Planurile.)
latu, ai dreptate. Nu exista absolut nici o legatura intre atacurile la persoana in cadrul unei discutii si calitatea acelei discutii. Nici una. Citesc si eu mesajul lui maan si ma intreb retoric "mai, de unde ti-a venit tie ideia asta? Esti ridicol!". Mea culpa...

Apropo maan, mersi pentru mesaj. Se vede ca ai pus tot sufletul in el ;-)

dhkdukabh, alias Pasagerul, vad ca a ajuns la aceeasi concluzie ca si mine. Alti citiva useri, pe care ii cunosc personal si care nu vor sa fie numiti public, mi-au confirmat aceeasi parere (astia insa nu se pun, pentru ca e posibil sa mint, nu-i asa...?) Unul din putinele lucruri pe care le-am invatat in viata, si care a fost permanent confirmat, e ca intr-un grup larg e nevoie doar de citiva care sa creeze atmosfera si intreg grupul e influentat. Nu e nevoie de multi, doar citiva.

Mesajale mele (rare) au fost intotdeauna la obiect si nu am atacat niciodata un interlocutor fara argumente, doar de dragul de a il jigni. Se pare ca sint exagerat.

Admin, vad ca citesti mesajele de aici, asa ca am o mare, mare rugaminte la tine. Raspunde-mi te rog la o intrebare: ce parere ai tu, ca admin, despre toate aste? Influenteaza atacurile la persoana calitatea unei discutii?

Daca consideri ca atacurile nu sint o problema, sau daca consideri ca nu sint neaparat benefice, dar fac parte din sarmul Cafenelei asa ca o sa le ignori, eu promit ca nu mai deranjez pe nimeni, niciodata, cu mesaje pe Cafenea, nici sub nickul asta (care e singurul pe care il am), nici sub vreun alt nick.
La ce ma refer eu cind vorbes - de dacia1300 la: 13/12/2006 09:44:30
(la: Ameliorari la Cafenea. Planurile.)
La ce ma refer eu cind vorbesc de "scaderea calitatii Cafenelei"? E simplu, extrem de simplu.

Pe Cafeneaua din ziua de azi discutiile in contradictoriu degenereaza in atacuri la persoana mult mai des decit in trecut. Asta este tot.

Exista un grup de utilizatori, foarte activi, pentru care dezacordul de idei e vazut ca o invitatie la scandal, in cursul caruia e obligatoriu ca persoana opusa sa fie facuta cu ou si cu otet. Lucru asta a reiesit foarte clar in anumite conferinte din ultimele saptamini.

Singurul lucru pe care mi l-as dori eu, absolut singurul lucru, este respect pentru cei din jur. Nu imi doresc ca toti sa fie de acord si discutiile sa aibe loc in frac, bind sampania servita de valet cu degetul mic ridicat. Nimeni nu isi doreste asa ceva.

Se pare ca unii utilizatori sint incurabili (a se vedea atacurile la persoana ale lui picky si mao adresate mie pe aceasta conferinta), iar asta inseamna ca admin e singurul care poate face ceva in privinta asta. Evident, daca admin nu e de acord cu evaluarea mea, totul poate sa ramina asa cum e.
E suficient sa citezi cateva - de dacia1300 la: 12/12/2006 22:45:39
(la: Ameliorari la Cafenea. Planurile.)
E suficient sa citezi cateva adrese web (gasite rapid de pe Google) pentru a demonstra contrariul.

admin

Ori m-am exprimat gresit, ori m-ai inteles gresit, ori ambele. Daca m-am exprimat gresit imi cer scuze si fac precizarea necesara: nu pretind ca nu exista nicaieri pe vastul www un forum mai "certaret" decit Cafeneaua. M-am referit strict la forumurile la care m-am dus eu din interese pur personale. Comparatia am facut-o doar cu aceste forumuri. Inca o data, nu am afirmat si nici nu cred in sinea mea ca Cafeneaua este cel mai "scandalagiu" forum online. Nici vorba! Ti-am spus, si nu ma doare gura/mina sa repet, ca apreciez sincer eforturile tale. Crezi ca le mai apreciam daca consideram Cafeneaua un forum de doi lei?

Daca esti curios ce se intimpla in "casa" ta, urmareste sirul "discutiilor" de pe conferinta "Cool, hazliu sau vulgar?" ca sa iti faci o mica idee despre ce vorbesc.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: