utilizator: mctin

statut: utilizator inregistrat
inregistrat pe: 14/01/2014 subiecte: 1
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
schimbam ministri
de mctin la: 09/02/2014 12:58:50
va salut,doresc sa pun sun atentia dumneavoastra, un aspect din ce se petrece in politica romaneasca!/ schimbam ministri ca pe "lenjeria intima",conteaza din ce partid esti si nu ceea ce stii sa faci!!!/ eu propun ca ministri sa conduca un minister numai daca e de meserie,un doctor la sanatate,un militar la armata,un agricultor la agricultura,etc./ sperand ca macar acestia sa faca ceva din ceea stiu ei ca trebuie ,ca sa mearga bine in acel minister!/ dumneavoastra ce spuneti?/ mi-ar placea sa st  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
da,sa nu mai moara nimeni! - de mctin la: 09/02/2014 13:14:05
(la: Aura, copilul democratiei noastre)
...dar ca sa nu se mai intample aceste dezastre,si daca si politicii vor! eu cred ca o idee ar fi:
sa se decida ce si cum si cine trebuie sa intervina in aceste cazuri,apoi sa se institue 4 simulari pe an, de cazuri cu salvari de vieti omenesti,NEAVIZATE,FARA PREAVIZ,in diferite situatii si anotimpuri,mare/munte,vara/iarna.
Cine nu-si face treaba bine se schimba,nu trebuie sa asteptam sa moara oameni cu zile ca sa vedem ca ceva nu a functionat!!!
Numai asa,victimile care au fost, nu vor fi fost moarte in zadar!
Dumnezeu sa-i ierte.
nou partid politic facut de oameni adevarati - de mctin la: 14/01/2014 12:06:25
(la: v-ati dori un nou partid politic?)
va salut,scriu din Italia,sunt aici de ceva ani , in legatura cu viata politica din Romania,cel putin ,vazuta de aici,sunt foarte dezamagit,politicieni pusi pe furat,coruptie,etc.
Acum,o sa spun ceva ,de care a-si vrea sa sa nu am dreptate : ori cineva ne-a distrus mandria din noi,apartenenta la Tara, ori avem ceva in ADN -ul nostru, de Natie!? care ne face indiferenti de ceea ce sa intampla cu Tara Noastra.
Eu sunt o persoana care atunci cand aud imnul Tarii,inca i-mi mai vin lacrimile,chiar daca am 50 de ani! aceasta emotie ar trebui sa o aiba fiecare om politic,care se gandeste la bine Tarii lui.
Este o vorba,Timpuri noi se face cu Oameni noi.ceea ce vrea sa spuna ca trebuie sa asteptam sa mai dispara cateva generatii? sau sa incercam cu oameni adevarati (noi)!?
Eu a-si vrea sa stiu si parerea voastra,
credeti ca se poate schimba ceva la noi,sa ridicam Tara,macar in genunchi,daca nu in picioare!
Aici,in Italia,cred ca stiti deja,la Guvernare se afla si un partid care a fost si este activ,online,in retea de internet,se consulta online cu electorii,fac referendumuri online,intre ei ,atunci cand dezbat o lege sao o propunere,si sunt acul balantei in acest moment in viata politica de aici!au fost alesi si au reprezentanti in guvern,se reunesc,online si se pun de acord ce lege sa voteze sau nu!
Este o realitate,functioneaza.nu au cum sa fie corupti si fac ceea ce poporul de rand o cer,ptr. ca de acolo vin!Intelectuali,studenti,oameni adevarati!!!
Oare noi nu putem????
Doamne Ajuta
Daca si voi ganditi ca mine,sa facem ceva ptr Tara,nu ptr noi individual,in slujba tarii,sa vrem binele Tarii noastre,atunci e bine!
romeka2002@yahoo.it

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...