utilizator: Adrian Marchidann

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 362

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
donquijote - de Adrian Marchidann la: 26/01/2005 13:48:48
(la: Bush-Personalitatea Anului)
Cifra de 17700 reprezinta doar numarul de civili ucisi care pot fi documentate prin cercetarea relatarilor facute de presa ori a documentelor de la morgi ori spitale.

Cei care publica aceste cifre nu contesta, dupa cum scrie mya, studiul aparut in Lancet ci analizeaza doar diferentele de cifre datorita metodologiei diferite de estimare. In programul Iraq Body Count nu a fost inregistrat numarul de recruti morti ori numarul total al civililor morti cauzate de razboi, in mod direct ori indirect. Numaratoarea oferita de Iraq Body Count este deci o subestimare a numarului mortilor irakieni.

Studiul din Lancet estimeaza numarul total de morti in exces produse de razboi fata de perioada in care Saddam era la putere.

sursa:

http://www.iraqbodycount.net/press/
#34586 (raspuns la: #34483) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Adevarul mya - de Adrian Marchidann la: 26/01/2005 13:02:03
(la: Bush-Personalitatea Anului)
mya scrie: "Oameni ca tine vor totul mura-n-gura. Din modul in care comentezi politica se vede ca prinzi din zbor cate ceva, fara a supune acest "ceva" unui test al obiectivitatii."

Raspuns tipic pentru o persoana care nu are nici o sursa credibila care sa conteste studiul american care estimeaza cifra de 100.000 a mortilor cauzate in Irak de armatele aliate.

Este adevarat ca imi selectionez sursele. Asta pentru ca nu sunt interesat doar de parerile unora sau ale altora ci si de date credibile care sa le sustina. Orice parere fara a fi sustinuta de date reale este pura demagogie.

De aceea te-am rugat sa imi prezinti, daca poti, date despre numarul mortilor de la guvernul tau care pretinde ca este democratic si transparent. In loc de cifre, primesc afirmatii generale si lozinci despre democratie si libertate. Jenant.

#34580 (raspuns la: #34500) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
De dragul adevarului - de Adrian Marchidann la: 25/01/2005 12:17:17
(la: Bush-Personalitatea Anului)
Paianjenul o roaga pe mya sa furnizeze informatii despre cei ce contesta cifra de 100.000 morti in urma razboiului din Irak.

Raspunsul mya este: "De dragul adevarului as putea sa o fac, desigur, dar nu o sa o fac pentru tine. "

Daca nu poti furniza referinte, inseamna ca nu poti contesta aceasta cifra. Cifra de 100.000 morti nu este scoasa din burta cum sustii, ci este estimata din anchetele efectuate in Irak de cercetatori americani.

Daca nu crezi in aceasta cifra, incearca sa afli de la guvernele britanic si american care este cifra reala. Apoi informeaza-ne si pe noi ce raspuns ai primit.
#34474 (raspuns la: #34453) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
coralie scrie: "Postul tv a a - de Adrian Marchidann la: 23/01/2005 12:55:13
(la: Bush-Personalitatea Anului)
coralie scrie: "Postul tv a aflat de intregul circ nu de la "organisme internationale"(limba de lemn sa traiasca), ci de la armata american, care s-a "autosesizat" cu mult inainte ca chestiunea sa devina publica!"

Fals. Armata americana si Casa Alba au fost sesizate in legatura cu tortura prizonierilor irakieni cu multe luni inainte de catre Crucea Rosie, dar au tacut pana cand presa a izbucnit.
#34267 (raspuns la: #33986) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Plan 2 - de Adrian Marchidann la: 23/01/2005 09:56:54
(la: Cum se intocmeste un plan de afaceri?)
Planul lui HoriaD este bun pentru o tara ca America unde poti analiza din perspectiva istorica ce s-a intamplat pana la momentul deschiderii afacerii tale si poti extrapola daca ai curaj. Asta daca mergi pe o afacere conventionala, pentru care exista date, cum ar fi un restaurant, butic, spalatorie de masini etc. Pentru o afacere ce tine de maiestria artistica, lucrurile au prea multe variabile ca sa prevezi viitorul.

Din pacate, pentru Romania nu exista date despre evolutia afacerilor si al potentialului pietei, asa ca totul tine de noroc.
#34264 (raspuns la: #33863) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...