utilizator: nickman

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 8

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
EU SI GLASUL CIVILIZATIEI
de nickman la: 06/09/2006 00:21:00
eu si glasul civilizatiei/ sunt cel ce voi pleca,sunt cel ce va disparea,sunt cel ce va fi blamat,sunt cel despre care se va discuta,sunt absurdul cercetarea si curiozitatea damnata apriori.sunt aspectul estetic ce tinde dintr-o estetica a frumosului care tinde permanent inspre o estetica a uratului.sunt curiozitatea omenirii,sunt o eroare..sunt peisajul frumos,sunt imitatia unui tablou.eu nu sunt nimeni.eu sunt totul.eu sunt.eu nu sunt.eu sunt cel ascultat.e  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Dorinta de a fi intelectual
de nickman la: 28/08/2004 18:03:00
observ cu stupoare ca exista tendinta ca oricare individ (vorbesc ca profesorul meu de filosofie) sa se creada un veritabil intelectual. exista oare putin snobism in aceasta idee? de ce sa fii intelectual? ce avantaje ai? si pana la urma ce inseamna a fi intelectual? in rest,numai de bine!
17 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dinisor - de nickman la: 10/09/2004 15:30:34
(la: Despre prietenie)
Ti-am trmis un mesaj.Era anonim pt. ca am uitat sa ma loghez.Nu cred ca a scapat de luneta dar oricum era de la mine.
sb_one - de nickman la: 07/09/2004 22:48:42
(la: Femeia)
He,he hai ca mi-ai placut!Ai mai inviorat atmosfera.Tine-o tot asa.Numai de bine!
#21267 (raspuns la: #21241) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
dinisor - de nickman la: 07/09/2004 22:39:36
(la: Despre prietenie)
Da,interesant subiectul!Se pare ca exista o deteriorare a acestui termen mai ales in conditiile enumerate de tine de sus.Si totusi,spun asta cu regret,ne pierdem prieteniile in fiecare zi.Ciudat este ca unele nu se mai leaga din nou sau,mai bine zis nu se mai pot lega.Exista asemenea contacte care se numesc prietenii si ne dau satisfactie,multumire de sine.Pacat ca suntem totusi atat de grabiti si uitam multe.
Ca de fiecare data, numai de bine!
Despre intelectuali. - de nickman la: 06/09/2004 21:37:41
(la: Dorinta de a fi intelectual)
Daca m-am suparat nu inseamna ca subiectul nu poate dezabatut in continuare.Ceea ce am voit sa subliniez este faptul ca nu are importanta sa facem atata caz de etimologia lingvistica a cuvantului.Ca orice lucru de apartenenta "intelectuala" nu definitia sa pur logica(cea a dexului) este un aideala.Ideea era ca oricat de intelecual ai fii tot un om simplu ramai.De ce sa ne falim ca suntem intelecuali.In fond e meritul nostru si atat.Pentru un topic anterior mentionez faptul ca intelectuali in tara nu mai exista pentru ca veritabilii intelectuali sunt constienti de faptul ca stiinta nu tine de foame.Pentru castiguri mai mari prefera sa ia calea tinuturilor vestice gandindu-se si la ei si la viitorul familiilor lor.Este normal ca acest lucru nu este dezirabil.Ceea ce numim elita intelectuala in romania sunt anumiti bosorogi cu pregatire si mentalitate comunista care ne chinuie mintile si nervii pe bancile scolilor si facultatilor.Daca nu sunt de factura comunista cel putin se observa o anumita deteriorare a sistemului nervos care se produce(revenind la cercul vicios) in urma salariilor mizereetc. etc. S-ar putea spune multe despre acest subiect in continuare.Astept inca alte impresii si comentarii.
Ca de obicei,numai de bine.
#21185 (raspuns la: #21034) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
despre intelectuali - de nickman la: 03/09/2004 21:17:48
(la: Dorinta de a fi intelectual)
Nu ne intelegem deloc.Oricum bati campii in afara subiecului.Nu sunt lingvist si nici nu am pretentia de a fi.Probabil ca te consideri un veritatbil intelectual si subiectul meu te-a ranit undeva in orgoliu.Apropos,ar trebui sa stiu ce inseamna desde?Nu te obosi sa-mi raspunzi.Eventualele tale mesaje vor fi ignorate.In rest,numai de bine.
#20958 (raspuns la: #20928) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...