utilizator: sadOne

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 6

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce vor femeile?
de sadOne la: 02/11/2004 23:37:00
poate pentru unii pare un lucru deja stiut (spuneti-mi si mie), poate altii nu stiu, nu vor sa stie si nu vor afla niciodata, dar pentru mine aceasta este o "enigma" care m-as bucura daca ar fi partial descifrata. asa ca intrebarea mea este in primul rand pentru doamnele/domnisoarele ce vor sa-si destainuie putin din misterul ce le va inconjura mereu: ce vor femeile (de la barbati) ? si nu ma intereseaza "femeile" toate (ca un grup) ci specific, ce vreti d-voastra ana? veronica? diana? ast  ...continuare .
55 comentarii
modifica
Mana Domnului (?)
de sadOne la: 05/09/2004 23:54:00
subiectul poate parea deplasat dar nu tine atat de o simpla parere despre religie cat tine de o anumita fata, unica: prietena mea! in curand probabil fosta prietena: asta nu poate fi decat mana lui dumnezeu, nu? <br>/ suntem impreuna de mai mult de 3 ani si in ultimele 8 luni a simtit o atractie din ce in ce mai puternica fata de biserica si tot ce tine de aceasta... adica sunt deschis la a incerca lucruri noi si interesante dar mersul la biserica duminica nu era si nu mai este pe lista mea de pr  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
re: La intrebarea ta am incercat... - de sadOne la: 26/11/2004 21:50:26
(la: Ce vor femeile?)
Chiar foarte interesant, ma bucur sa citesc aceste randuri pline de iubire si visare (?). Iti multumesc foarte mult, pur si simplu mi s-a umplut inima cu un sentiment ciudat la citirea lor, parca plutesc. Dar nu stiu daca o sa (mai) pot zambi la momentul potrivit sau daca o sa-l recunosc corect... dar e de tinut minte oricum. Sper ca tu traiesti aceste sentimente din plin :-)
#29966 (raspuns la: #29929) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
re: cica - de sadOne la: 16/11/2004 17:31:43
(la: Ce vor femeile?)
Pai nu stiu, probabil trebuie sa-i intrebi. Eu nu pot vorbi in numele altora, si in plus de asta nu cred ca e chiar un "schimb": ce-mi dai tu si ce am eu sa-ti ofer, eu cred ca dragostea ar trebui sa fie ceea ce isi doreste fiecare, nu?
#28884 (raspuns la: #28815) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
pentru ca... - de sadOne la: 08/11/2004 01:24:59
(la: Oare de ce ne iubim doar jumatatea din fatza?)
Poate pentru ca ochii (oglinda sufletului?) sunt doar in fata, chiar daca nu pentru multi reprezinta o oglinda ci doar o masca "de fum". Poate ca nu putem fi la fel de expresivi "cu spatele", poate ca pentru nu putem zambi cu spatele si nici nu imi pot imagina cum pot fi posomorat "cu spatele".

Pe de alta parte poate dupa ce vezi un spate gingas cu un gat frumos te astepti la o adevarata revelatie "a fetzei" ca de multe ori sa fii complet dezamagit(a). Poate pentru ca ni se pare uneori mult prea ademenitor si inselator pentru a ne putea "increde" in spatele cuiva.
Nu stiu de ce dar bancul cu "Light travels faster than sound, that's why some seem clever when you see them but after they open their mouth..." pare ca se potriveste "like a glove" :)
nu prea suna bine... - de sadOne la: 05/11/2004 13:03:15
(la: Ce v-a inseninat ziua de azi?)
Daca toate au inceput sa mearga atat de rau, in mod sigur nu poate fi "o zi senina", de fapt cred va fi destul de posomorata. Iar despre revelionul de la Paris, nu cred ca sunt prea multi ce se pot lauda cu un revelion petrecut departe de cei dragi, chiar daca e la Paris... incearca sa asculti o muzica buna, uneori ajuta, alteori inrautateste
Hey, at least you're not "so happy that you can't stop crying!"
despre raspunsuri - de sadOne la: 29/10/2004 11:55:17
(la: Reorganizare)
Nu stiu din ce motiv, la alegerea optiunii "raspunde", raspunsul nu apare "sub" comentariul la care raspunzi (cand tu ai inceput subiectul), ci "sub" propriul tau comentariu. Asa ca atunci cand ai mai multe raspunsuri la comentariile celorlalti nu se mai intelege aproape nimic. Poate nu e asa greu de rezolvat, nu?

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...