utilizator: Adrian Ciubotaru

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 12
comentarii: 4

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pragul unei revolutii emotionale
de Adrian Ciubotaru la: 05/08/2006 20:15:00
ca tineri, traim intr-o lume construita de altii, de cei mari, de parintii nostri. traim intr-o lume pe care inaintasii au proiectat-o pentru lipsurile lor, pentru compensatiile lor. noi, bineinteles, nu ne regasim in totalitate in aceasta lume prefabricata in malaxorul de angoase si sperante culturale pe care parintii nostri le aveau. raspunsul nostru (pe masura orgoliului pe care-l detinem in mod legitim) este incercarea de a o schimba, de o seta pe potriva noastra. reactia celor tineri fata de  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Lumea este un camuflaj?
de Adrian Ciubotaru la: 17/09/2005 15:57:00
imi imaginez ciclul vietii ca o serie nesfarsita de labirinturi si demnitatea trairii ei ca o functie de decriptare. esti intr-un labirint, ii cauti cifrul, il rezolvi si treci mai departe in alt labirint. modul in care decodezi labirintul actual iti proiecteaza urmatorul labirint pe potriva ta. aceasta idee este certitudinea religioasa ca viata nu-ti rezerva nimic peste capacitatile tale de decodare. ca in fotbal. poti pierde, poti castiga, insa modul in care joci acum iti regleaza algoritmul du  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De cate ori?
de Adrian Ciubotaru la: 10/09/2005 16:10:00
de cate ori ai sarutat doar sa eviti privirea celuilalt? de cate ori ai imbratisat din lasitatea de a rani? de cate ori ai iubit din teama de a fi singur? de cate ori te-ai imprietenit din incapacitatea de a refuza? de cate ori ai fost umil in numele orgoliului tau? de cate ori nu ai avut curajul sa fii orgolios? de cate ori te-ai plans de prostia celorlalti care totusi iti oferea imaginea inteligentei tale? cate carti am citit doar din motive de salon? de cate ori altruismul ti-a rezumat arogant  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
M-am simtit jenant de comenta - de Adrian Ciubotaru la: 01/04/2005 17:08:55
(la: Ati facut vreodata sex oral ?)
M-am simtit jenant de comentariile-alint de pana acum. Am mers cu_cursorul pana jos si nu am citit nimic relevant pentru titlul acestei 'conferinte'.
Sexul oral este un lucru minunat: facandu-l, primindu-l. Este ca frisca din savarina.
Perversiunea este tot ceea ce doi parteniri nu accepta sa faca. A te intelege la pat estre necesar, insa nu suficient.
Simplu, nu-i asa?
Sa discutam despre mai marea predispozitie a fetelor din orasele mai mari de 100.000 de locuitori de a oferi sex oral decat a fetelor din orasele mai mici de 100.000?
pentru zaraza - de Adrian Ciubotaru la: 28/03/2005 14:27:20
(la: Rebranding life)
Am scris textul prin octombrie anul trecut. Recent l-am redescoperit intr-una in casutele de mail si mi s-a parut destul de interesant pentru a-l lansa la apa. Incerc sa-ti raspund la nelamuririle tale printr-o precizare. 'Suntem o generatie politica' si 'viata este o lupta pentru creatie' sunt doua fraze cu doua sfere ce au elemente comune (mai precis, exista un raport de incluziune). Orice creatie este politica, de vreme ce nu este neutra. Ce poate fi mai simplu de atat? Este onorant un cititor ce iti filtreaza textul in urma unor trei lecturi, insa nu este de dorit un cititor 'bagat in ceata' (caci in acest caz, nu aceasta a fost dorinta). Nu inteleg ce inseamna un 'text scris de gradul cuvintelor' caci nu am scris niciodata impins de aceasta slaba motivatie. Un text are un suport (ce l-a impins catre 'scriere' si are o tinta (nu este scris... in aer, doar ca sa fie). Prin tinta, textul isi castiga o trasatura de ofensivitate ce se regaseste in caracterul belicos al oricarui act de creatie. Si aici revenim la 'Rebranding life'...:)
#41014 (raspuns la: #40348) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Cartea rasului si a uitarii a - de Adrian Ciubotaru la: 01/03/2005 12:01:53
(la: Cartea rasului si a uitarii - Milan Kundera)
Cartea rasului si a uitarii a fost editata la editura Univers. O poti gasi in franceaza la BCU (Unitatea Centrala), e cota libera pentru acasa. Sau la sucursala de la Litere sau la Asachi (in romana).
Ma onoreaza comentariu dvs. O - de Adrian Ciubotaru la: 07/10/2004 04:07:28
(la: Despre ascetismul unui internet-cafe si eroismul cotidian)
Ma onoreaza comentariu dvs. Oferta cu publicarea in anumite reviste bacauane primeste tot asentimentul meu. Sa ne auzim de bine!
#24373 (raspuns la: #24253) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: