utilizator: RSI

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 26
comentarii: 6227

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
RIP
de RSI la: 26/01/2017 21:27:20
iată, că după mulți ani de pionierat, de satisfacții, de menținere a unor standarde înalte, a murit și cafeneaua. nimic nu este veșnic. valurile de mediocritate, reorientarea spre alte forme mai noi a cârmacilor acestei nave navigând pe undele internetului au dus cu necesitate și la eșuarea ei pe coasta barbarilor. să-i fie somnul lin și amintirea binecuvântată. / Și încă ceva...mulțumesc pentru că m-ai făcut să ies din carapacea mea și m-ai conectat cu câțiva oameni de  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Grecia, referendumul si democratia
de RSI la: 06/07/2015 15:42:51
tare imi plac anarhistii si comunistii care sustin ca un referendum per se este culmea democratiei! se ignora (din nestiinta sau voit) ca democratia inseamna mult mai mult decat consultarea maselor prin vot (la alegeri sau la referendum). / inseamna si respectarea drepturilor individului, ale minoritatilor, si domnia legii. / sa iti auto-anulezi prin vot datoriile si obligatiile este contrar legii. nu este democratie este inceputul demagogic al alunecarii spre totalitarism, spre dictatura. / dict  ...continuare .
57 comentarii
modifica
Radu Herjeu ales membru al CNA
de RSI la: 09/02/2015 16:12:21
dragi cafegii, imi face placere sa va informez ca binecunoscutul scriitor, editor si om de televiziune radu herjeu a primit aviz favorabil de la comisiile parlamentare pentru a deveni membru cna: <a href="http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-19332124-radu-herjeu-dorina-rusu-daniela-barsan-primit-aviz-favorabil-comisiile-parlamentare-pentru-deveni-membri-cna.htm" target="_blank">citeste aici</a>/ radu herjeu a publicat si in cafenea intre 2003 si 2006./ sa-i uram success in noua fun  ...continuare .
5 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Legea salica - de RSI la: 17/12/2017 17:04:31
(la: După regele Mihai)
A fost abrogata in Casa Regala. Dar nu numai. A fost abrogata si in Casa regala a Marii Britanii si a Caselor regale belgiene, olandeze, suedeze, norvgiene si daneze. Asta incluzand si voturi in parlamentele respective. Decizia Regelui Mihai se refera in exclusivitate la Casa Regala a Romaniei. Adica cine va fi urmasul sau in fruntea Casei Regale, nu urmasul la tron. Acesta (sau aceasta) va fi stabilit prin decizia Parlamentului Romaniei si asta numai in cazul reintoarcerii la monarhie. Pentru ca vorbim de monarhie constitutionala.
Practic, nu vad o revenire la monarhie, nu in anii ce vin. Dorinta Regelui a fost ca Margareta sa-i suceada in fruntea Casei Regale. Dreptul sau de a decide ca sef al Casei Regale. Personal, consider ca tot felul de calomnii la adresa lui Radu Duda sunt parte dintr-o campanie. Iar tanarul Nicolae pare sa aiba ceva din carisma si ambitia strabunicului sau Carol II. Aici sunt de acord cu Proud.
Here I am - de RSI la: 17/12/2017 16:41:31
(la: Întrebări despre Cafenea, sau: Încotro?)
Am vazut acum subiectul. Mi-ar place sa am o solutie, sau macar o idee. Dar nu am.
Cafeneaua a fost o platforma de idei si discutii de inalt nivel. A existat si o politica, mai buna sau mai rea ar zice unii, dar intotdeauna constanta, de a modera discutiile. De a nu permite devierile de la comportamentul civilizat. Si asta i-a adus succesul. Pentru ca s-a facut o selectie a "musteriilor".
Dar, ca orice lucru bun care atrage la inceput oamenii de calitate, in timp se degradeaza si incep sa roiasca in jur tot felul de alti musterii din categoria: pai de ce sa nu ma bag si eu in seama. Cu timpul, acestia au devenit dominanti, aruncand in spatiul virtual tot felul de subiecte neinteresante (demne de fb), ceea ce dupa multe lupte a dus la indepartarea celor ce stiau sa aiba o dezbatere documentata si interesanta.
In succesul Cafenelei au fost si germenii caderii ei.Intr-o democratie internetica nu poti sa impui criterii de selectie a membrilor "clubului".
Ce s-ar putea face? Nu stiu. Hai sa facem un "brinstorming".
*** - de RSI la: 19/10/2017 22:53:47
(la: ROMANIA)
De acum 13-14 ani! :P
#655487 (raspuns la: #655482) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Cat - de RSI la: 16/09/2016 15:15:43
(la: cati ani aveti?)
imi dai? ;P
La multi ani - de RSI la: 27/06/2016 12:50:59
(la: la multi ani ! Zaraza sc)
frumosi, cu sanatate si bucurii!

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...