utilizator: Grettel

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 63

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
EU SI VISUL MEU IMPLINIT
de Grettel la: 23/01/2006 16:49:00
am 30 si, in curand, 31. si multe vise…/ multe vise am avut si la 10 si la 20 de ani. unele au fost aceleasi, altele au aparut in timp. iar dicolo de toate sunt eu. aceeasi, si la 10, si la 20, si azi. / la fiecare decada – intai „mai mare”, apoi mai „conturata”, acum …"matura". / imi amintesc cum ma visam in 2000: in vizita cu sotul si copii mei, la bunici, asa cum mama mergea cu noi la parintii ei. / intre timp, bunicii mei nu mai sunt, iar eu nu am nici sot si nici copii./ exa  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Băiatul cel rău din Matizul argintiu
de Grettel la: 17/02/2005 15:42:00
sprâncenele negre si bogate se uniseră încruntate, iar buza de jos, mai groasă, ca la orice gura rotundă de înger, se lăbărţase morocănoasă./ aşa de grea îi părea fruntea, de parcă grumazul îi intrase adânc între umerii prea largi pentru spătarul părând fragil, iar cadrul de oţel strălucitor din jurul corpului său, sfâşiind dimineaţa îngheţată, m-a dus cu gândul spre eroice lupte. / spre "troia", de pilda. sau alt câmp de luptă. În care frigul e umed, iar aburii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
sincer - de Grettel la: 15/05/2009 11:20:56
(la: Erotica incepe pe strada...)
... as vrea sa spun ca e vulgara, dar e prea misto... decat decenta si nasoala, mai bine superba si discutabila... - alegerea mea..
#439032 (raspuns la: #438927) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
management-ul resurselor umane ... - de Grettel la: 07/11/2006 18:46:14
(la: resursele umane mereu inovatoare)
...se presupune a se integra in procesul de management general. Insa in masura in care management-ul se face "dupa ureche", lipsind cu desavarsire, team-buildingurile se considera un fel de minivacante platite, o compensatie pentru orele rutinante de munca, in conditiile lipsei in care un business plan pe termen lung la nivel organizatinal. Si atunci cum sa mai vorbim de "coaching" sau managementul carierei, cand nici macar descrirea postului nu este clara? Cand nici macar managerii nu stiu sigur unde vor ajunge, au ca singura strategie nepotismul si traiesc din tun-uri sau ocazii?
Nu toate firmele lucreaza asa, insa majoritatea.Sa facem din ce in ce mai bine!
Toapa si marlanul - de Grettel la: 07/11/2006 18:46:14
(la: Ţoapa şi mârlanul)
au un numitor comun: lipsa bunului simt.

Oricat s-ar plimba prin occidente, oricat succes financiar ar avea, nu isi pot depasi conditia pentru ca lipsa bunului simt ii face miopi si inadaptabili. Pur si simplu nu pot digera, nu pot asimila valorie reale si perene. Nu le pot identifica.
Existenta lor se reduce la suprafata lucrurilor, formula succesului este agresivitatea (in fond de asta ne si simtim deranjati), sunt privati de simtul masurii si al responsabilitatii, traiesc intr-un univers consolidat pe aparente, cumpara ca sa mascheze neputinte, si fac mult zgomot pentru ca se tem ca in liniste si in discretie ar putea sa fie ignorati. Ori ei traiesc tocmai din atentia pe care reusesc sa o atraga.

Si ii vedem pretutindeni pentru ca lipsa bunului simti nu e o dimensiune strict gografica, se poate manifesta in medii profesionale, ori culturale ori pur si simplu in dimensiunea morala.

Poti fi marlan chiar daca nu arati ca unul, dar daca te trezesti gandind, vorbind ori actionand asa ... ma tem ca ai devenit toapa/marlan fara sa prinzi de veste.

Intr-un fel eu ii inteleg, sunt supravietuitorii fricilor si temerilor bazice; intr-o lume neevoluata ei vor reusi sa razbata pentru ca sunt puternici prin toate cele pe care le-am insirat mai sus.
...Si sunt, pana la urma, un rau necesar pentru ca reusesc sa dezguste atat de mult incat creeaza anticurente, sunt caricaturile vii ale oamenilor normali, oglinzile noastre deformate si e bine pentru ca ne putem pazi!

Sa facem din ce in ce mai bine!
Ai sanse? - de Grettel la: 07/11/2006 18:46:14
(la: Vreau sa scriu, am sanse?)
da, ai toate sansele pe care credinta in visul tau ti le da.
Poti trai o viata fara sa incerci, fara sa faci nimic pentru a-ti implini visul si sa-ti justifici astfel neimplinirile ulterioare (sunt un manager ratat dar as fi putut fu un scriitor, insa n-am avut curaj), sau iti poti petrece restul vietii muncind pentru a-ti implini visul (ce faci? - sunt fericit, lucrez la visul meu de a deveni scriitor).
Scrisul este o indeletnicire lafel de serioasa ca oricare alta, care cere munca mult, dedicatie, persevernta si, ca sa fie la cel mai inalt nive, inspiratie.

E datoria ta fata de tine sa scrii, in primul rand. Conteaza prea putin ce cred altii, vazi cum se schimba "trend"-urile. Fa-o pentru tine, pentru ca -ti place si nu mai poti fara asta. Crezi in visul tau si rezultatele vor veni de la sine.
Practic, ai primit niste sfaturi minunate.
Spor la treaba!


Sa facem din ce in ce mai bine!
cum se pune problema - de Grettel la: 31/08/2006 19:57:37
(la: ...din prima seara?)
da' de ce va puneti problema ca "cedati", fetelor?! cum adica, "cedati"?! Adica nu vreti dar ziceti totusi "hai , ma, treaca de la mine!"... adica te lasi, te imoi, renunti, te declari invinsa, ridici (cobori) steagul?! adica daca faci asta inseamna ca renunti la ceva de pret, ceva extraordinar de important...

Spuneti-mi, cine ar "ceda" casa, masina, un rinichi pentru cineva pe care l-a cunoscut in prima seara? Aratati-mi si mie persoana aia , muiere sau barbat, si-l internez la nebuni!

La urma-urmei cred ca problema ar trebui abordata sub aspectul valorii pe care o dai faptului in discutie, si atat. Asta indiferent daca esti femeie sau barbat, daca stai deasupra sau dedesubt...

Cum adica, se intalnesc ei doi, are loc un schimb oarecare de semnale, se face o tranzactie, in urma careia ea "cedeaza" ceva unui el contra a ceva ce el la randul lui cedeaza, sau contra nimic din ce ar vrea ea sa obtina cedand propriul bun...

Ceva nu se invarte tocmai rotund in toata povestea asta...


afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...