utilizator: paris_02

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 7
comentarii: 5

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Jurnalul
de paris_02 la: 03/02/2005 13:54:00
hei...! mi`am facut si eu jurnal/ ca sa`mi cronometrez iubirea/ si dac`acuma sunt pe val,/ imi sorb in tihna fericirea./ si povestesc cu el, in fiecare seara/ ii spun ce am simtit si am trait/ cum inima mie prinsa ca`ntr`o ghiara/ a unei fiare ce ma`ndeamna la iubit./ e un caiet ca oarecare altul/ cu absolut nu iese din comun/ dar n`am crezut vreodata ca voi face saltul,/ spre un prieten caruia secrete sa ii spun./ prieten? da! asa imi plae sa`l numesc/ caci el e singurul care`mi cunoaste f  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ce simt..?!?
de paris_02 la: 09/11/2004 00:06:00
ma chinui sa iti zic ce simt/ oare ma intelegi?/ sau ai sa crezi ca`ncerc sa mint/ cum fac si ceilalti regi?/ (nu ca asi fi un imparat/ ca nu sunt eu "de vina"/ caci chiar asa, fiind sarac/ tu vrei sa`mi fii regina.)/ ti`asi multumi, dar nu stiu cum.../ caci tu privesti in mine/ si eu observ ca e doar fum/ ce vreau sa`ti zic mai bine./ ma pierd in ochiul tau senin/ ca`ntr`un ocean de stele/ si doar sarutul tau sublim/ ma plimba printre ele./ tresar din nou si`mi amintesc/ ceva am pentru t  ...continuare .
comenteaza!
modifica
PACAT
de paris_02 la: 08/11/2004 20:34:00
ai plecat.../ sunt abatut, bolnav si suparat/ vre`o doua zile n`am mancat/ am crezut ca ma iubesti si te iubesc/ dar vai...pacat!/ ai plecat.../ ar trebui sa`mi para rau/ ca tot ce`a fost s`a terminat?/ ar trebui sa zic ca da/ nu pot sa zic decat...pacat!/ cand ai plecat.../ am vrut sa te opresc, sa..strig/ dar gatul i`mi iera uscat/ si n`am strigat/ vai...ce pacat!/ am stat.../ mai mult si`am cugetat/ daca...ce`a fost s`a meritat./ si stii...? nimic n`am regretat/ dar ai plecat...pacat!/  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
:)))))))))))))))))) Mi`a - de paris_02 la: 05/02/2005 09:33:08
(la: Oftica-te batrane Kafka...)
:))))))))))))))))))
Mi`a placut...!!!
Hei...sa trec direct la sub - de paris_02 la: 05/02/2005 09:26:06
(la: Dimineata)
Hei...sa trec direct la subiect...:P nu ma simt in masura sa dua sfaturi totusi vreau sa o fac...:) Batran nu te simti numai atunci cand ai par alb si nu`ti mai poti satisface nevasta...ci atunci cand te simti inutil (parerea mea)...Si nu cred ca lucrul acesta se rezolva cu o calatorie in Tibet. "Batranetea" ta a declasnsat si teama de moarte si gandul la ce vei face dupa ce vei trece in nefiinta (daca pot sa`i zic asa) si gandul ca fericirea si nemurirea s`ar gasi in Tibet poate proveni si din multele povesti pe care le`ai citit in care personajul principal trebuie sa faca un mare efort si sa sacrifice multe lucruri pt a capata nemurirea (si nu numai)
"Vreau sa meditez la pace ,la nemurire,la infinitate , sa ma autoobserv."
Cred ca se poate face asta si fara a merge in Tibet sa invarti roti de rugaciune...sa legi pamblici cu rugaciuni in varful muntelui si sa contribui cu banii tai la placarea idolilor muti cu aur si diamante...Cauta langa tine...pacea...nemurirea...si infinitatea...O vei gasi unde nici nu te astepti...:)
"Doamne, Tu iartă-ne gându - de paris_02 la: 05/02/2005 09:15:06
(la: Renastere)
"Doamne, Tu iartă-ne gândul şi tinereţea şi visul…" :)) amin....i`mi place versul asta si nu numai...toata poezia...Tine`o tot asa

Cool - de paris_02 la: 01/02/2005 08:09:13
(la: O zi de 13)
Hei vreau sa`ti spun ca mi s`a intamplat si mie de multe ori sa trec prin situatii asemanatoare....Efectiv gandul ca trebuia sa ma intalnesc cu persoana respectiva i`mi facea greata...Si dupa cum ziceai si tu tot ce am putu face era sa ma imbrac in ignoranta...si pan` la urma a dat rezultate...
cred ca da... - de paris_02 la: 09/11/2004 13:40:59
(la: dragostea la distanta este posibila?)

Sa zicem ca am trait si eu asta...sau mai bine sa vb despre prezent...sa zicem ca este chiar asa .....iubire...si mi se pare distanta si un oareccare avantaj...Cel putin i`mi ofera libertate...nu ca asi vrea s`o insel...da oarecum pot sa ma misc in voie...Si la urmaurmei de ce n`ar exista?? Abea cand esti departe poti sa`ti dai seama daca chiar e dragoste ceea ce crezi u ca ai...Distanta....lipsa si timpul te face sa gandesti mai limpede...sau poate nu...E doar o parare:))

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...