utilizator: d4bluegj

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 5

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
intalnirea - de d4bluegj la: 30/10/2005 11:04:43
(la: Întâlnirea cafegiilor - pe 26 noiembrie 2005)
Si daca stiam de intalnirea asta tot nu puteam ajunge. Prea departe America asta, la naiba, si in vara asta am stat 2 luni in Romania. Prea multi bani s-au cheltuit.
Oricum, va doresc distractie placuta si HAVE FUN !!!
ROMANIA IN ASCENSIUNE? - de d4bluegj la: 30/10/2005 11:04:43
(la: Romania ...ascensiune si declin)
NO SHIT? Ascensiune? De cand stiu eu tarisoana noastra tot decade. E mare pacat sa vezi ca trebuie sa mearga romanii pe meleaguri straine ca sa aiba un trai decent. Poate ar fi ceva posibil in tara peste vreo 1oo de ani. Decat sa-ti irosesti 4-5 ani din viata ca student mai bine te duci in occident ca muncitor.
Eu nu imi dau seama cum supravietuieste lumea de rand acolo. E foarte greu.
Oamenii se considera fericiti sau nefericiti facand comparatie intre ei si semenii lor; banii nu aduc mereu fericirea. Cu banii poti rezolva multe, dar nu poti umple cu banii golurile si ofurile inimii.
Traiesc de 9 ani in USA dar credema ca am vazut oameni multi cu bani care nici nu stiu cum sa-i foloseasca, si care au o viata de regretat. Tineti cont ca cei cu bani sant si foarte zgarciti. Multi oameni cu bani ajung de o iau razna de atat bine.
Romania pentru unii e o oportunitate de a investi si de a face bani, pentru ca pentru multi Romania inca e "acasa". Cred ca "acasa" poate fi acolo unde ai prins radacini si acolo unde te simti bine. Pentru mine America e casa mea.
La milion nici nu ma gandesc cam ce as face pentru ca stiu ca e o imposibilitate. Sansa aici ca sa castigi la loterie e unul din sapte milioane, asa ca..... nici nu visez cam ce as face. Realitatea te face sa te opresti din visare.
Daca in Romania ar exista posibilitatile de salarizare si conditiile occidentului banui ca romanii nu ar mai fugi sa lucreze uneori pe bani de nimic prin Italia sau in Spania sau in alte tari, nu-i asa? Acei bani de nimic sant ceva in tara la noi.
Poate ca va veni si ziua in care lumea sa duca in Romania un trai decent prin munca cinstita. Asa sper.
Iti dau dreptate in tot ce ai - de d4bluegj la: 24/11/2004 05:37:20
(la: Cat de uniti sunt romanii din strainatate?)
Iti dau dreptate in tot ce ai spus, draga. Va mai spun eu alte povesti. multe romance pe aci pe unde sant eu sant penticostale pocaite. Toate au copiii cu cardul, toate stau acasa, iar multe din astea ortodoxe lucreaza la curatenie. Eu m-am dus la college, pentru ca am zis ca eu la facut curatenie nu ma duc. Am terminat scoala si acum nu mai incap de mine ca ce scoala am facut, dar cat fac la ora, dar unde lucrez, si etc... Numai romanii iti pot pune intrebari de astea. Imediat iti calculeaza income-ul si iti face socotelile, ca doar atata stiu.Invidia e mare cand vad ca iti merge mintea si te descurci, dar dupa mintea lor tre sa fi tot ca ei.
Din cati am ajutat toti au fost niste prefacuti care numai au cautat sa profite si sa te jupoaie de bani si tot vorbele rele iti auzi cu romanii si de-i ajuti si de nu-i ajuti, asa ca mai bine nu-i ajuti. Nu e obligat nimeni sa tina pe altii in spate ca abia au venit in America si au nevoie de ajutor.
Unii sant invatati mereu sa se planga ca sant necajiti si ca nu au de lucru, iar ei trag sa steie pe spatele altora si isi trimit tot banul in tara si acolo cumpara apartament dupa apartament. Aici traiesc din mila altora si cu excrocherii si cand ajung acolo sant personalitati in satul lor uitat de lume, ca de, au venit din America. Vai de steaua lor.
Eu una de lichele si oameni prefacuti nici nu vreau sa mai aud.
#29647 (raspuns la: #22349) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Mare adevar - de d4bluegj la: 05/11/2004 07:21:17
(la: Ce regretati de pe vremea lui Ceausescu?)
Romania ca nivel de educatie in scoli e mult mai puternica si mai inaintata decat alte tari, dar dupa cum se vede, asta nu mai are importanta. Oamenii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa respecti pentru a fi respectat. Nimeni nu trebuie injosit pentru ca e gunoier sau om de servici. Omul acela e o PERSOANA care nu conteaza cum arata: fiecare om trebuie respectat. Am fost in tara in 1997, dar nu am mai vrut sa mai stau acolo nici macar o luna, ca am si venit inapoi. Lipsa de educatie si de respect e foarte mare in tara. Fetele se imbraca acolo asa cum se imbraca in America prostituatele. Lumea vorbeste si se poarta foarte urat. De te uiti la careva te mai ia si la bataie. Mare diferenta. Ca de la cer la pamant.
#27748 (raspuns la: #26753) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...