utilizator: serban66

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 6

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Orasul nord american
de serban66 la: 16/03/2007 02:36:13
statea si meditam mai zilele trecute la fenomenul incalzirii globale si la cat de-a curmezisul sta modelul urbanistic nord american la incercarile de diminuare ale poluarii. fata de europa unde majoritatea oraselor sunt relativ compacte, aici, in virtutea visului american ca fiecare sa avem case mari, orasele sunt atat de intinse incat esti fortat de distantele mari sa folosesti masina pentru orice activitate in afara casei. eu sunt norocos oarecum ca inca benzina este ieftina, ca altfel mi-ar lu  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Mormantul lui IIsus
de serban66 la: 14/03/2007 14:15:13
am vizionat recent documentarul realizat de simcha jacobovici despre un mormant de familie descoperit prin anii 80 undeva in ierusalim. se afirma ca acel mormant apartine familiei lui iisus iar argumentele care se aduc sunt un calcul probabilistic bazat pe frecventa numelor gasite inscriptionate pe osuare, si pe comparatia semnaturii genetice a ramasitelor din doua osuare (un non-sens evident) trecand peste lipsurile vizibile in argumentatie precum datarea ramasitelor prin metode arheologice, si  ...continuare .
27 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pai da - de serban66 la: 17/03/2007 01:56:26
(la: "Nu va intoarceti acasa!")
Unul dintre cei care a raspuns cu un comentariu la articol zicea ca pentru vacante, cand n-ai de a face cu nimeni care sa te calce pe bec, in tara e fain totusi. Si doar pentru aceea ca vacantele sunt faine oriunde :-).
*** - de serban66 la: 17/03/2007 01:50:32
(la: Orasul nord american)
Pai indiferent de tipul final de masina, in procesul de fabricatie se produce poluar. Insa de la iesirea lui din fabrica, un truck sau minivan pe toata durata de folosire va polua mai abitir decat un hibrid (sau o viitoare masina electrica). Electricitatea se poate produce si in mod ecologic, nu doar arzand carbune
#177978 (raspuns la: #177838) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
E ok - de serban66 la: 15/03/2007 02:41:39
(la: Noua Cafenea Ep. 4: Ce este)
metodologie (viziune) excelenta
America conservatoare - de serban66 la: 07/11/2004 00:31:50
(la: Alegerile in USA)
Al Bundy si Homer Simpson s-au mobilizat exemplar de data asta. Ei formeaza asa zisa america conservatoare a oamenilor simpli din mediul rural sau sub-urban, tipic in statele din centrul si sudul USA. Bush vorbeste pe limba lor si in stilul lor, si oamenii il plac.
femei inteligente - de serban66 la: 06/11/2004 17:54:43
(la: Barbatii romani din diaspora (si nu numai))
Relatia femeie-barbat aici in vest este una in tranzitie :-). Adica regulile familiei se rescriu in sensul ca barbatul nu este obligat nici macar moral sa-si 'tina' femeia si copii, iar femeia pretinde statut de partenera in locul celei de soate (cum si tu bine mentionezi). Si asta dupa caz poate fi de bine sau de rau. Dar efectele acestui nou model sunt dezastruase dupa cum o spun statisticile privind rata natalitatii si numarul de oameni singuri (prea egoisti/e sa accepte mofturile altora).
Eu nu as tine o 'partenera' canadiana pentru mai mult timp pentru ca mie imi place noutatea :-). Dar totusi iti urez noroc cu partenerul tau, si sper sa-l poti tine fericit pana la adanci batraneti.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...