utilizator: Lucian Tira

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 1

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Appology
de Lucian Tira la: 20/02/2005 18:36:00
cu ceva vreme in urma am publicat pe acest site un articol ce se referea la experienta mea de student in america. vreau sa-mi cer scuze de la cei ce au citit articolul pentru ca ceea ce contine nu e adevarul absolut despre viata tinerilor din sua. articolul a fost scris la un moment emotional si influentat de niste persoane care nu sunt nicidecum reprezentative pentru segmentul de varsta la care m-am referit. lucrurile nu stau chiar asa cum sunt prezentate in articol. inca o data, vreau sa-mi cer  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Copii romani in SUA
de Lucian Tira la: 06/11/2004 23:41:00
am o intrebare pentru toti parintii romani din sua. nu va e frica sa va cresteti copii aici? eu am venit in state anul trecut, am mers un an la liceu intr-o suburbie buna a chicago-ului iar anul asta urmez cursurile facultatii de business in cadrul universitatii illinois (urbana - champaigne). voi toti care ati venit aici sa va oferiti voua si copiilor vostri un viitor mai bun, nu va e frica? voi stiti cate droguri sunt pana si in cele mai selecte suburbii, suburbii la care 90% din romani nu pot  ...continuare .
45 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
intoarcere in romania - de Lucian Tira la: 05/11/2004 21:15:35
(la: Cum va simtiti cand va intoarceti in Romania ?)
Eu nu stiu de ce se plang toti cand merg in Romania. In general, majoritatea isi permit mai mult decat si-au permis vreodata pe plaiul mioritic, chiar mai mult decat isi permit in tara lor de adoptie. Cand m-am intors in tara vara trecuta, lasand la o parte faptul ca toata lumea trage de tine in stanga si in dreapta, mi-am permis sa traiesc intr-un lux ce nu mi l-am putut imagina posibil inainte sa plec. Am mancat in oras in fiecare zi, nu am stat niciodata sa ma uit de doua ori la listele de preturi... dar oricum, astea de fapt sunt fleacuri. Pt voi toti cei ce sunteti in State - nu v-a fost dor sa vedeti oameni saraci, intr-adevar, dar cu valori? Nu v-a fost dor sa vedeti barbati lasand femeile sa mearga inaintea lor? Nu v-a fost dor sa vedeti respect? Nu vreu sa fiu eu ala rau, dar SUA nu are asa ceva. Si asta o vezi din prima zi cand esti aici. Numai banii conteaza si sa nu ma contrazica nimeni, ca de aia suntem toti aici. E adevarat ca saracia din Romania ii impinge pe multi la nebunii, dar uitati-va in jurul vostru. Dati drumul la stiri! In afara de aspectul material, as alege Romania inaintea Americii oricand. America e o tara moarta pe dinauntru...

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...