utilizator: elfride

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
castanul
de elfride la: 07/01/2005 09:07:00
castanul/ este noapte, luna s-a ascuns in norii negrii si grei, batranul castan solitar pazeste poarta, purtandu-si gandurile numai de el stiute./ se uita pe geam si-l vede...ploua iar crengile ude gem sub bataia vantului./ ce mandru, ce puternic si falnic este./ pomii pe langa care trecem, care nu ne spun nimic au suflet? ii aducem langa noi, ii tinem langa noi, ne bucura sufletul cu verdele crud al verii, ne aduc tristete cand le privim iarna  ...continuare .
comenteaza!
modifica
strigat
de elfride la: 07/11/2004 19:18:00
te invaluie o clda imbratisare din partea unei persoane pe care o iubesti.razi din inima in timp ce servesti o masa excelenta cu niste prieteni dragi.te bucuri de plcerea de a-ti privi copiii jucandu-se voiosi.experiente de acest fel constituie clipe fericite in viata./ cu aproape 2ooo de ani in urma un scriitor biblic a spus:/ ,,orice casa este zidita de cineva , dar cel care a zidit toate lucrurile este dumnezeu.,,/ iubire , fericire...copiii crescand pe langa noi.../ ar fi idealul  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
negura vietii - de elfride la: 24/01/2005 01:54:21
(la: Micul cersetor)
eli,egoismul vietii contemporane ne duce la uitare si inclusiv la nepasare, trecem peste ,,gunoaiele umane,, care ne inconjoara sau ne impresoara si ne impazesc viata, dar umanul din noi rar ne impinge sa ne aplecam asupra necazului, sau asupra durerii si a decaderii umane.Uitam deobicei de unde am plecat si de unde venim, nu mai auzim plansul sufletului, si nu intelegem durerea care ne impresoara.
violenta domestica - de elfride la: 24/01/2005 01:41:51
(la: strigat)
eli,intr/adevar totul este dureros si pt mine si pt tine si pt toata lumea dar daca fiecare dintre noi are al cel strigat din suflet sau chiar din el insusi (toti ar trebui sa avem acel strigat) acel repros sau acea traire care ne face sa fim deosebiti, fiecare in felul lui de a fi de a gandi sau de a trai, lumea ar fi altcumva sau daca toti ne/am gandi in felul nostru sau din sufletul nostru care ne este pur plin de compansiune atunci totul ar fi altfel sau...?
#34326 (raspuns la: #29423) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
suflet - de elfride la: 19/11/2004 22:59:01
(la: SUFLETUL OMULUI - Ce-i aia?...)
eli sufletul ramane daca ai facut ceva bun in viata daca dupa tine ramane ceva , acel ceva este acel suflet pe care daca il ai il poti da mai departe , nu neaparat o suflare sau ceva etern! pentru ca nimic nu este etern nici macar acel suflet, ma rog, acel suflu al vietii care se numeste suflet . totul este relativ si este normal sa se termine odata , chiar daca nu ne asteptam sau nu indraznim sa credem dar acel spirit, suflet nu este infinit sau nu este neaparat fara sfarsit biblic totul se sfarseste odata nimeni nu ne poate spune ce este dincolo

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...