utilizator: samadhi

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 169

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce este MOARTEA? MOartea si Sexul in Est si Vest...
de samadhi la: 17/02/2005 15:50:00
moartea este cel mai mare secret al vietii.viata aduce cu sine multe secrete, dar nimic nu se compara cu moartea.moartea este varful inaltimii, care poti in viata sa-l atingi, un crescendo!!!/ ce este moartea? o intrebare ce sperie pe multi, un gand grotesc pentru altii, care au teama de a o privi in fata.... teama, un alt obstacol de a trece dincolo de moarte.... as spune ca cel mai greu este sa scapi de teama, deoarece ratiunea nu concepe parasirea corpului sub nici o forma. teama merge numai i  ...continuare .
5 comentarii
modifica
IUBIREA MEA ESTI TU DOAR TU......
de samadhi la: 15/02/2005 03:41:00
iubirea mea esti tu doar tu....../ e noapte tarziu, dar nu pot dormi, de fapt nu dorm deloc doar veghez, contemplez dincolo de mine... dar acum simt nevoia acuta de a scrie cateva randuri doar pentru tine....../ stiu ca m-ai trimite sa dorm, daca m-ai vedea acum la podea, la o lumina rece si pala scriindu-ti ceea ce simt...... dar nu pot altfel, cand stiu ca si tu nu dormi si lucrezi... ce faci tu fac si eu, tot la fel.... egal unde m-as afla.... imi lipsesti atat de mult incat simt cum chakra  ...continuare .
176 comentarii
modifica
CE ESTE MEDITATIA???
de samadhi la: 13/02/2005 15:46:00
milioane de oameni pierd aceasta ocazie in viata, deoarece cred ei ca aceasta ar fi pentru oameni care sunt pe moarte, pentru oameni care au pierdut cheful de a se bucura in viata.cred ei ca meditatia miroase a biserica si religie, astfel au primit un gust fals despre ea./ eu spun ca, meditatia este:/ acum si aici/ a fi martor/ natura ta/ a fi unul cu totul/ bucurie de viata/ a fi fara teama/ tacere, gol/ libertate/ inflorire/ un experiment/ o transformare/ o intoarcere acasa a constiintei/ relax  ...continuare .
4 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am uitat sa mentionez, ca daca e vorba de inacceptarea partenerului o poti face si asa chiar daca nu e mai in varsta, iti dau un ex. cu timpul persoanele se schimba la fizic ??? Ce faci??? Datorita schimbarii parasesti partenerul doar fiindca nu mai este 90-60-90 cm ??? Cand te implici intr-o relatie trebuie sa iei totul in considerare, si ce vine pe viitor... Daca te axezi prea mult pe fizic atunci parerea mea este ca cauti acul in carul cu fan, majoritatea oamenilor nu sunt perfecti din punct de vedere al fizicului... vorbesc la general (nu vreau sa se simta nimeni jignit !).
Pentru mine cel mai mult conteaza felul de a fi.
#46470 (raspuns la: #46301) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Intrebare ! - de samadhi la: 30/04/2005 09:58:31
(la: Sugestii!)
Ce se intampla cu textele publicate noi, de ce nu sunt publicate dupa o zi pe site ? Am publicat recent 2 texte noi ( la inceputul acestei saptamani), erau scurte, nu au aparut nici pana acum!?
Textele noi apar foarte greu, se pot face schimbari ???
grigorescu si jo - de samadhi la: 30/04/2005 09:49:45
(la: Cata importanta are diferenta mare de varsta intre parteneri?)
Inteleg perfect ce spuneti voi. Sunt de-acord cu ceea ce spuneti, dar cred ca planurile nu trebuie facute si sa te agati de ele, fiindca pot aparea dezamagiri daca nu se implinesc, si ma refer nu doar la planuri mici ci si la cele mari care de ex. poate sa-ti aduca schimbari in viatza, de ex. iti propui sa ai un copil si el nu vine... nu vine si ce faci ??? E stress, aduce acest plan cu sine neplaceri in cuplu, poate duce chiar la certuri... ! Dupa parerea mea, planuri daca-ti faci atunci fa doar asa ca si cum s-ar putea sa fie, dar nu obligatoriu, ca un sablon a ceea ce vrei sa faci... dar nu batut in cuie. De cate ori nu am facut planuri si am fost dezamagiti ca nu au fost ca atare... asta fiecare din noi stie ! De aceea a trai clipa, spun ca e cea mai buna varianta, ca sa nu aduci un presupus stress, dintr-o inchipuire ca ai vrea neaparat sa fie ceva si nu se implineste acel lucru... asta nu duce in nici un caz la fericire.
Desigur ca sexul e o parte importanta din viata, fara el nu ar exista viatza, nu ai fi nici tu, nici eu si nicicare acum... dar un cuplu poate sa vada daca ceva nu merge si poate schimba, bineinteles daca vor, comunicarea e un factor la fel de important ca sexul, daca lipseste duce direct la ruptura, si vorbesc din experienta din pacate.
Este foarte important sa fii sincer cu celalalt la toate nivelele, comunicativ, sexual, moral... in toate domeniile ce le intreprinzi, astfel nu poate unul pe celalalt sa-l "oboseasca".
Spun ca e mai bine sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca atunci ti-ai iubi iubitul/iubita, sotul/sotia, ca in prima zi, si fiecare zi ar fi prima zi, astfel nu apare nici plictiseala, sau altceva de genul acesta... A trai fiecare clipa la momentul prezent, inseama a trai in ZEN, iar un ZEN in iubire e cel mai frumos eveniment ce se poate intampla unui cuplu.
A fi constient intr-o relatie inseamna a fi constient de celalalt de aspiratiile lui/ei, dorintele lui/ei.... la fel intervine si el/ea pentru tine.
Un cuplu este o complectare minunata, un cerc, de unde vine si simbolul cu inele/verighete.
#46454 (raspuns la: #46284) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
popix - de samadhi la: 29/04/2005 00:38:51
(la: Avem curaj sa discutam deschis despre infidelitate?)
Tu o data imi scrii mie odata lui. El e in America nu are acum cum sa vada ce scrii, chiar vrei sa-ti trimit o poza cu noi sa vezi ca suntem doi si nu unul singur. ???
Am inceput eu cu fefe-lmc, si nu el, am vrut sa o supar putin, promit ca incetez. Gata !
#46277 (raspuns la: #46276) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Fefe - de samadhi la: 29/04/2005 00:32:29
(la: Avem curaj sa discutam deschis despre infidelitate?)
Daca nu te afecteaza este o gluma. Daca te afecteaza inseamna ca exista dubla personalitate, altfel cum crezi tu ???
Am scris mai jos ce e cu Ego-ul le anihilez, nu-mi plac, mi s-a pus pata pe ele uite asa... al meu nu mai exista, si de cand nu-l mai am, am plecat in cautarea altora, trebuie toate anihilate, ca lumea sa devina mai buna, mai frumoasa, mai iubitoare... Ego-ul e format de societate, este o imagine falsa, si asta nu esti tu. Ego-ul se hraneste cu ratiune, cu egoism, invidie, gelozie... toate carecteristicile negative. Prin ego nu poti sa vezi ca viatza e frumoasa, sufletul nu are ego, si de aceea doresc ca fiecare sa ajungeti la el. La identitatea divina care o purtati ascunsa in voi.
Ce fac ? De toate. Caut informatii, citesc e-mails, scriu, controlez contul bancar, tranzactii de bani... oh atatea, dar acum inchei cu ziua de azi, prea mult... rutina zilei ... si plimbari in parc, cumparaturi, gatit... ajunge !
Pe maine fefe, noapte buna !
#46275 (raspuns la: #46270) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: