utilizator: wirespot

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un maidanez ucide un om
de wirespot la: 29/01/2006 22:30:00
nu situ daca am reusit sa aleg o categorie buna pentru mesajul asta cred ca sint pe apropae pentru ca e totusi o problema ce tine de oameni mai mult decit de animale. am vazut in searea asta la stiri in timp ce ma aflam in vizita la niste cunoscuti un caz complet stupid unui biet om care s-a trezit atacat de un ciine si nu s-a ales doar cu muscaturi ci de data asta a fost omorit<!--break--> (i-a sectionat o artera)./ mi se pare o intimplare complet prosteasca si ma ingrozeste stupizenia situati  ...continuare .
48 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Se face destul de simplu si c - de wirespot la: 30/01/2006 08:47:35
(la: testul de inteligenta al lui einstein)
Se face destul de simplu si cred ca e mai degraba nevoie de logica decit de inteligenta desi nu ma pronunt care e legatura intre ele. L-am facut in vreo jumatate de ora. Am facut un tabel cu toate celea si am luat indiciile unul cite unul si pe masura ce unul dintre ele genera o plasare indubitabila in casute il stergeam. Fiecare indiciu produce alte indicii logice si restringe posibilitatile. La un moment dat se ramine cu 2-3 posibilitati care trebuie incercate pentru ca eu cel putin n-am mai putut sa le restring direct. Dar variantele gresite conduc la contradictii pina la urma ceea ce e un indiciu in sine.

In termeni informatici, e o matrice cu anumite alaturari de date si o serie de reguli care spun cum se pot sau nu se pot combina datele. Un calculator probabil ca n-ar avea de lucru foarte mult, in definitiv totul se reduce la a incerca toate combinatiile permise de reguli, cu conditia ca regulile sa descrie complet sistemul (adica sa nu lase variante multiple). Si se pare ca nu lasa.
Sper ca abundenta de raspunsu - de wirespot la: 17/12/2004 15:17:11
(la: cum poti sa publici o carte in romania??)
Sper ca abundenta de raspunsuri ti-a dat deja un raspuns. Industria cartii in Romania nu e din pacate suficient de dezvoltata pentru ca un volum de poezii al unui autor necunoscut sa fie acceptat de o editura. Acestea au probleme si cu vinzarea autorilor celebri. Singura varianta este sponsorizarea de catre cineva cu (multi) bani a publicarii.
A nu vota e o prostie - de wirespot la: 24/11/2004 17:14:13
(la: Mergi la vot!)
Se pare că faptul de a nu vota (înadins) e perceput de unii ca un fel de rezistenţă pasivă sau palmă morală. E hilar, avînd în vedere către ce monştri de nesimţire e destinată acea palmă. Chiar credeţi că le va păsa de mesajul nerostit din spatele absenţei? Sau că-şi vor vedea de scos cu forţa "simpatizanţii" la vot şi că vor obţine mult mai uşor rezultatul dorit?

Poate că vă simţiţi frustraţi cînd ajungeţi să alegeţi între un Iliescu şi un Vadim. Ceva îmi spune că a constata că a ieşit Vadim fiindcă n-au votat suficienţi oameni împotriva lui ar fi fost un sentiment mult mai neplăcut. Ceva de genul "oh, fuck".

Daţi-mi voie să întreb: ce rezolvă abţinerea de la vot? Chiar nu văd ce. Eu susţin că absolut nimic. Comparaţiile cu situaţia din SUA sau speculaţiile privind ce-ar face cei care au murit la revoluţie sînt irelevante. Aici şi acum, situaţia este cea pe care o ştim; ai de făcut o alegere şi poţi s-o faci să conteze votînd. Dreptul de a ALEGE are o unică manifestare care contează: VOTUL.

Ne-votînd, votezi de fapt. Poate pentru cel mai mare rău dintre alegerile posibile. Nu că ar mai avea vreo importanţă; ai renunţat la votul tău şi i-ai lăsat pe alţii să decidă. Eşti o oaie cu principii, bravo. Sînt sigur că lupul o să respecte chestia asta.

P.S.: referirile la ieşitul în stradă îmi provoacă un sentiment între scîrbă şi amuzament. Mă îndoiesc sincer că o persoană care nu se deranjează 200 de metri pînă la secţia de votare are calităţile necesare pentru a risca tot ce are şi a deveni un scut uman, pe caldarîm, pentru anumite valori abstracte.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: