utilizator: randunea

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 12
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mă întreb..
de randunea la: 10/12/2004 01:28:00
o ,doamne, este Înviere/ dup-un potop cu ploaie-acidă/ sub curcubeu prelins cu fiere,/ de mă întorci în top vividă?/ În iedera-mi crunt răstignită/ pe ruginite serpentine/ de vrereri obtuze de cucută/ mi-ai readus puteri de bine/ / şi-am strâns de dimineaţă-n pripă/ o vale-ntreagă de urzică/ cu spini pe limbă şi pe-aripă/ s-o opăresc într-o ulcică./ scâncea urzica îngrozită/ când eu dregeam cu unt şi sare/ potenţa ei făcăluită/ de-o lingură cu coadă mare./  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ploua timid...
de randunea la: 09/12/2004 22:06:00
ploua timid cu tine / în mine.../ te prelingeai ca o bură de ceaţă/ din recele de dimineaţă/ în trupu-mi cald şi devastat/ de arsul cruntului oftat/ şi-atunci când zorile se crapă/ veneai cu sărutări de apă / la mine-n aşternut./ da-n scurtă vreme, nevăzut,/ te-ai dispersat tiptil şi mut/ ca bobul delicat de rouă / sorbit de neştiut./ Şi totuşi, mi-a fost dat să plouă! ../ ploua timid cu tine/ în mine, / până ce ochii i-am deschis/ şi tu te-ai stins în vis../  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Intuiţie de rădăcină
de randunea la: 09/12/2004 22:01:00
vântul ursuz de miază-noapte/ mă vrea inertă şi beteagă,/ deşi eu sevuiesc rutină/ de respectată rădăcină/ crescând arome dulci şi coapte./ că-i iarna-n praguri, nu e şagă./ ea-mi scrijeleşte orice venă/ încolăcindu-mă-n dilemă;/ trist, mă-nfioară-n umilinţă./ de gheaţă-s nodurile-mi frânte./ se-opreşte seva cristalină/ pe-un gâlci încremenit în tină/ şi mă include cu căinţă/ în staticul iernii cărunte/ să mă dospesc în aşteptare/ cu neiertată nep  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
m-a captivat! - de randunea la: 11/12/2004 07:19:55
(la: Astazi ninge pentru mine!!!)
povestea ta suna la inceput atat de inocent, dar citind mai departe am inteles ca nu ma mai pot opri si chiar ca as dori sa se termine cat mai tarziu.. Ai redat cu gingasie puritatea umana contopita cu cea a naturii.. Sufletul fetitei tale visatoare este el insusi minunat ca ninsoarea dorita de ea. Si asta: "fulgul nici macar nu era fulg, era o lacrima mica, sleita de puteri, care adunase in ea toata suferinta soarelui, zapezii, bunicii, a ei…" m-a dat gata! Povestirea ta ar putea fi un real poem si inca unul deosebit de reusit. Felicitari!
? - de randunea la: 09/12/2004 21:53:15
(la: Sfaturi pentru un Ciclop)
Dear Horia,
crezi ca motto-ul si comentariul trimis de tine face vreun sens textului pe care l-am afisat acolo, ca eu n-am sesizat niciunul?..
#31257 (raspuns la: #30914) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...