utilizator: bryzzz

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 67
comentarii: 11

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ciobul
de bryzzz la: 17/02/2005 23:05:00
nu disper pentru tăişul scurt al securii/ ce m-ar vrea ciot căzut la picioarele urii,/ dar nu îndur ciobul din mine/ oglindind, cioparţită, iubirea de tine,/ perla zdrumicată din salbă/ ce-si plânge în mine bătaia albă../
comenteaza!
modifica
Măcăituri înstelate
de bryzzz la: 17/02/2005 23:03:00
ii inrtase in capul de raţă/ că-i tare de cioc şi isteaţă./ măcăiturile-i bolboroseau ca apele/ peste glodul ideilor/ frământat cu mărăcini/ şi schije din aşchii de coaste; / ele-şi cătau cauşul de limbă-nţepată, / sofisticată,/ cu sensuri perfide de vulpe şireată/ încolăcind a disperare/ fulare de portative şi de solfegii bizare/ pe umbre portocalii de serpentine amare./ n-avea nevoie de doi ochi,/ că-i făcuse cineva de deochi/ şi de-atunci pătrundea adânc oric  ...continuare .
comenteaza!
modifica
MACAITURI INSTELATE
de bryzzz la: 11/02/2005 08:18:00
ii inrtase in capul de rata/ ca-i tare de cioc si isteata./ macaiturile-i bolboroseau ca apele/ peste glodul ideilor/ framantat cu maracini/ si schije din aschii de coaste; / ele-si catau causul de limba-ntepata, / sofisticata,/ cu sensuri perfide de vulpe sireata/ incolacind a disperare/ fulare de poratative si de solfegii bizare/ pe umbre portocalii de serpentine amare./ n-avea nevoie de doi ochi,/ ca-i facuse cineva de deochi/ si de-atunci patrundea adanc orice sindrom/ chiar si pe cel mon  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
A fi roman... - de bryzzz la: 18/02/2005 02:02:20
(la: Romanii vazuti de romani)
Pai, cum ar fi de bun augur renumele romanilor daca chiar media din tara spune zilnic lucrurilor pe nume despre ceea ce se petrece acolo, ca aproape toti fura fara nici o remuscare de la saftica la vladica?
Italienii si Austriecii s-au oferit nu demult sa construiasca puscarii "for free" in Romania cu conditia ca acestia sa returneze tarii de bastina toti detinutii romani de acolo considerand ca pentru bugetul lor cheltuielile de intretinere le-ar fi mult mai expensive decat cadoul pe care l-ar face deliberat Romaniei prin constructiile de penitenciare.
Ce respect ar mai avea altii pentru romani, oriunde s-ar afla ei, daca noi insine nu prea avem? Cu ce sa ne mandrim?
Nu pot sa uit cat de penibil m-am simtit intr-o imprejurare oficiala cand recomandandu-ma spontan si sincer am fost intrebata din start si fara nici o ezitare: "are you a gypsy?" si dintotdeauna am fost pe cat de blonda, tot pe atat de decenta.

Romanii care traiesc altundeva si care vor sa ramana definitiv pe acolo trebuie sa-si invete copii sa foloseasca cat mai fluent limba locului unde isi castiga painea, aceasta fiind pentru ei si mai cu seama pentru copiii lor o conditie vital primordiala.

Sigur, nu sunt deloc in asentimentul celor care uita de unde au plecat afisand o atitudine categoric dusmanoasa fata de tara une s-au nascut si adoptand pozitia binestiuta a snobilor gata sa-si atarne pe ei, prin balcoane ori pe masini steaguri straine refuzand sa te mai recunoasca daca le spui cateva cuvinte in romana, dar nici un exces de patriotism exteriorizat nu ti-ar ajuta in alta parte sa te descurci fara a fi oarecum ignorat ori refuzat "elegant" .. cu "manusi", cu diplomatie.
Daca ai trai prin alte locuri decat Romania, poate ai avea prilejul sa intelegi singur care este durerea cand ti se intoarce spatele ori ti se stramba din nas atunci cand iti afisezi deschis obasia. Si acest fapt ii doare mult mai mult si ii afecteaza direct pe romanii din afara, dacat i-ar face sa sufere pe cei din tara.
corecteaza - de bryzzz la: 18/02/2005 00:46:45
(la: Ganduri)
saturatu-m-am !!
Oare? - de bryzzz la: 17/02/2005 21:01:44
(la: Ultima luna din viata)
Iarta-ma, dar eu personal consider ca tema lansata de tine este cea mai stupida intrebare pe care cineva a putut-o rosti!
Nu ti-as dori sa fii vreodata in capul si in inima unui astfel de caz.
Si de ce sa anticipezi o conversatie atat de penibila doar ca sa te faci interesanta? E destula durere si asa in lume in viata de fiece zi incat sa mai fie necesar s-o amplificam insine cu asemenea probleme peste limita dificilului. Si apoi, o discutie ca aceasta nu crezi ca ar fi chiar o lipsa de respect pentru suferinzii din categoria amintita de tine? Daca ii putem ajuta sa uite ce ii asteapta, s-o facem altfel, dar a le aminti ca ei deja sunt victime.. este prea crud, inuman.
Oare ai epuizat toate temele ce ar putea fi dezbatute aici?
? - de bryzzz la: 17/02/2005 20:44:03
(la: avetii manii?)
n-am inteles, ce ai tu cu embrionul?
Ai dreptate, dar se pare ca R - de bryzzz la: 17/02/2005 20:40:43
(la: Reclame la TV)
Ai dreptate, dar se pare ca Romania nu prea este obisnuita cu asa ceva. In strainatate, de ex. in U.S.A. ori Canada pentru programele care fac parte dintr-un abonament regular minim toate filmele inserate sunt insotite de reclame ce acopera cam aproape 50% din timpul de derulare al actiunii filmului, aceste reclame fiind o conditie de compensare impusa de firmele care sponzorizeaza emisiunile T.V., acoperindu-le cheltuelile curente. Aici pentru difuzarea integrala a filmelor exista totusi si programe organizate pe teme transmitand toate filmele fara nici o reclama, dar pentru care trebuie sa platesti un extra abonament. Daca vei dori sa obtiii toate facilitatile oferite de programele T.V. , atunci un abonament complet te poate duce la mai mult de $100/ luna.
Asta-i viata intr-un stat de tip modern cu o societate democrata, libera, unde ORICE este payable (platibil), fara prea multe exceptii.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...