utilizator: nuca

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 8

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tu esti?
de nuca la: 29/12/2004 10:11:00
tu esti?/ in soare te ivesti si treci/ pe langa mine te topesti/ dispari si-apari joc de lumini/ de umbre lungi, groase, subtiri/ dispari si-apari dar in alt loc/ lumina nu mai e deloc/ te vad, ma vezi dar ce folos?/ dispari, apari, ce loc frumos!/ copil de-as fi eu m-as juca/ in soare doar cu umbra ta/ ce-apare cand apari si tu/ dar nu-s copil...cine esti tu?/ apari din nou, te vad in iaz / iar cerul pare de atlaz/ esti langa mine, dar esti tu?/ te vad acuma? nu, inca nu!/ dar iata ple  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
mie imi place - de nuca la: 31/01/2006 19:54:11
(la: Trubadurul mahalalelor?)
L-am auzit la Teo cu "Ma iubeste femeile" acum o saptamana cred si mi-a placut. Si asa mi-am adus aminte si de Ce mult te-am iubit Paraschevo, Jeana, Ce frumoasa esti... Le canta un prieten la chitara si au si ele un farmec :)
#103147 (raspuns la: #93670) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
am vazut un reportaj la disco - de nuca la: 04/02/2005 08:03:06
(la: OPERATIILE ESTETICE O NECESITATE ?)
am vazut un reportaj la discovery despre operatiile estetice. un doctor spunea chiar ca sunt femei care sunt dependente de aceste operatii si ca revin cam odata pe an.
in ceea ce ma priveste nu sunt de acord dar fiecare are LIBERTATEA sa faca ce poate si ce vrea din ce poate.
Schimbarea asta! cand, de ce - de nuca la: 31/01/2005 08:33:02
(la: suflet ratacit)
Schimbarea asta! cand, de ce si pentru cine ne schimbam? daca schimbam ceva din comportamentul nostru este pentru ca vrem. si de ce vrem? pentru ca ne dam seama ca gresim si trebuie sa facem ceva pentru a ne imbunatati imaginea. ne schimbam si pentru ca iubim. Atunci cand iubesti nu-ti mai dai seama cand si cum te schimbi. sunt cupluri care, traind impreuna, iubindu-se, isi armonizeaza comportamentele si se schimba. dar trebuie sa vrei sa iubesti si sa te lasi iubit.

daca ajungi la un moment dat sa nu regreti nu inseamna ca nu ai regretat niciodata. inseamna ca atunci cand ti-ai dat seama ca ai gresit ai facut ceva bun in compensatie. si nu regret ca mi-am indreptat greseala! imi pare rau ca am facut-o si caut sa n-o mai fac si ma schimb...
#34996 (raspuns la: #34985) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Pascal spunea ceva de genul: - de nuca la: 24/01/2005 12:56:52
(la: Oare ce sa fac???)
Pascal spunea ceva de genul: vantul poate aprinde focul si stinge scanteile. vantul e departarea. daca mai citesti mesajele cafengiilor care iti scriu...uite si parerea mea!

pentru a-ti verifica sentimentele tale ia o pauza. analizeza-te sa vezi cat de mult iti lipseste si daca aceasta lipsa nu poate fi inlocuita si chestii din astea.

in timpul acesta vezi ce face ea. te cauta sau nu? ce ii lipseste ei? dar tie? pune-ti intrebari la care sa raspunzi cu sinceritate si ia o hotarare pe care sa o poti duce la bun sfarsit.

ei, asta-i! de ce sa-i cerses - de nuca la: 24/01/2005 11:29:04
(la: Cum recunoastem un prieten adevarat?)
ei, asta-i! de ce sa-i cersesti o incurajare? de ce tot timpul tu sa faci un pas spre el? gaseste-ti alt sprijin! cu atat mai mult cu cat te trece pe lista de asteptare ori de cate ori ii ceri ajutorul.

totusi... de ce ii ceri sprijinul si ii cersesti iluzia ca te susutine? te-a sustinut vreodata? undeva ceva nu-i bun deloc

multa putere in a regla aceasta legatura care nu te face decat sa suferi. si nu cred ca de asta ai nevoie, mai ales acum.
#34352 (raspuns la: #34244) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: