utilizator: Redmoon

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 13
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zeului Soare
de Redmoon la: 14/07/2006 12:48:00
odă tradiţiilor noastre - #1 - căluşarii/ / e gerul de iarnă apus./ e crivăţul falnic răpus./ sunt frunzele verzi,/ nasc iepele iezi / Şi soarele râde de sus./ Şi-i soare şi-s florile mii/ pe verzile-ntinse câmpii./ frunzişu’ e-n joc,/ că-i zi de soroc/ Şi-i noaptea cea făr’ de făclii./ Şi-i noaptea când ies de sub nuc/ trei zâne de negru bucluc./ si-nvârt, în ascuns,/ joc vechi, nepătruns/ Şi-n noapte, ‘napoia se duc./ Şi-n noapte de le-or urmari,/ flăc  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cu fundul pus in frunte
de Redmoon la: 02/06/2006 13:13:00
batranele menhire ce-nalta-a noastra soarta, / adulmeca-ntre ele misresme de speranta, / la mana lor de faur, ei cresc in toleranta / ambitiile de maine, legand toarta de toarta / stirbit de avutie, ridica fruntea inalta / estruos, cu-a sa aripa si cu-al sau cioc de plumb, / leonin de cultura sau un vultur plesuv, / eterogen inel de intuneric sfarma. / peane de cultura in simfonii carunte, / orbesc in luminare si-ochiul cel mai ascuns. / redus la grea tacere de viermii pusi prea sus, / cade l  ...continuare .
comenteaza!
modifica
In casa porcilor
de Redmoon la: 02/06/2006 12:57:00
constructii luminate, crescute in trufie,/ nimicnicii de piatra in forme fara fond,/ aruncatori de bat in jumatati de cot,/ lucesc a intuneric in falsa simfonie./ la noi pe musuroaie, sub sceptre de hartie,/ argati de colt de strada domnesc peste furnici./ hiperbole murdare din ce in ce mai mici/ orbite largi, solare, inchid in miselie./ viermi pusi pe catalige si scaune inalte;/ aleatori ai sortii, mojici de intamplare,/ robi discului metalic ce-i tine in picioare;/ ingenuncheaza-n randuri c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
phaleeeez - de Redmoon la: 06/02/2006 13:59:44
(la: Nu vreau sa traiesc in Rromania voastra!)
pe bune ca nu va inteleg.. pe nici unul.
oki.. deci omul clar are o problema de identitate si se vede putin cam discriminat fara drept de apel, pt ca e roman. problema lui. partial are dreptate.. dar textul e de prost gust si creat cu o viziune ingusta asupra lucrurilor.. dar cel mai simplu mod de a arata ca e un text care prezinta o idee gresita nu e sa ii se lase nu stiu cate comentarii.. boicotati-l nu-l cometati.. poate se va prinde ca greseste si nu va mai judeca lumea intreaga prin ochii frustratului de geniu.. no offence.. dar daca esti bun la ce faci.. reusesti! asa ca va rog pe toti cei care comentati texte puse in lispa de activitate pe site.. mai indreptati-va atentia si spre lucruri care definesc mai bine sloganul "te face sa gandesti" caci viziunea ingusta a domnului teompa.. sincer ma face sa tampesc!
Lived loving... died laughing! - de Redmoon la: 15/12/2005 18:55:54
(la: Albastru)
Cu totii avem dreptul innascut de a trai si respectiv, a muri. Bucura-te azi ca poti trai caci "a trai", sau mai bine zis, "a fi" este cea mai complexa si mai satisfacatoare experienta de pe piedestalul tau in istoria universului, ca individ. Bucuta-te ca poti muri, caci intr-adevar nu vei avea in toata viata vre-un moment in care sa te bucuri mai mult de viata in sine, decat cel in care mori. Astfel viata, ca tel, pierde din sensul si scopul sau atat de grandios si isi asuma rolul de stimulent euforic in momentul mortii. Practic, sfatul meu e urmatorul: Asigura-te ca ai o viata cat mai buna, pentru ca doar (si doar pentru ca) de ea te vei bucura in ultima secunda. Ne stabilim singuri euforia ultimului moment traind o viata de dragul de a trai; si fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu, cu totii traim viata de dragul de a muri ...fericiti.
conteaza... cred... sau mai b - de Redmoon la: 28/05/2005 00:53:02
(la: Ati facut vreodata sex oral ?)
conteaza... cred... sau mai bine zis sper sa conteze, neavand inca ocazia de a testa scenariul cu familia. se presupune ca "perversiunile" preconjugale se transforma brusc in "intimitati" de familie dupa maritish... si tind sa fiu de acord momentan cu ideea asta.
Da, a te intelege in pat e esential... ce draq.... ca sa ajungi la termenul de FAMILIE e nevoie sa treci prin pat!....slava domnului ca nu este, insa si singurul lucru esential! nu de alta dar ma intreb ce s-ar intampla apoi cu diminetile amuzante la kafea si tzigara? Visul meu e sa vin ACASA la femeia care ma iubeshte doar pe mine.... nu doar sa vin IN PAT la femeia care se culca doar cu mine! Daca greshesk va rog sa ma combateti!

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...